Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

adriana- nu am nici un fel de simtom si nici menstruatia nu mi-a venit.

ely- eu te sfatuiesc daca tot ai dureri de spate si de burtica sa-ti faci un sumar de urina si o urocultura, sa nu ai vreo infectie la rinichi....eu am patit-o luna trecuta, de aceea am facut gentamicina si trebuie sa iau si luna asta iar antibiotic dar ma incurca menstruatia acum...

felix- nu m-am tinut de promisiune ieri pt ca se pare ca au intervenit unele modificari...poate vb diseara la tel...

magdita-

tamy- ce usor e sa spun ca nu ma mai gandesc la BB...de f multe ori am incercat...insa...fara rezultat ! numai la asta ma gandesc...dar, am hotarat ca daca pana la sf anului nu reusesc sa fac BB anul viitor incep sa-mi fac dosar pt adoptie...stiu ca e o procedura grea, am citit legea, dar nu e imposibil...

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

rala nu a fost nevoie de nicio analiza inainte
si eu am terminat de vazut Grey's Anatomy, mai imi place ER, poti sa-mi spui la ce te uiti acum pare interesant din ce ai povestit, pare a fi pe placul meu...scuzati dragelor ca am deviat de la subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, oricand poti sa-mi scrii pe PM, nu ma deranjezi niciodata .
Sarrah, sunt sigura ca va fi bine pana la urma, intr-un fel sau altul.
A propos de seriale, eu sunt disperata dupa "Neveste disperate" si dupa "John & Kate plus 8" de pe Travel and Living, nu stiu daca stiti, e vb de un reality show despre un cuplu care nu putea avea copii. Dupa tratamente de fertilizare, fac 2 fetite gemene, sunt atat de incantati incat isi mai doresc un copil. Insa in urma unor alte tratamente de fertilizare, se trezesc cu 6, 3 fetite si 3 baieti. Inchipuiti-va o casa cu doua gemene de 6 ani si si sase copilasi de 3 ani. E criminal serialul .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

magdita ma gandesc ca poate ar fi bine sa pui din detaliile date de mine despre histeroscopie (sunt la pg1) pe prima pg, poate sunt de folos, zic si eu, ar fi o idee buna, nu?
sau cum cred si fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sarrah- nu pot sa-mi fac acum sumar urina pt ca imi pun utrogestan

Astept pana sapt viit sa vad ce se intampla si ma duc atunci la analize
Saru'mana

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyxe

magdita ma gandesc ca poate ar fi bine sa pui din detaliile date de mine despre histeroscopie (sunt la pg1) pe prima pg, poate sunt de folos, zic si eu, ar fi o idee buna, nu?
sau cum cred si fetele...

S-a rezolvat, buna idee .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita cind este serialul asta cu atitia copilasi? si eu vreau sa il vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Am mai pus ceva la poza...
Va place :) ?

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

ana deja ai o fetita vedeta, mai, mai ce frumusete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Magdita cind este serialul asta cu atitia copilasi? si eu vreau sa il vad...

Aditu, in fiecare seara, de la 21:30 - 22:00, pe postul Travel and Living .
Ana, crezui initial ca tu esti fotografiata cu revista Vogue, dupa care imi dadui seama ca nu ... "Fata mea este model...."

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput