Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Heeelooo helooo ati vazut un cal maro?! Io-s ala

Lilisor, si noi tot program de babalaci avem: ba teatru, ba concert de muzica simfonica, ba plimbari prin parc... Sa vezi ce-ntinerim cand vine bebe

Tamy, ce-ti zise Tutu?

Magdita si io-s fana grey, neveste disperate si house. Clar, cine se aseamana se aduna

Jorjilic

Sarah, ce faaaaaaaci?

Aditu

Elly, eu am simptoame la cap in fiecare luna

Laliloo, te plimbi cu motoreta in loc sa ne mai vizitezi si pe noi?

Alina, bebe sanatos iti doresc! Eu am o nepotica nascuta la 29 de saptamani si acum e o mandrete de un an jumate care rade si vorbeste non-stop.

Rocsy, mai scoti si tu nasu? Ia mai pove despre tine!

Aris, nastere usoara!

Pup toata gascoteca

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Hionati, bine ai venit printre noi. Nu orice chist vazut la eco poate fi endometriozic, si mai e o posibilitate : endometrioza sa existe, chiar daca nu se vede nimic la eco. Parerea mea este sa mergi sa faci o eco si la dr.Tutunaru, sa ii spui ce alte simptome ai, daca ai dureri la menstruatie, care de cele mai multe ori sunt semn de endometrioza, sau daca incerci de multi ani sa ramai insarcinata si nu reusesti, si asta poate fi cauza de endometrioza nedescoperita si netratata. Endometrioza nu se vede decat prin laparoscopie, este singura investigatie prin care se certifica existenta endometriozei.
Pe prima pagina a subiectului nostru ai info despre cum poti sa te programezi si adresa cabinetului :
Adresa cabinet dr. Dan Tutunaru: Bucuresti, Str. Constantin Sandu Aldea, nr. 86 (nu departe de Spitalul Elias si de Biserica Casin sau prima strada pe dreapta dupa Facultatea de Agronomie).
Nr. telefon programari cabinet: 0720 099 299.

Mai jos iti dau un link de la un alt subiect de pe acest forum, unde gasesti multe info utile despre endo, tratamente, dieta, povesti de succes :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134595&whichpage=1
Si ca sa poti vorbi cu noi in timp real, trebuie sa scapi de moderare. Scrie repede 10 mesaje si dupa aceea mesajele tale vor aparea imediat postate la subiectul nostru. Asta ca sa vedem cand scrii, sa nu trecem cu vederea mesajele tale.
Mult succes .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

multumesc magdita,
eu nu am incercat niciodata sa raman insarcinata, dureri la ciclu am avut doar in prima zi dar de 2 luni nu a mai aparut nicio durere...

as vrea sa te intreb, la spitalul elias cand il pot gasi pe dl doctor?
ma gandeam sa cer de la medicul de familie o trimitere pt un consult si o eco ... este muuult mai economic , exista aceasta posibilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Pup fetele dragi!
Ieri am fost la Tutu la eco,sa-mi revad "minunea".Diferenta de o saptamana s-a mentinut,in sensul ca BB e mai micut fata de masuratori cu o saptamana,eu am 12+ iar el doar 11+.E micut inca ,are 8.9cm si BPM 174,dar dl dr zice ca de acum de la eco la eco va creste f repede.E vioi si la eco tot dadea din manutele lui mici intr-una!
Eu sunt optimista si sper din tot sufletul ca totul sa fie bine,sa se dezvolte frumos si armonios in aceste 40 de saptamani.
Sotulica e de coma,vine la toate eco cu mine...vrea sa-l vada pe BB,cu toate ca i-am zis ca-l poate vedea si acasa pe CD dar zice ca nu-i tot aia
Despre mine...toate bune si frumoase,greturi f f f putine,stari de voma deloc,pofte...la fel ca si inainte...de nici nu zici ca-s "borto"
Dl dr mi-a oprit utrogestanul si acidul folic(utrogestanul il oprisem de la mine putere mai de mult),in schimb mi-a dar omega 3 de acum.
Nu prea stiu ce fel sa iau ca-s mai multe ,la fel si cocentratii,voi ce ziceti??
[Mada23],tie de care ti-a dat Tutu,sau de care iei??
Vad ca pe prima pagina scria de Biomarin Plus ca ar recomanda Tutu,care contine si omega 3.

Cam atat despre mine...despre noi...

Mergi la inceput

Felicic, ti-ai schimbat titularura . De-abia astept sa ne spui ca ai induplecat-o pe barza sa faca un popas si la fereastra ta .
Kristinuta, felicitari pentru bebe care creste incetunel, dar sigur . Legat de omega, nu stiu ce sa iti zic. Mai bine intreaba fetele de la celalalt subiect al dr.T, de la Nasterea unei stele. Eu stiu ca fff bun este uleiul de seminte de in, care contine omega 3,6,9 si e 100 % vegetal, insa nu stiu daca dr.T il recomanda pe acesta. Ma bucur mult ca tu si bebe sunteti bine .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdi, mi-am schimbat titulatura doar, doar voi pacali barzoiu sa treaca si pe la mine. Daca il prind, il leg fedeles si vi-l pasez voua!

Kristinuta, ce poveste frumoasa spui tu acolo!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va salut!
Kristinuta, eu l-am intrebat pe dr T atunci de care omega3 sa iau si mi-a raspuns "oricare", asa ca eu am luat alternativ cu acid folic si vitamina E de la DoppelHerz.

Mada pup si eu ghiocelul!
Anaconda splendid!
Magdita

Aici e Bogdanul meu http://good-times.webshots.com/album/569090151SpQppI?start=60

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Machusicule, mare bucurie mi-ai facut cu pozicile lui Bubu . Mor de falcutele lui si va sta minunat impreuna. Esti cea mai fericita femeie, asa-i?

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

multumesc magdita,
eu nu am incercat niciodata sa raman insarcinata, dureri la ciclu am avut doar in prima zi dar de 2 luni nu a mai aparut nicio durere...

as vrea sa te intreb, la spitalul elias cand il pot gasi pe dl doctor?
ma gandeam sa cer de la medicul de familie o trimitere pt un consult si o eco ... este muuult mai economic , exista aceasta posibilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Hionati ...nu cred ca merge asa ...
Consultatiile le face numai la cabinet .
La spital , doar opereaza si asista la nasteri . Iar cand e de garda , are doar urgentzele .
In orice caz , suna la nr de programari , si intreaba d-soara daca ai putea sa mergi la un consult la spital , cu bilet de trimitere...
Sincer , cred ca tot la cabinet te va programa .

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput