Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumim de voturi Eladea si Ellis!

Mai ce sa zic de Sofia...e o nazdravana, creste, merge dar nu destul de bine dupa mine, asa ca maine mergem la un kinetoterapeut sa o vada. A fost racita destul de mult timp, ca ii trecea un pic si iar o lua...vreo trei saptamani a tinut-o. I-am facut analizele, care au iesit cam slabe, adica fierul si calciul la limita inferioara, si....infectie urinara din nou. Acum suntem pe tratament cu antibiotic si calciu. Nu mananaca deloc (decat tzatza) de aproape 5 zile...va dati seama de car de nervi sunt!

Eu m-am oparit pe mana stnga de 7 martie, rau, de am plans vreo ora...am avut un 8 Martie cu mana bandajta si fara chef de viata dar acum deja e mai bine!

Am fost plecati la Bucuresti cu mama la spital, apoi la tara de vreo doua ori, Sofia s-a jucat cu puii mici ieiti din gaoace. Nu se mai satura de ei!

I-au iesit si 4 masele. oare ce urmeaza? caninii?
Repeta dupa noi ce aude, dar nu-i ies prea bine...si e haioasa foc!
I-am cumparat "casa" o s-o pun in poze doar sa le incarc, ca nu prea am mai apucat sa deschid calculatorul!

Am vazut ca vorbeati de crese/gradinite/stat/particular: sa zic si eu parerea: eu o s-o dau la cresa de stat din toamna, iar anul urmator la gradi tot de stat cu progrm prelungit. N-am cu cine s-o las, sunt aproape de casa si socializarea este importanta de la varste timpurii. Zicea cineva ca a auzit un piholog zicand ca pana la 4 ani copii n-au nevoie de socializare. E total gresit! Eu am studiat psihologia si n-am citit niciodata asa ceva, dimpotriva! Copiii se dezvolta cel mai bine intre cei de varsta lui. Iar cu bolile la orice varsta il duci tot se va imbolnavi, pentru ca astfel ii creeaza imunitatea, este o perioada oarecum "necesara" organismului.
Daca aveti posibilitatea de particular toata stima si respectul! Intra-devar lucrul cu mai putini copii e in beneficiul copilului. Am lucrat in studentie la o gradinit particulara ca educatoare si er foarte bine cu max. 10 copii la grupa (la gradinita LegoDacta daca o mai exista prin Bucuresti). Iar mancarea de cataring nu e chia asa de rea, daca e de la un restaurant autorizat si bun. Tzepe putem lua de oriunde.
La noi in Constanta sunt putine insa (gradi particulare) iar financiar nici nu ne permitem...asa ca statul va fi foarte bun pentru noi!
Sper sa nu deranjez cu parerile mele!

Hai ca m-am lungiiiiittt! Uploadez pozele si mai vin sa citesc! (dca o mai intra coneva la ora asta!)

Pupici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraura spune:

Buna , ne primiti si pe noi in clubuletul vostru :Andrei ALexandru, 11 decembrie 2007, ora 15:10, scor APgar 9, nastere naturala spiatl Elias
mami:lauraura 24.06.1977
multumim

AURA mamica de baietel Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am pus poze noi aici sa vedeti "casa" Sofiei. Sper sa va placa!

BB

Sa stiti ca n-am apucat sa citesc din urma, doar spicuiri, poze n-am vazut, doar am votat cele din concursuri! Dar o sa recuperez!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ELADEA Peste vreo doi ani o sa zic ca am tripleti Spune-i lui barza sa aduca o fetita sa ne incuscrim.

Daca se poate sa fim si noi trecuti pe listuta de pe prima pagina. Multumim
Rares Ioan 3.250gr,51cm,ora 12.45,Apgar 10,DN 13.12.2007, cezariana - adaca 26.12.1974

http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/

AVEM NEVOIE SI SAPTAMANA ASTA DE VOTUL VOSTRU *** NU VA COSTA NIMIC
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am primit un mail de la compania cu care zburam vineri dimineata la londra ca toate imbarcarile se fac de la arad pana in 25 martie ca e inchisa pista de la timisoara... si trebuie sa plec acum de acasa cu noaptea in cap undeva in jur de ora 3.. ... imi vine sa tampesc de ciuda... si aterizarile tot acolo se fac normal... si mai trebuie sa ajunga si mama duminica inapoi...si tot la arad ... normalll..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Asa ca daca nu are o gasca a ei ... va veni aici vreti nu vreti ...sa se joace cu copilasi mai mari

Lasa...ca se joaca Robert cu ea.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

daca o s amai vrea ea sa se joace ca de o sa fie englezoaica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

crezi ca o sa avem fitzeee.... de Londontown

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Asa ca daca nu are o gasca a ei ... va veni aici vreti nu vreti ...sa se joace cu copilasi mai mari

Lasa...ca se joaca Robert cu ea.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ne faceti curte cumva ??

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANCA - ma bucur ca Maria se acomodeaza! numai ca ea mai e acolo si cu bunica, nu? ...io chiar imi faceam griji ca Maria ta nu o sa manance bine la gradi

eu zic sa iti faci griji ca raman restul copiilor fara mancare... Stiu eu ce spun

propun sa se ia din salar de la buni... sa ii ajunga fetitei ... ..ca altfel se inchide gradinita

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Creem, ce frumoasa e casuta, de unde ati luat-o ? Sofia este foarte frumoasa, ti-am mai spus !

Ank, bine ca n-ai aflat in ziua plecarii !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauraura

Buna , ne primiti si pe noi in clubuletul vostru :Andrei ALexandru, 11 decembrie 2007, ora 15:10, scor APgar 9, nastere naturala spiatl Elias
mami:lauraura 24.06.1977
multumim

AURA mamica de baietel Andrei Alexandru

Bine ati venit Aura si Andrei!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput