Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Doro76 spune:
Neatza gravidutze!
Bun venit fetelor noi si sarcini usoare le doresc!
Roxxy- imi pare rau ca treci printr-o asa perioada proasta. Cea mai nasoala e patania lui Matei. E groaznic sa-ti vezi copilul in halul in care ai spus tu..
. Chiar daca e afectat intr-o oarecare masura de ce ti se intampla tie, sa stii ca bb din burtica e f puternic. Eu, la prima sarcina am avut o groaza de nacazuri care au culminat si cu un divort la cateva luni dupa nastere. Tocmai cand eram mai ametita, mai nedormita, mai terminata psihic!! Dar a trecut, fetita mea e bine iar eu sunt foarte fericita acum. Te pup si o sa vezi ca perioadele proaste sunt urmate de zile excelente 

Unombun- sa stii ca si eu eram la fel de panicata ca tine la prima sarcina pe care am tinut-o foarte greu. si am stat in pat o gramada dar a fost bine in final 
Adela bafta la amnio.
Am si eu o dilema: daca DT e OK( cum mi-a iesit mie) mai facem alte teste, adica TT?
Apoi, eu am o programare la Pop pe 1 aprilie cand sunt in 16 sapt. Aia e eco de trim 2 nu? Dar nu poate fi morfo fetala, ca e prea devreme cred...Ziceti si voi ca eu nu mai stiu
Cristina Ana promit sa iti scriu valorile de la DT imediat ce ajung sa iei hartia de la laborator. Pe mine m-au sunat ca totul e in regula dar n-am ajuns sa iau foaia.
Va pup
Doro
14+ si Eva Maria (28.04.2005)
monica_dicut spune:
Ralu,
fruntea sus. Of, sunt sigura ca bebe e bine si a iesit doar testul aiurea. Mama lor de DT si TT!!!! Eu d'aia nu am vrut sa le fac 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
diamar78 spune:
Tusesc asa de tare ca mi se contracta foarte tare burta deci cred ca si uterul. Nu stiu ce simte bebelusul dar nu cred ca-i prea place. Oricum parca e mai bine decat acum 2 zile.
mary, dar tensiunea ta normala care este. Asa si pe mine m-a durut capul si aveam tot asa 12/7 dar tensiunea mea normala e 9/6.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
panda77 spune:
Buna dimi si de la noi! 
Raluca, fii curajoasa! E o perioada grea, cea de asteptare, dar alta varianta nu-i, din pacate. Iti tinem pumnii sa iasa amnio perfect si sa ti se spulbere ingrijorarea. 
pazza, parerea mea e ca mai bine sufli in iaurt decat sa te gandesti ca poate nu-i nimic. Nu inteleg exact senzatiile tale, dar daca spui ca sunt deranjante sau ca nu ai mai patit pana acum, nu e mai bine sa mergi la control?
sa fie totul bine.
Doro, daca DT a iesit bine nu se mai fac alte teste de acelasi tip. Adica ai scapat, yupiiii! 
La 16 sapt, eco e de trim II, dar nu e cea morfofetala, asta se face in sapt 20-22.
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
cristina_ana spune:
Doro, merci mult, dar am reusit si eu in sfarsit sa-mi iau rezultatul la DT aseara si e OK. Aceeasi intrebare o am si eu, mai e oare nevoie si de TT?
Raluca, incerc sa imi imaginez ce e in sufletul tau, dar incearca sa ramai optimista. Atatea fete au avut rezultatul prost la DT-ul asta! E o mare porcarie! Bebe al tau sigur nu are nimic!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
Ellenuta spune:
neataa,
poftiti la
si ceiut ..
burticutse .. eu cred ca ajung azi la kidex dar undeva dupa 3 .. si fara eva nazdravana ca n-am chef sa alerg dupa ea .. in plus, e cam ora ei de somnic ..
alina sunt sigura ca Dumnezeu va va trimite bebelusul mult dorit la timpul potrivit. acum, asa a fost sa fie .. capul sus si curaj!
liliana bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos!
adela felicitari pentru baietel!!
raluca uff .. imi pare rau pentru rezultatul analizei. cel mai bine e sa faci amnio si atunci vei stii sigur. eu tin pumnii si ma rog sa iasa bine!
doro dr meu mi-a spus ca ori fac DT ori TT, nu pe ambele .. am ales DT ca pe asta l-am facut si data trecuta.
pupici la burticutse
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
loremunteanu spune:
Neata!
Eu voiam pretul la Iosup, multam. 
Imi pare rau ca nu v-au iesit, testele astea pacatoase, bine. O sa intreb sa vad, daca-mi zice sa fac si eu sau nu...
La prima sarcina, Tutunaru (in care eu am avut si mai am, inca, mare incredere), mi-a zis ca singurul laborator care are intr-adevar o baza de date si o statistica bine puse la punct, pe tara noastra, ar fi cei de la GENETICLAB (cred ca asa s-o scrie). Evident ca acolo am facut TT... Si acum, daca imi Nayel sa fac, ma duc tot la ei... Daca vrea cineva adresa lor, ma apuc de rascolit printre acte, numai sa-mi ziceti.
Aaaa... La multi ani sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase si fericite! Sarcini usoare, iar bebeii sa se nasca sanatosi! 
Loredana
12+
Roni-Cristian
08.02.2007 
Danuta1979 spune:
Buna dimineata burtici!
Eu vin cu vesti neasteptat de bune. Am ridicat rezultatul la DT si mi-a iesit risc Down 1:1000 si ceva, risc combinat Down - ei pe asta il explica detaliat 1:2949 daca nu ma insel si risc sindrom Edwards (cred ca e acelasi lucru cu trisomia 18)de 1:10000.
Oricum o sa fac si TT ca asa vrea doctora cu care nasc (ea prefera TT ca zice ca e mai relevant).
Pupici
Dana
13+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
mihaela amalia spune:
Ziua buna fetelor 
Ma alatur si eu voua cu o mica burticuta.
DN: 13.06.1982
UM: 22.01.2009
DPN: 30.10.2009
Plus o fetita pe numa Amalia-Cristiana nascuta pe 14.10.2004.
Bine v-am gasit si sarcina usoara in continuare.
Doro76 spune:
Mercic de raspunsuri
Si eu banuiam ca nu mai fac TT daca DT e OK.
Raluca- eu sunt convinsa ca pana la urma o sa fie bb bine. Sa stii ca eu am ezitat foarte tare daca sa fac sau nu testul asta. La prima sarcina n-am facut mai nimik, nici teste genetice, nicimacar TORCH si fetitza mea a fost foarte bine. Ramai optimista cum spui ca esti de obicei 

Doro
14+ si Eva Maria (28.04.2005)