Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauraura Buna , ne primiti si pe noi in clubuletul vostru :Andrei ALexandru, 11 decembrie 2007, ora 15:10, scor APgar 9, nastere naturala spiatl Elias mami:lauraura 24.06.1977 multumim ![]() AURA mamica de baietel Andrei Alexandru |
bine ati venit

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
eu zic sa iti faci griji ca raman restul copiilor fara mancare ![]() propun sa se ia din salar de la buni... sa ii ajunga fetitei ... Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
popbianca spune:
am ratat medicul....acum e in cezarianaaaa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
Neata!
aura, bun venit!
cati, am vazut o Sofiuta tare dragalasa...foarte frumaosa casuta..
ank, foarte nasol cu avionul...si cu 2 copii dupa tine...bine macar ca e si maica-ta cu voi
binaca, cum esti??? ai fost la medic? oare de la ce te-o fi apucat durerile? sper sa nu fie nimic grav!
ade, si eu as inclina spre fetita, dar de data asta nu sunt asa de categorica ca si la prima sarcina...ce-o fi, sanatos sa fie![]()
adra, tinem pumnii la vaccin! sa n-o doara si sa nu planga!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
Am aflat si motivul plecarii de pe aeroprtul din Arad..cica ar fi aratat aseara la stiri..
A sarit o bucata din asfaltul de pe pista in aripa unui avion ieri cand decola catre Barcelona 
..
Deci in ultima luna...un avion a aterizat fortat la Timisoara.. altul a aterizat fara o roata la aterizare si acum faza cu asfaltul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
popbianca spune:
eladea...m-a apucat probabil de la sfarleaza asta mica...ca e iarasi intr-o faza...in care nu poate trai fara mine....
am vb cu medicul sa ma iau 2 utrogestane...daca nu se opreste sangerarea...ma asteapta un drum pana a Timi....ma duc si daca se opreste...ca mor....sa vada el la echo mazarica si sa-mi zica ca e acolo bine-merci...asta imi doresc!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
geo_ionita spune:
BUNA DIMINEATA si de la noi...mai da cine o cafea la ora asta? Ca nu mai am, ieri am uitat sa imi iau si tareee as bea una acum.
Multa sanatate pentru Maria Sofia, pentru mami si 

asta asa sa te inveselim nitel...si pana la urma suntem inca in luna Martie. Imi pare rau sa aud ce ai patit.
Am votat-o si noi pe Maria O FETITA "cu scaun la cap" :P
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Pana una alta, va rog frumo sa ne votati si pe noi la concusul de la Pampers. MULTUMIM! http://concurs.pampers.ro/profile/28700 |
Am votat!
Bafta!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
ne faceti curte cumva |
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
Ia uitati ce subiect de dimineata la stiri:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/laptele-matern-este-toxic.html
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...