Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele

Mada- nu stiu ce sa spun- eu cred ca este raceala- pt ca am o durere de spate si rinichi- nu mai pot
Imi vine sa iau calmante, dar rabd- Maine sunt in Z7 DPO- deci mai am de asteptat 7 zile.

Rala- se pare ca vei intra in joc- te asteptam
Ce face Aris?? o pup si nastere usoara

Ana- succes cu amnio- o sa fie ok- si e bine sa o faci- sa elimini orice risc

Sarrah- vreo veste??

Casamih- in ce zi esti DPO?? pe 8 aprilie iti face laparo indiferent in ce zi esti??

Fetele -

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Aha Casamihaela - acum am recitit msg tau- esti in Z 4-5 DPO .
Deci amandaoua suntem in asteptare - eu sunt in Z7 DPO
Dar eu nu m-am programat pt laparo inca- mie mi-a spus sa sun in prima zi a cm

Deci astept.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ana, foarte frumoasa fetita ta! E minunata! Nu inteleg de ce trebuie sa faci amniocenteza! Mi-a scapat mie ceva?
Rala, te inteleg perfect, caci si mie mi s-a facut frica de laparo, cu toate ca nu mi s-a parut o interventie grea. Oricum, cel putin nu mai am cosmaruri ca prima data! Bafta!
Fetelor, cine vine la cabinet vineri? Pe la 16? Cu cine ma vad? O burtica ceva? Sa se ia si la mine?
Sarah, Magdita are dreptate! Stiu ca e usor de spus, dar incearca sa nu mai fi atat de incrancenata sa ramai acum gravi! Sper sa nu te superi ca ti-am spus asta!

Va pup, fetelor!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Ralaaaaa, ai aparut? Ma bucur ca ne mai dai vesti. Deja ai 18 z de la ultima injectie ? Incredibil ce repede trece timpul... Legat de histero, nici sa nu te gandesti ca e complicata, din punctul meu de vedere, nu reprezinta nici 10 % din laparo, fizic ma refer. Iar psihic, eu am stat fff bine in dimineata cand mi-a facut histero pentru ca am incredere 100% in dr.T, chiar o incurajam pe Luca2008 care a intrat la histero oparatorie la spital imediat dupa mine. Stiam ca sunt pe cele mai bune maini si nu mi-a fost teama absolut deloc . Pupicuti Arisicai, nastere usoara si cele mai buna ganduri din partea mea .
Dye, n-ai pentru ce draga mea, mai ai un PM .
Ana
Sarrah
Cris, bine ai venit printre noi, eu te sfatuiesc sa iti faci o programare la numarul de pe prima pagina sau sa il suni direct pe dr., si sa mergi la cabinet prima data. Acolo are un pic mai mult timp de discutat decat la spital.
Aditu, Feli, Madutz, Georgi, Ladyxe si toate fetele mai vechi sau mai noi si o zi insorita va doresc .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Mama cate ne mai nidam! Inseamna ca acest capitol ca avea multe gravidute

Pupacesc gascoteca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Tamy , amniocenteza trebuie s-o fac din cauza de ...varsta .

11 +

www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ana,

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetele mele dragi
Ce faceti?
Rala ce repede trece timpul....vorba magditei nu tre sa iti fie frica, totul va fi ok
Elly imi pare rau sa aud de dureri, dar sigur vor trece, si cine stie ce veste buna ne dai sapt viitoare.
Felix sa fie cu noroc luna asta. Unde ati facut voi analiza anticorpi antispermatici? si cam cit a costat
Ana sunt sigura ca toate analizele vor iesi bine, si peste citeva luni vei avea o fetita minunata, asa cum iti doresti
Sarah tu ce vesti mai ai azi? ceva simptome?
Tamy, rocsy,jasmine, mada, mihaela si fetelor noi o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Adriana , si eu sper la fel !

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fete!
Va multumesc pt gandurile bune trimise lui Aris, ea din pacate abia mai tine pasul cu subiectul de la odisee, doarme mult si nu-si prea mai gaseste pozitia pe scaune/canapele/fotolii si deci ii este mai greu sa scrie. Miercuri se implinesc cele 40 de saptamani (da, stiu! cat de repede trece timpul...) iar bebe nici un gand sa dea semne de agitatie. Speram sa trecem cu bine peste weekendul asta cand T nu este in bucuresti, dar... cat de curand voi intra sa va spun ce nepot minunat am!
Ana, sa nu-ti fie frica de amnio, fetita ta a dovedit deja ca este o luptatoare si o norocoasa. Ai incredere in ea!
Elly si Mihaela, va tin pumnii. Eu zic sa va relaxati si sa va bucurati de primavara, prieteni, o carte... sa nu faceti nimic din ce ar dauna unei sarcini dar nici sa nu va ganditi continuu la ea. E adevarat ca mie mi-e usor sa dau sfaturi de relaxare in conditiile in care de la inceputul anului nu mai stiu ce-i aia z1 si tejgheaua farmaciilor. Dar poate incercati. Ajuta.
Magdita, multumesc de incurajari. Si la laparo tot tu m-ai scos din isterie, si ai avut dreptate. O sa merg pe mana ta si de data asta. Doar ca nu ma pot mobiliza sa il sun desi imi dau seama (mai ales acum dupa ce am citit ultimele discutii de aici) ca este absolu necesara histero asta. Culmea e, ca mi-e mai frica pentru ca nu se mai petrece la spital ci la clinica. Desi asta ar trebui sa imi dea incredere, cu spitalul eram obisnuita, ma simteam ca acasa din pacate. Te voi mai deranja cu un PM, sper sa nu te superi.
Tamy, te inteleg perfect. Pana la urma multe dintre noi aici suntem niste femei absolut sanatoase altfel. Toate interventiile astea in conditiile in care nu avem dureri sau neplaceri vizibile, le ducem greu ca pe un secret bine ascuns si greu de explicat. Nu e deloc usor ceea ce ai tu de facut, dar este singura metoda si te admir pentru decizie. Tin pumnii!
Sarah, usor de spus greu de facut. Eu, fiind mare amatoare de seriale, am terminat cu Grey's Anatomy si m-am apucat de unul foarte dragut si realist care trateaza viata a 3 cupluri. Este acolo unul dintre cupluri care seamana foarte mult cu oricare dintre noi. Ei ajung inclusiv la terapie din cauza asta iar "terapista" le propune sa uite pentru 2 saptamani de teste si ovulatii. Si bineinteles ca tipa nu poate, si face testele pe ascuns... nu stiu ce se mai intampla in contnuare ca am ajuns abia la episodul 2. Dar sunt si eu foarte curioasa.
Adriana, Felix si toate fetele noi si vechi cate pentru azi ca este soare si vine primavara.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput