Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
panda77 spune:
Mihaela, bun venit printre noi!
Sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si la termen! Si prezenta activa pe forum, de ce nu? ![]()
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
liliac1 spune:
Multam, fetele, pentru primire.
Citind si citind si citind...am ametit. O gramada de teste si analize...si preturi si perioade. Nu sunteti dragute, cele care va pricepeti, sa faceti o lista cu ce analize se fac si in ce perioade anume? Daca ma credeti..le-am tot notat pe hartie, mi-am facut un fisier...dar tot ametite parca-s toate. Deci, va rog din suflet...luminati-ma!! 
1sweet_angel Eu mi-s din Galati, asa ca tot ce vehiculeaza fetele prin fata nasucului meu...nu se aplica, din punct de vedere al medicilor. De ex, ieri am fost a doua oara la consult. Prima data nu mi-a dat nimic, nici acid folic, nici altceva... motivand ca nu este cazul. Daca sarcina va fi ok pana la 8 sapt, abia atunci se da cateceva. Deci, nimic comparativ cu fetele...
Am fost aseara la eco...avem 9 sapt (azi) dar bebe era dezvoltat pentru 9 sapt si 3 zile. Se agita, se intindea si se strangea la loc... i-am vazut inimioara cum bate...un punct din ce in ce mai alb care se stingea la un moment dat dandu-mi emotii si facandu-ma sa astept din nou sa se lumineze... Doamne, cate de frumos a fost!!
Avem 26,65 mm dar este puternic. Abia acum mi-a dat si mie acid folic si Vit E, si urmatoarea vizita o sa o fac la 12 sapt.
Mi-a dat un pomelnic de analize de facut, printre care si vestitul TORCH si in sapt 16 (pe 5 mai) trebuie sa ma duc sa-mi fac TT mai ales ca nu mai sunt chiar trufanda
.
Ceea ce nu am reusit sa retin...deh, neuronii mei mai adorm din cand in cand... e, cand trebuie sa fac eco morfofetala?? nu mai stiu daca la vizita de 12 sapt o sa discutam sau dupa ce vin cu rez la TT
Vedeti de ce v-am rugat sa faceti acea listuta?
Am scris o gramada...
Va 
Liliana,
Andra-Maria &
8+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
cristina_ana spune:
Ellenuta, si eu tot dupa-amiaza ma duc la Kidex. Nu stiu ora, cand se trezeste Andrei. Numarul meu de telefon e 0723634438. Poate ne vedem pe acolo!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
cristina_ana spune:
Mihaela_Amalia, bine ai venit printre noi!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Ellenuta, si eu tot dupa-amiaza ma duc la Kidex. Nu stiu ora, cand se trezeste Andrei. Numarul meu de telefon e 0723634438. Poate ne vedem pe acolo! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+POZE |
am notat!
trimit si eu nr meu pe contul comun ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Doro76 spune:
URAAA Danuta 

. Bine ca fetitza e OK!
Mihaela bine ai venit si sarcina usoara usoara de tot 
Liliac- eu as scrie lista cu analize si teste dar sunt prea dezorganizata si mi-e teama ca le incurc
. AAAA si te mai rog ceva...nu te mai vaita de varsta...esti o trufanda...sau mai exact SUNTEM niste trufandale, ca si eu fac tot 33 de ani 
si sunt foarte mandra de mine. 
Doro
14+ si Eva Maria (28.04.2005)
Danuta1979 spune:
Buna venit Mihaela_Amalia! Sarcina usoara si bebit sanatos! M-am gandit ca ai baietel...sa fiu oare mama Omida?
:))))))))
ok fetelor, ce e Kidex asta?
Dana
13+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 ok fetelor, ce e Kidex asta? Dana 13+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
Recunosc cu rusine ca si eu cand am citit despre Kidex la fete, am cautat pe internet sa vad ce e
. E un targ cu tot felul de lucruri si evenimente pentru copii.Bia mamica lui Busici si
14+
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 ok fetelor, ce e Kidex asta? |
...o analiza.....

Buna dimieata si sa-mi fie iertata gluma dar nu m-am putut abtine...sper ca inca mai aveti simtul umorului si nu e atrofiat de tot de la sarcina
Am incercat sa aduc alta nota acestui capitol plin de framantari.....si lucruri extrem de grave si serioase; fata stie ce vorbeste pentru ca am o nepotica cu sindrom Down si STIU ce implica.
THINK POSITIVE si bucurie maxima cu minunile din burtici.
Eu ma bag la week end mai mult ca acum trebuie sa fug la munca...conform glumei"pauza a luat sfarsit, capul la fund"

Cea mai fericita
14+
monica_dicut spune:
cris, eu n-am cum sa ajung azi ca sunt si cu autopicioarele si plus ca n-am cum sa plec inainte de 4 de la munci. Iar dupa 4 oricum n-are sens ca la 6 se inchide. Eu vorbisem sa o intind maine in jur de 1-2 si m-as duce acolo. Mi se pusese mie pata pe un balansoar de la PRimii pasi care a fost la oferta in Cora... si l-am innebunit pe sot cu el. Asa ca as cam dori sa-l achizitionez ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata