Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

oana_32 imi cer scuze ca ti-am vazut mesajul cu intarziere...

Intr-adevar, in bacau eu am fost la dr roatis si personal am fost multumita de ea.mi-a dat un tratament cu niste licori() din plante. Oricum, ea mi-a zis sa ma caut mai departe, ca problema mea e mai complicata. Dar, cu toate astea, desi nu mai avusesem CM de luni intregi, dupa cateva saptamani de trat cu licori, mi-a venit!

Am fost si la dr vladutu. M-a tinut o ora jumate!!!!!! Parca eram la psiholog! si ea mi-a explicat ca ceea ce luam eu erau remedii neturiste si NU homeopate. Ma rog...orice ar fi fost, au mers! acum iau alte minuni prescrise de dr vladutu. Sa vedem ce-o iesi.oricum, ea a zis ca tratamentul e de durata.

Parerea mea e sa incerci intai la dr roatis, ca tot e in oras...si e si mai ieftina(la dr vladutu e 2mil!). Acum depinde de cat de compliicata e problema ta. Dar eu zic sa te duci la ea. Totusi, grabeste-te, ca-i mare aglomeratie la programari. Cred ca abia peste o luna te va vedea...

Ce liniste e azi pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Elly ,cred ca ne-ai intrecut pe toate cu testul asta in z8!!!Ce Dumnezeu,e mult prea devreme!!!Gata,ai decretat tu ca nu e nimic...Ai rabdare,nu te stresa si gandeste pozitiv!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor! Imi pare bine ca v-am gasit. Eu va citesc de mai mult timp si datorita voua m-am hotarat si eu sa fac mai multe investigatii. Sa va spun asa pe scurt ca am vreo 33 de anisori (poate parea mult, dar eu nu-i simt). N-am ramas niciodata insarcinata, dar am incercat sa ma feresc atunci cand nu am dorit copii. La modul foarte serios ma straduiesc din octombrie 2006, cu o pauza de vreo 6 luni cat a fost plecat din tara sotul meu. Oricum avem un an acum in martie de cand chiar am urmarit sa avem contact in perioada ovulatiei. Din februarie sotul meu a plecat iar din tara, pana in iunie si m-am hotarat sa incep si eu investigatiile. Bineinteles ca l-am ales pe dr. Tutunaru, pt ca mi-a inspirat incredere. Cel la care mergeam eu la Pitesti mi-a spus tot timpul ca n-am nimic, sa astept un an de incercari luna de luna si apoi sa ma apuc de alte investigatii. In fine, dr. T mi-a vazut din prima ecografie, 2 chisturi (despre care stiam, intre 1,3 si 1,8mm) cate unul pe fiecare ovar, in plus mi-a mai zis de un fibrom (asta nu stiam) si mi-a mai zis ca chisturile sunt endometriozice, deci sigur va trebui sa fac laparoscopie. Asta in febr. Acum in martie am facut monitorizare si in Z10 am avut pe ovarul stang de 15,6 mm, iar in Z 12 crescuse la 22,4 mm. Endometrul in Z10 7,6. Mi-a zis ca e foarte bine, si de unde inainte imi zisese ca ma monitorizeaza 2 luni, acum mi-a zis ca nu e nevoie, ca sigur problema e in alta parte si luni sa ma duc iar sa vada daca s-a spart cum trebuie (o sa fiu in Z15) si sa programam laparoscopia. Pfff, cat am scris. Hai ca mai povestesc si altadata. Sper sa nu devin plictisitoare. Voi ati trecut deja de fazele astea probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri sunteti dragute.
Elly e prea devreme pentru teste mai stai putin, eu nu am de gand sa il fac decat daca ma intarzie macar o zi.cu toate ca mi-a mai intarziat 1-2 zile si nu a fost nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Naida, iti multumesc tare mult pentru sfaturi!voi merge la dna Roatis imediat ce va veni Mos Craciun, nu a mai venit din octombrie datorita operatiei si apoi tratamentului hormonal cu Diphelerin.In cateva zile simt ca va veni(am facut ultima injectie pe 7 ianuarie!!)si apoi ma programez si la Tutu si la dna Roatis, nu pot merge acum pt ca nu are nici un sens, nu pot face nici o analiza..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

oana_32m-as bucura enorm sa stiu ca sfaturile mele ti-au fost de folos. Vezi ca la dr tutunaru nu iti treebuie o programare, mai ales ca nu esti din bucuresti. Eu nu mi-am facut niciodata.Oricum, cele cu monitorizarile intra primele, iar apoi urmeaza cele cu consulatii...dar in ordinea sosirii...eu asa am inteles ca merge treaba acolo.

alina06st bine ai venit, dar sper sa nu stationezi prea mult pe aici si sa te "burticesti' repede. Din cate sspui, foliculul a crescut foarte bine. cred ca deja e spart. Mie mi-a facut injectie sa se sparca un folicul de 19mm(care nu s-a spart, normal...). acum, vineri abia avea de 20mm...sper sa nu se sparga pana nu vine sotul meu, ca si el e plecat cam mult timp.. Dar ma mai duc marti la un echo...sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

buna fetelor,
revin dupa o pauza , nu-mi venea sa cred ce vrednice ati fost, nu mai terminam de citit. N-am mai intrat pentru ca si eu ca si Elly_me am racit rau de tot si fiind cam z24 a cm, am incercat sa evit tratamentele medicamentoase drastice, sper si eu ca si voi toate.........
Eu deocamdata nu mai fac monitorizari cat timp sotul face tratament pentru oligoteratozoospermie cu tribulus(trat dat de dr T), desi ie mi s-a parut cam putin pentru Dg acessta asa ca am mai introdus si niste Zn si un alt trat naturist rec de medicul de la Pitesti- Memo pharco.prin mai trebiue sa repetam spermograma si apoi pregatire pentru IA. Deja in fac griji pentru Pregnil, am tot cautat si nu am gasit, dar pana in mai sper sa rezolv problema.
E cam mare inghesuiala pe aici, ar cam fi cazul fetelor sa mai treceti la odisee cat mai curand si cat mai multe, frumos ar fi sa mergem toate, eu asta va doresc.
Va pup si va urez o duminica placuta si o saptamana cu multe reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, luni merg si eu din nou la control sa vedem daca s-a spart foliculul si sa vb despre laparoscopie. S-o programam zicea T. Dar eu sunt intr-un dubiu legat de dipherelin. Mi-a zis sa-l fac. I-am explicat ca eu am la dispozitie probabil doar pana in ianuarie si ca as pierde prea multe luni si mi-a zis "pai cat, ca dureaza 3 luni". Abia acum mi-am dat seama ca probabil vrea sa fac doar o injectie, ca am inteles ca ciclul iti vine dupa inca 2 luni. Asta trebuie sa fie. Eu ma gandeam ca imi da sa fac 3 injectii si ca pierd 5 luni din 6 cate la dispozitie... ma mai gandesc. De fapt sa vad ce vorbesc si cu el luni. Ce imi mai zice... chiar nu stiu ce sa fac. Tare as incerca natural macar 3 luni dupa laparoscopie. Si daca imi pleaca sotul in ianuarie pt 6 luni, as putea sa fac atunci dipherelinul cum trebuie, adica 3 injectii... offf, nu ma pot hoatari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Alina, bine ai venit printre noi. Poti sa scrii povestea ta pe mai multe mesaje ca sa scapi de moderare si sa vorbesti cu noi in timp real. 33 ani e o varsta frumoasa , nu te stresa din cauza varstei, pana la 40 ani avem tot timpul sa facem copii . Glumesc, desigur, eu as vrea sa ne gravidim toate cat mai repede si sa scapam de stresul infertilitatii si de intrebarile indiscrete ale unora si altora : "Voi nu faceti copii?", "La tine in burtica nu e nimic?" , etc... Eu sunt satula de asemenea intrebari si tare as vrea sa reusesc odata sa raman insarcinata si sa ma mandresc cu burtica mea !
Elly, mult prea repede ai facut testul de sarcina, nu avea cum sa iasa ceva.
Oana, si eu am facut ultima injectie de diphe pe 10 februarie, deci am facut tratamentul cam in acelasi timp. Si eu am diverse simptome de revenire a cm, insa deocamdata nimic.
Bafta multa tuturor fetelor si sa auzim de cat mai multe vesti bune.
O saptamana frumoasa va urez .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna, fetelor!
Raisa, pentru mobilitate si nr, f bune sunt omega 3-6-9, carnitina si telina capsule! Si nici rau nu au cum sa faca!
Da, ar fi cazul sa mai plecam de aici, asa cum zice si Raisa. Din pacate, eu una sunt atat de sigura ca nu voi ramane natural, incat nici nu ne-am protejat acum, inainte de laparo (laparo pica in Z 29).
Am fost la T. Mi-am facut o gramada de scenarii inainte sa intru in cabinet despre cum sa abordez problema (faptul ca mi-e teama ca imi spune ca imi scoate trompele si de fapt doar mi le va clipsa).
Ma gandeam cum ar fi sa ma dea afara din cabinet daca ii spun ca mi-au zis doua fete pe forum ca lor asa li s-a intamplat!
Totusi, chiar asa i-am si spus!
M-a asigurat ca nu mi se va intampla asa ceva si ca mi le va scoate daca asa am stabilit! Bine, discutia a fost mai lunga, dar eu va spun doar concluzia!
Prin urmare, saptamana viitoare merg la taiat si scos trompe! Parca m-am obisnuit cu ideea, dar ieri iar m-am pus pe bocit! Cred ca iar o sa intru intr-o mica depresie!
In rest...aceeasi atmosfera la cabinet! Diferenta a constat in faptul ca de data asta, T nu m-a mai expediat ca la moniorizari, ci mi-a raspuns la toate intrebarile!
Asteptari, burtici...
Am intalnit si doua fete ff dragute, care faceu FIV cu T! Le pup si le rog sa ne dea un semn de viata si sa ne spuna de reusite!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput