Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94
Raspunsuri - Pagina 7
aerlilian spune:
Despre mine nimic nou...Ma risipesc in activitati de rutina ca sa-mi abat gandul...Am dat in boala pensionarilor,merg la teatru de doua ori pe saptamana...Maine am disertatia la master...N-am niciun chef...Sper sa iasa ok.In rest...astept zile fertile!!!!

magdita spune:
Neata iubitele mele,
Arisicule
, ce ma bucur ca iesisi din barlog
. Haideti fetelor, cine preia stafeta de la Aris

? Haideti cu II
. Nastere usoara iubita nostra si bebelus perfect
. Am vazut camera lui bebe care este superba, iar tu arati impecabil, nu cred ca ai luat mai mult de 12 kg, asa-i? Iti tinem pumnii si te asteptam cu cele mai bune vesti
.
Naida
, deci pana la urma ai prestat in perioada fertila, nu? Intr-adevar, gigeii traiesc de la 3 la 5 zile in aparatul genital feminin, iar daca spermograma e ok, sunt sanse mari sa se prinda, asta in cazul in care nu exista alte probleme ( trompe infundate, endometrioza, etc ). Tinem pumnii sa fie luna norocoasa
.
Mihaela
, la mine a durat cam o saptamana pana am fost in stare sa prestez, si atunci ca batraneii
, incet si cu mare grija. Deci depinde de organism.
Lilisor
, bafta multa, multa si te asteptam cu vesti bune
.
si sa aveti o zi calduroasa 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

elly_me spune:
Aris- 

nastere usoara si un bb sanatos

Sa stii ca deja ai predat stafeta la intalnirea noastra - Madalinei
Mada nu mai comentezi nk pe acilea??
Fugishi la odisee??
Cand vii pe la Buc sa mai facem o intalneala si sa bem dupa tine si poate ne pricopsim cu burtici.
Eu deja am vazut cum "se ia gravideala"- stiu secretul: ai stat in fata lui Aris si te-ai virusat.
Asa ca poate ne vedem toate- si daca da- locul din fata Madalinei este ocupat de mine![]()
![]()
.

In rest- eu sunt in Z7DPO si astept.
Parca as face un test de sarcina- ca am ff multe acasa- cumparate de acum un an si nu am avut motive sa le folosesc.
Tot timpul imi cumparam teste si expirau- mai bine sa le fac pe acestea- cate unul in fiecare zi ![]()
La cat timp DPO este relevant testul??
Oricum simtome nu am deloc- nimik- deci stiu rezultatul testelor
Dar imi fac si eu de lucru![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
anaconda2 spune:
Elly , cel mai sfant e beta , inca din ziua 12 . Testele de pi ...sunt cu dus si intors .
Mergi la cel putin 12 zile si fa analiza .
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
elly_me spune:
Ana- saru-mana
Deci marti/miercuri ar trebui sa fac beta la IDS

Elly
Astept, astept si iar astept .....
anaconda2 spune:
Hionati , aici sunt pacientele dr T . Tu la ce dr mergi de fapt..?
Nu vad specificat in ce zi a cm ai facut ecografia .
Endometru de 12,4 mm , e f bun . Pe OD , 35 mm/ 27 mm , poate fi si un folicul mai mare , nu neaparat un chist endometriozic . Iar pe OS , e ok un folicul de 13,5 mm .
Mergi la o consultatie si la T .
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
adrianaady spune:
Neatza fetele mele dragi!
In primul rand vreau sa o felicit pe aris, arata incredibil slabutza cu asa o burtica mare, sa ii dea dzeu un copilas sanatos si nastere usoara. Te asteptam cu vesti
Elly e cam preamtur draga mea sa ai simptome, fa cum zice ana un test beta si sa speram ca va fi bine.
Mada tu cum te mai simti? ce face ghiocelul?
Lilisor e f frumos la teatru si nu e numai pt pensionari.
Felix ce mai faci? 
Magdita am vazut aseara si eu filmul cu acei mullltttii copii, doamne cit sunt de frumosi, dar cred ca e incredibil de greu sa cresti atitia copiii, dar si frumos![]()
Rocsy tu ce mai faci? ce noutati mai ai?
Lali, tamy, jasmine,rala ,mihaela, naida,lady o zi minuntata si un week-end plin de iubire 
hionati spune:
anaconda, eu am mers intamplator la un control de rutina la medicover si a aparut minunea asta... nici nu stiam ce inseamna , am inceput sa caut despre endometrioza in disperare pe net si am dat de forumul vostru. Eco am facut-o luni , pe 9 martie iar prima zi de cm a fost 16 feb .
doctorul nu mi-a dat niciun tratament , nu mi-a spus nimic , doar sa repet eco peste 3 luni.
Cautand despre endometrioza am vazut ca exista aceasta minune de doctor specializat in endometrioza la care poate ar trebui sa merg si eu sa repet eco. Ma poate ajuta cineva, cum se procedeaza k sa ajung la dumnealui, la elias?
help, orice info despre endo si despre ceea ce trebuie sa fac imi este de ajutor, nu ma lasati :(