Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor...greu sa tina omul pasul cu voi la ce viteza aveti la scris..!
Oricum am intrat doar sa va spun ca am fost la eco si l-am vazut pe bebita...a crescut , e in parametrii, are 35,5 mm ceea ce e ok pentru 10 s si 4 zile...ne mai vedem doar peste o luna cu dr Muresan. Din pacate si eu sunt cu placenta jos inserata...dar sper sa se ridice cu timpul. Asa se explica durerile mele (crampe) care imi iradiaza in vagin si mersul frecvent la baie chiar si in saptamina 10!

Daissy La multi Ani!

O seara frumoasa va doresc...merg sa ma doftoricesc ca tot rau ma simt!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

vik, si placenta mea e la fel. Mi-a zis doctora ca sunt posibile sangerari si dureri dar asta este sa nu ma impacientez si sa o sun daca apar. In rest, si eu sper sa se ridice. Oricum abia la 28 de saptamani e relevant daca s-a ridicat sau nu. DAca nu e indicatie clara de ceza...

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara
Pe mine azi m-a durut capul toata ziua,mai ales cand ma ridicam sau faceam miscari bruste...ma apasa f tare pe frunte ; acum mi-am luat tensiunea,12 cu 7 iar pulsul e 102.....oare e prea mare?????

Poze cu noi

15+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

bune fetelor....
pe mine ma cam durut burtica azi nu stiu de la ce...e o senzatie ca si cum cineva m-ar apasa pe burta...uufff nu stiu ce sa fac ...as merge la medic dar poate ma alarmez eu degeaba....

love ya bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Monica si Daissy va urez din suflet un calduros LA MULTI ANI! si sa aveti parte doar de bucurii.

azi avem si noi fix 12 sapt,deci incepem cu bucurie a 13 sapt

Eu inca mai am greturi si oboseala crunta, nu sunt in stare sa fac aproape nimic pe acasa. Maine voi merge sa fac DT si am o frica cat mine de mare .

Fetelor si eu simt ceva intinderi la uter, mai ales cand merg la pipi. Am cautat pe neet si se pare ca e normal, isi face loc cel mic .

va pup dulce

12 +

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Azi am si eu intalnire cu ginecoloaga...sa vedem ce ma pune/sfatuieste sa fac in continuare.
Am nascut in 2003 dar parca n-as fi facut-o niciodata, s-a dat reset la tot ce stiam atunci, asa ca va urmaresc cu mult interes.

buna dimineata............vrea cineva o cana de laptic?

liliac1 la ce medic gine mergi.....si unde vrei sa nasti?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

aaaa.....scuze, cu asta tr sa incep........bun venit si sa ai o sarcina usoare si un bebe sanatos.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata burtici

Si noi facem azi 14 saptamani... si eu am dureri, se intind ligamentele..
mary, pulsul e mult crescut la gravidute. 102 nu e foarte mare adica nu ai de ce sa te sperii. CA si eu eram speriata si ne-a spus si doctora aceea de la eco la inima, mi-a zis si doc de familie si doctora mea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

eu sunt cam intoarsa pe dos.
am luat rezultatul si e risc crescut de trisomia 21 (1/50). peste 3 sapt fac amnio. in general sunt optimistdar om sunt si am si momente in care sufletul imi e incarcat de intrebari. am luat si o hotarare grea azi noapte, in caz de va fi ceva.

imi pare rau ca nu am raspuns nimanui dar nu am starea si puterea acum. mai vorbim.

Raluca 13+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

katteryna , inca n-am facut programarea la amnio . Urmeaza , in jur de 16 sapt mi-o face . Nu m-am hotarat daca sa mai fac si TT , sau nu are rost !?

11 +

www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput