Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eva iar a busit placa de retea, este a doua pe luna asta, asa ca sunt refugiata pe laptopul asta kkcios pe care nu-l suport!
Daca mai ploua si azi imi iau campii.
Azi ne ducem si noi in sfarsit sa facem ROR-ul, mi-e groaza!

Cati, asa sunt copilasii dupa ce au fost bolnavi, le trebuie timp sa-si recapete apetitul. Imi pare rau ca te-ai oparit, ti-ai dat cu ceva?
Eu sunt ferita de opareli, in mod ciudat, de cate ori era sa o patesc apa\uleiul fierbinte cad pe langa mine, probabil unde m-am oparit rau de tot in copilarie, abia am scapat cu viata.
Acum ma duc sa va votez.

Roxx, ati facut ROR-ul? Ce ati rezolvat cu maidanezii din cartier?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Gata, votat micuta ascunsa. Sa nu uit sa o laud, am vazut-o cu basmaluta, cu bandana si ascunsa in casuta ei, este o dulcica si o frumoasa

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Eni voi ce mai faceti? N-ai mai scris demult...
Roxxy, ma bucur ca Matei este bine! Doamne ajuta sa nu se mai intample nimanui, niciodata.
Ank, calatorie placuta cu micutii pe avion! Las' ca trec toate neplacerile si veti fi alaturi de tati in curand

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Hai ca m-am intors, se pare ca sunt hotarata sa umplu pagina, ca sa suplinesc absenta de ieri.

Eu n-as mai cumparat Aqua Doodle acum, mai degraba o tablita magnetica. Cand i l-am luat Evei abia avea un an, culorile le manca, iar "pixul" ala de la tablita magnetica mi s-a parut periculos de ascutit. Intre timp a inceput sa mai inteleaga, nu mai roade creioanele, desi se scrie pe fata si pe maini cu cariocile si a redecorat frumos cearceaful de pe pat. Ea deseneaza si acum pe Aqua Doodle, dar isi exercita talentele in egala masura si cu alte instrumente de scris, d-aia zic ca este o investitie cam scumpa si nu neaparat necesara.

Ellis, pe cuvant daca am gasit tricicleta voastra in catalogul de la Quelle. M-am chiorat o juma de ora si n-am vazut-o

Gata, promit sa nu mai scriu

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Mama lu' Evaaaa....hai mai scrie!

Aura, bine ai venit!

Ank, drum bun !

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

tot mama lu' Evaaa....succes la vaccin. Raducu nu a avut nici o reactie adversa, tinem pumnii sa nu aibe nici Eva .

Cred ca astia doi mici s-au vorbit, a inceput si al meu copil sa se trezeasca devreme....inainte statea cuminte in patut si se juca...acum ma striga "mama, ma, mama". Nu sunt obisnuita cu trezirile astea matinale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!
sunt intr-o faza tare disperata....aseara,am inceput sa simt ceva dureri prin burtica,cum nu am mai simtit pana acum....l-am trimis pe sot urgent dupa no-spa si utrogestan...apoi am obs. si o pata maronie...am niste trairi foarte nasoale...eu, care ma laudam la odisee ieri la amiaz ca nu am avut nici o problema cu sarcina...uite ce patesc...am fost oare prea increzatoare? am sunat dr....mi-a zis sa revin ca e la vizita...mai incerc pe la 9,15....am niste emotii...toata noaptea m-am foit si l-am stresat pe sotul...(care , bineinteles e de un calm desavarsit si-mi zice sa stau linistita...)
asteptand sa treaca timpul ...am citit si din urma
ellis, merci de reteta...trebuia sa te ascul si sa nu mai insist!
creem...salut!..prin cate ati trecut! micutei si tie...ca meritati!ce dragute sunt pozele...si noi avem un bb, cum aveti voi(e imbracat cu alte culori) ..Ana tare il indrageste!
ank...wow ce nasol...cu copii dupa tine..!
lauraura, bine ai venit...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANCA - ma bucur ca Maria se acomodeaza! numai ca ea mai e acolo si cu bunica, nu? ...io chiar imi faceam griji ca Maria ta nu o sa manance bine la gradi

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Da este si bunica intr-un birou pe acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

creem, tare dulcica piticuta ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Buna......

N-am mai intrat de multisor...s-au intamplat multe, am fost plecati, Sofia bolnavioara, eu oparita...sper sa intru deseara sa va povetesc mai in amanunt.

Pana una alta, va rog frumo sa ne votati si pe noi la concusul de la Pampers. MULTUMIM!
http://concurs.pampers.ro/profile/28700

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Cum ma te-ai oparit?
Am dat doua voturi pentru printesa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput