Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94
Raspunsuri - Pagina 6
elly_me spune:
Mihaela- fetele au spus ca se poate face oricand laparo - insa daca se va face in perioada ovulatiei e bine sa te protejezi in acea perioada.
sa nu se intample minunea chiar atunci.
In ceea ce priveste inregistrarea- nu stiu ce sa-ti spun.
In mod normal s-ar putea- dar cred ca depinde de dr.
Intreaba-l pe T.
Poate iti spune da![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
naida87 spune:
Buna ziua!
Desi nu am mai scris de mult, am fost cu ochii pe voi!Putin socata de ceea ce spuneata depsre mamica aceea care a nascut prematur, dar sunt sigura ca Cel De Sus nu va permite ca ceva rau sa li se intample.
Urma sa va povestesc ce am facut la control la dr Tutu. Am fost si mi-a zis ca foliculul e ok, ca a crescut...19mm, endometrul e normal, problema e ca sotul meu a plecat din tara.
marti si ieri imi iesisera 2 liniute la testul de Ovulatie(era bine sa fie de sacina...
), dar azi imi e frica sa il mai fac, ca si asa e in zadar.Mi-a facut la genesys un pregnyl(care, apropo, nu se mai cheama asa, ci Gonasi)si trebuia sa aprga acel folicul de care va ziceam.
Maine m-am programat la echo aici, in bacau, sa vad daca e s-a spart sau nu.nu prea cred eu ca se va intampla minunea luna asta, dar poate da Domnul!Oricum, am niste dureri prin burta de numa-numa!imi vine sa musc din birou.

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?
casamihaela spune:
nu am cum sa il intreb ca ma mai intalnesc cu el in ziua operatiei ,si cred ca atunci cand vine el cred ca deja sforai(ma refer la operatie).
ma gandeam ca fetele care au facut laparo cu el imi pot da mai multe informatii.
magdita spune:
Mihaela
, eu cand am facut laparo in dec 2007, m-am dus cu caseta ca asa stiam
. Insa Dr.Ioana, mana dreapta a dr.T, mi-a spus ca au aparatura defecta si ca nu mai inregistreaza operatiile laparoscopice de vreun an. Asa ca nu cred sa se fi schimbat ceva intre timp.
Naida
, vezi ca pregnylul sau gonasi da teste de sarcina fals pozitive, asa ca sa nu te bata gandul sa le incerci decat daca iti intarzie cm. Pai si sa inteleg ca nu l-ai prins pe sot deloc ? Luna viitoare poate va fi cu mai mult noroc.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

simonia spune:
cris, imi pare rau pentru pierderea ta 
alina, ma
pentru tine si sanatatea bebelusului tau , rares 
casamarina, nu cred ca influenteaza, ai sa faci 2 sau trei zile antibiotic, iar pana la posibila nidatie se elimina. cel mai bine este sa intrebi dr. 
aris26 spune:
hei! ce fac fetele?!![]()
ce credeati ca nu ma scoateti din barlog pana la urma?
am intrat sa va salut pe ultima suta de metri, trebuie neaparat sa predau shatefeta...maine poimanie nasc si trebuie sa apara o fata cu doua liniute sa imi ia locul. doar nu vretzi sa il scutim pe dr. t de munca![]()
eu sunt bine, puiul meu are deja peste 3,2kg(dr. t a zis ca il fac cam de 3,5
sa vedem daca are ochi bun) si nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa pe frigul asta
...am fost o gravida cuminte si nu m-am plans prea rau dar nici mult nu mai rezist.
am preluat informatia despre ALINA si am transmis-o si la odisee. of, saracutza, de la 14 sapt se chinuia cu IR-urile marite, dr. t ia dat tratament si uite ca a reushit sa ajunga la 34+...stiu ca nu e ideal dar...monitorizari facea saptamanal la elias(asa cum a zis si bubulina)si mi-a spus ca T a zis ca il scoate la primul semn cum ca nu e bine...nu prea inteleg, cum adica dr.t nu a descoperit problema???
in fine, Multa sanatate bb Rares
sa te faci mare, esti un luptator inca din burtik...avem incredere in tine. daca tine cineva legatura cu Alina27 sa ii transmita numai ganduri bune din partea fetelor de la odisee, toate se roaga pt el si ii transmit felicitari Alinei.
nu vreau sa mentionez pe nimeni pt ca sigur ash uita pe cineva si imi sunteti toate dragi
vad ca aveti o gramada de fete noi, asa ca ar cam fi cazul sa va mai mutati pe la odisee. tzin pumnii stranshi pt fiecare dintre voi, mai vechi sau mai noi
si pt ca tot am intrat: Casamihaelaimediat ce te simti in stare dupa laparo poti sa treci la treaba. eu am facut operatia in ziua 1 si aia a fost ultima data cand am mai vazut uratii. stiu ca l-am intrebat pe T cand putem sa.... si mi-a zis oricand ma simt in stare si a doua zi, spor la treaba
si am avut!
toata gashca
39+
poze
AMR 6 de zile 
anaconda2 spune:
Mihaela , nu se mai inregistreaza operatiile .
Aris , bafta
!!
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
naida87 spune:
da, draga mea magdita, stiam ca am mai facut o astfel de injectie si in decembrie. Dar totusi, cam la 2-3 sapt de la respectiva injectie, aveam o sangerare(care speram eu sa Nu fie uratii--dar erau) si mi-am facut test.A iesit O LINIE clara si conturata. Deci, trag eu concluzie ca la mine, nici macar pregnylul nu isi face damblaua in legea lui....nu trebuiau sa fie 2 linii?
totusi, in ziua cu injectia si a doua zi(cred) au iesit 2 linii la testele de ovulatie..banuiesc ca au fost false, ca prestatia a fost, dar nu s-a prins. Acum sunt mai optimista, ca fara sa iau nimic, marti iesisera din nou 2 linii la testul de ovulatie..si iar am "prestat". Poate totusi, dl dr are dreptate, si gigeii traiesc 3 zile....suficient cat sa se prinda.
Aaaa...si la mine s-ar putea sa nu mai fie o "luna viitoare"...cine stie cand va mai fi de acum...?!
rocsy2007 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubulina1
Esti sigura de afirmatia pe care ai facut-o? Din cate stiu, dupa 30 de saptamani Alina a fost chemata la monitorizare fetala la Elias, a scris la odisee. Si mai exista o fata pe forum, pacienta a lui Tutunaru care a avut exact aceeasi problema si datorita acestui medic are acum o fetita sanatoasa. Este adevarat ca in Elias nu se primesc copii prematuri/dismaturi sub 34 saptamani, cel mai probabil asta fiind cauza pentru care a trebuit sa nasca in alta parte. Multa sanatate ei si micutului Rares! Bubulina 35+ + ![]() Doamne ajuta! |
crede-ma eu nu am inventat absolut nimic. eu il admir pe tutunaru chiar daca nu am reusit sa raman. nu e vina lui. dar alina mi-a zis ca tutunaru era sa ii omoare copilul exact asa s-a exprimat. nu am nici un motiv sa inventez. asa mi-a zis asa va spun.