Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94
Raspunsuri - Pagina 5
rala spune:
Pe mine nu ma deranjeaza sa mai deviem
Ladyxe, serialul se numeste Tell me you love me, dar din pacate HBO a facut doar o singura serie pentru ca se pare ca puritanii au facut lobby impotriva lui. Si mie mi-a placut ER, si mai vreau sa-mi fac curaj sa ma apuc de Dr House si de Nevestele disperate. Magdita am vazut si eu cateva episoade din +8 dar sincer mi s-a facut frica. Eu una ma gandesc ca e foarte posibil sa ajung si acolo, iar gandul ca as face 3,4 sau 5 copii.... ma sperie. Dar incepe si sa-mi placa. Si uite-asa eu nu sunt in stare sa fac nici unul dar ma si vad cu casa plina de puradei galagiosi si frumosi. Mai bine m-as apuca sa-mi fac un "day care" ca tot e mare nevoie in bucuresti pentru copii intre 1 si 3 ani...
Good things happen to good people!
magdita spune:
Rala, si pe mine m-au speriat la inceput, dar m-am obisnuit cu ei si imi sunt tare dragi acum. Cand ma gandesc ca mi-ar fi greu cu un copil sau cand ii aud pe altii vaietandu-se cat de greu le este cu copil mic , imi inchipui cum ii este acestei mamici cu 8 . De-aia cred ca am si inceput sa cochetez cu ideea de a avea gemeni . We'll see .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra
rocsy2007 spune:
fetelor am intrat sa va dau o veste. alina27 a nascut prematur pe 13 martie un baiatel de 1500g . il cheama rares. e putin speriata dar eu sunt convinsa ca bebe va fi bine chiar daca e nascut prematur. se pare ca i-a fost provocata nasterea deoarece nu se mai oxigena copilul in burtica. nu a nascut cu tutunaru pentru ca nu el a observat problema. imi pare rau sa spun asta despre el dar asta e realitatea. sa ii tinem pumnii alinei si sa ne rugam ca bebelusul ei sa fie bine.
va pup pe toate
adrianaady spune:
Rocsy felicitari pt prietena ta, si sa dea d-zeu sa fie totul in regula cu baietelul ei, sa aiba incredere si credinta, ca sigur totul va fi bine si va creste un baiat mare si sanatos
ladyxe spune:
cine se aseamana se aduna, se pare ca multe dintre noi avem si aceleasi seriale preferate cat ma bucur, Neveste, DR House, Gray's, +8 e insasi o lectie, am prins si eu cateva episoade si nu le este usor celor 2 parinti si totusi raman destul de calmi amandoi, sa fie doar pe sticla?
rocsy felicitari pt prietena ta, incredere, putere si numai bine ii doresc
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rocsy2007 fetelor am intrat sa va dau o veste. alina27 a nascut prematur pe 13 martie un baiatel de 1500g . il cheama rares. e putin speriata dar eu sunt convinsa ca bebe va fi bine chiar daca e nascut prematur. se pare ca i-a fost provocata nasterea deoarece nu se mai oxigena copilul in burtica. nu a nascut cu tutunaru pentru ca nu el a observat problema. imi pare rau sa spun asta despre el dar asta e realitatea. sa ii tinem pumnii alinei si sa ne rugam ca bebelusul ei sa fie bine. va pup pe toate Roxy viitoare cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi |
Esti sigura de afirmatia pe care ai facut-o? Din cate stiu, dupa 30 de saptamani Alina a fost chemata la monitorizare fetala la Elias, a scris la odisee. Si mai exista o fata pe forum, pacienta a lui Tutunaru care a avut exact aceeasi problema si datorita acestui medic are acum o fetita sanatoasa. Este adevarat ca in Elias nu se primesc copii prematuri/dismaturi sub 34 saptamani, cel mai probabil asta fiind cauza pentru care a trebuit sa nasca in alta parte.
Multa sanatate ei si micutului Rares!
Bubulina 35+ + Doamne ajuta!
magdita spune:
Rocsy, multumim pentru vesti. O sa fac modificarile pe prima pagina si o sa rog si fetele de la Rugaciune colectiva sa se roage pentru ea si pentru micutul Rares .
Imi pare fff rau ca dupa o sarcina obtinuta atat de greu i s-a intamplat lucrul asta. Doamne ajuta sa fie bebelusul sanatos si sa creasca mare si frumos.
Lady, nu cred ca e doar pe sticla calmitatea lor, le-am observat comportamentul si atitudinea vis a vis de copii si de certurile dintre cei mici, si imi place tare mult modul cum ii tin in frau, punandu-i la colt cand gresesc, sau cum nu-si irosesc energia implicandu-se in certurile lor. Pe mine ma fascineaza acest serial, parca ar fi o mica gradinita .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra
hionati spune:
salut fetelor, am si eu nevoie de ajutorul vostru ... :(
in urma unei eco transvaginale am primit urmatorul rezultat:
DUM: 17.02.2009
UTER in AVF AL AP T 4,36 cm 3,26 cm 3,94 cm
Contur uterin regulat
Miometru omogen
Endometrul : 1,24 cm, aspect trilaminar
Imagine de cavitate vizibila
Col uterin: 2,80 cm
Fundul de sac Douglas: fara lichid
OVAR DREPT AL AP 4,07 cm 3,13 cm Aspect ecografic: prezinta o formatiune cu ecouri hiperecogene, de 3,52/2,79 cm (mai probabil chist endometriozic)
OVAR STANG AL AP 4,07 cm 2,38 cm Aspect ecografic: cu un folicul de 1,35 cm
doctorul nu mi-a dat niciun tratament , mi-a spus doar sa repet eco peste 3 luni, voi ce ma sfatuiti sa fac, ce va spune rezultatul eco?
casamihaela spune:
da harnicute ati mai fost ati scris o gramada.
multumesc pentru urari si gandurile bune sa speram ca o sa se intample minunea.
Elly referitor la operatie sa nimerit sa pice in ziua a 10 deci sunt in perioada fertila si acum nu stiu ce sa fac sa prestez in zilele urmatoare operatiei sau sa astept sa vina menstra? stiti cumva daca afecteaza?
si mai am o intrebare se poate inregistra ?si daca da ce caseta imi trebuie?