Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94
Raspunsuri - Pagina 9
magdita spune:
Hionati
, Ana te-a sfatuit bine. Suna la numarul de programari si intreaba asistenta daca poti sa mergi la o consultatie la spital cu trimitere de la medicul de familie. Dar si eu inclin sa cred ca te va chema la cabinet. Bafta multa si sa ne tii la curent cu ce rezolvi. Poate nu e endometriozic chistul
.
Simona2
, tu ce mai faci? Ce rezultat ti-a iesit la beta ? S-au oprit sangerarile? Ce vesti mai ai?
Fetele mele, we placut va urez, ca eu nu mai intru pe net decat luni.
Pupicuti dulci si un we minunat va urez
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

naida87 spune:
Ce va mai invidiez pe boi, fetelor cu burtici! Adica, pe o parte ma bucur enorm a parasiti gashca, si va doresc din inima sa aveti bbi frumosi, destepti si sanatosi, dar pe lata parte.....VREAU SI EU!!!!Nu va vindeti secretele?![]()
Eu am fost azi la ecograf(nu la tutu), si mi-a zis ca foliculul nu-i spart. Nu inteleg. Dupa gonasi trebuia sa se fi spart..dar el a mai crescut un pic, pana la 20.46mm.am vb si cu tutu si mi-a zis sa il sun cand se sparge.Pai....cand...?!Adica...mie imi tot ies 2 linii la testele de ovulatie, dar foliculul nu-i spart.Ofofofofofofof.....poate se sparge mai pe miercuri sa-mi vina si sotul pe acasa, sa am cu cine procrea
.
va pup, gagicilor, pe toate! Puneti-va pe treaba, ca nu in fata calculatorului se fac copiii.

oana_32 spune:
Naida, la ce medic homeopat ai mers in Bacau?
eu am auzit de dna Roatis numai lucruri fantastice, am incredere in sursele mele, ma gandeam daca stii si tu ceva...
Eu am facut un tratament hormonal(diphelerine)dupa operatia laparoscopica din noiembrie(cand mi-am descoperit endometrioza
)si in curand trebuie sa incep tratamentul homeopat.Am inteles ca Tutu lucreaza cu d Vladutu, dar ma gandeam poate merg aici in Bacau.Ce zici?
anaconda2 spune:
Naida ...ce secrete fata
??
...sau alegi alta pozitie....:) , atunci cand trebuie ...si ...trebuie sa se prinda pana la urma ! :))
Cat despre foliculul tau ...cred ca la ora asta e deja spart . Deja era ieri de 20 si ceva mm . Mai lasa testele alea de ovulatie , nu sunt f relevante , eco e sfanta ! Deci poate iti mai faci si azi o eco , sa vezi ce s-a intamplat , si daca s-o fi spart , suna-l pe T , sa-ti spuna sa prestezi..:)) !
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
anaconda2 spune:
Aaaa , pei pana miercuri sigur se sparge ! Dar ..lipsa sot ?!
11 +
elly_me spune:
Neatza
Azi facui un test de sarcina si este NEGATIV
Nici macar o urma slaba de a 2-a liniuta
Parca ochiul meu vroia sa vada si a 2-a liniuta, dar nu era![]()
![]()
Si mi-a venit atunci in minte ce spunea Sarrah- sa mai trag o liniuta cu carioca ![]()
![]()
Sa se bucure si sufletul meu.![]()
![]()
Deci nu cred ca se va-ntampla luna aceasta - sunt in Z8 DPO.
Miercuri/ joi voi face si un B-hcg cu a spus Ana.
Si o sa ma programez pt laparo.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
kristinuta13 spune:
Multumesc fetele pt raspunsuri,am sa iau ...CRED...omega 3 forte cu acid folic+B6+B1 de la DoppelHerz...sper sa nu fie problema cu B-urile(B6 sdi B1)![]()
yo...poop la voi :)
anaconda2 spune:
Elly , dar bineinteles ca e f devreme ptr teste de pi ! Chiar si ptr beta e devreme acum ! Fa miercuri sau joi beta , o sa fie ziua 12-13 , si e relevant ! Bafta
!
Si nu te mai juca cu teste de pi pana atunci ...ca te fac cu capu' alea...
11 +
naida87 spune:
anaconda, pozitiile le tot schimb eu, dar degeaba. In plus, in decembrie, cand m-am mai monitorizat, s-a spart foliculul pe la 24 mm.deci, poate-poate am o sansa...dar e mica de tot. oricum eu mi-am luat gandul ca luna asta se va intampla. 

Si imi cam pierd si rabdarea.
elly, mai stai putin. Poate e intr-adevar prea devreme. Mie mi s-a spus ca abia dupa 2-3 sapt de la ovulatie iese ceva la test.mai stai putin.
Si da, sotul meu e plecat mai tot timpul. O sapt sta acasa, o sapt pleaca. Nu stiu ce sa fac sa termin cu asteptarea asta.Am inteles ca IA nu ma ajuta cu nimic, stimulare eu nu pot face, ca deja am FSH de 60,de FIV nu stiu ce sa zic( ca nu stiu daca mai am ovule)... mai e o alta cale?