Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Aaa..am uitat sa va spun, ca imi pare rau, ca v-am facut sa va intristati, nu am vrut..doar am povestit ce mi s-a intamplat, sper sa nu puneti la suflet, sa nu ii afectati pe bebei.

Va multumesc , o sa m intru, sa va m povestesc ce nazdravanii m face Ioana.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

alina- ne bucuram ca ne-ai dat vesti despre tine

lore, liliac - bine ati venit in gasca si sarcini frumoase si usoare sa aveti.

cristina_ana- as merge si eu la kidex, dar la ce ora mergeti voi??? la mine e problema cu Matei ca doarme de doua ori..inca.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
Biaz spune-mi te rog si mie cine iti urmareste sarcina la Iasi.

Eu m-am interesat in Iasi la cabinetele de analize medicale cam care este costul TORCH-ului (adik toxo, rubella, citomegalovirus si herpes) si mai toti particularii mi-au dat un pret total de aprox. 500 RON. La voi este tot atat de scump (in Bucuresti, Alba, Constanta)?
La Institutul de Igiena in Iasi (care are propriul laborator de analize si, zic eu lucreaza cu acuratete) toate astea costa la jumatate, adik 230 RON asa ca pana la urma acolo ma duc sa mi le fac cu toate increderea.

Ramona

Bebita din burtica 11+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Dr. Demetra Socolov este medicul meu ginecolog de 10 ani si ti-o recomand din toata inima.
Si eu am platit cam tot asa anul trecut setul asta de analize la Praxis iar anul acesta nu le mai fac.

Bia mamica lui Busici si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

alex, CMU Unirii nu au eco 3d/4d. CMu are astfel de eco doar in sediul din charles de gaulle... asa stiu eu cel putin

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Aoleoooo, m-ai bagat in ceata.....nu pot sa cred, eu am intrebat clar si mi-a dat preturi diferite ptr 2d/3d-4d. Plus ca am si forfo de trim II tot la ei la Iosup....nu stiu ce sa mai cred!

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Liliana welcome to the club! Stii ce, si eu sunt sigura ca avem o groaza de lucruri de invatat de la o mamica de fetita maricica! Despre sexul lui bebe asa mai spun si eu cateodata, doar ca invers: eu nu stiu sa cresc altceva decat baieti si nu stiu pe unde scot camasa daca e fetita (sunt sigura insa ca invat repede despre ce e vorba si in cazul unei fetite)

De cate ori l-am intrebat pe Rares ce are mami in burtica, el nu si-a schimbat niciodata opinia: o surioara (poate el vede in viitor, nu stiu...)

Va pup si mai vb si maine

Ramona

Bebita din burtica 11+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Alina, ne bucuram sa auzim de tine si de Ioana, mai intra pe la noi . Multa sanatate si sa auzim vesti bune!

ramsan, si in Bucuresti tot cam atat costa analizele astea, dar la clinici particulare, habar nu am cat sunt la stat.

Liliana, bun venit printre noi, o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc! Ce frumos ca ne inmultim!

Panda, 13+
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alex, la CMU eu stiu sigur pt ca a mea cumnata avea abonament si mergea acolo la Iosup la eco. Si stiu ca nu i-a facut niciodata 3d-4d. Si a nascut acum in ianuarie deci nu vorbesc despre acum 2 ani. Dar sa sti ca faza cu 3d-4d e mai mult de fite parerea mea si treaba de marketing ca-ti da niste poze portocalii in care bebe se vede frumos. Atata tot. Pentru ca masuratorile ti le face tot in 2d. La fel mi le-a facut si mie Iosup la Fortis de fiecare data. Si Herghelegiu la Sanador la fel. Asa ca nu iti face griji. 4d e frumos pe al eco de 30 de saptamani cand ii vezi foarte frumos fetisoara si trasaturile lui bebe si atata tot. Cat despre pret eu stiu ca parca era 200 de ron eco si daca vroiai inregistrare mai era 25 de ron DVD-ul plus 3 lei sau 5 lei o poza sa ti-o scoata. Ceea ce la Fortis nu. Te duci frumos cu stick si ti le pune acolo si iti scoate si 4 poze pentru album
Asta ti-o spun din experienta si cunostintele mele. POate s-a schimbat ceva si eu nu stiu. Ma puteti contrazice daca nu e asa

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc mult pt vorbele frumoase .

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Roxxy sa stii ca eu am vazut pe pielea mea cat de sensibila poti fi in aceasta perioada. Si vreau sa spun ca eu nu am trecut prin ce ai trecut tu. Bine ca baietelul tau e sanatos si totul s-a terminat cu bine.
Pur si simplu pe mine m-a apucat o criza de plins (si am plans vreo doua ore)de l-am bagat in sperieti pe sotiorul meu, pentru ca dupa doua zile de cautari prin magazinele din Salzburg nu mi-am gasit geaca de sky. Nici mie nu imi venea sa cred ca plang in halul ala din nimic.
Ori tu chiar ai avut toate motivele sa te simti asa. Iti urez ca perioada de sarcina care a mai ramas sa fie fff frumoasa si fara probleme.

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, eu as putea sa merg ori dimineata la prima ora (adica sa fiu acolo pe la 10.30), ori dupa ora 14.30. Andrei vad ca in ultimul timp adoarme pe la 12 si se trezeste la 14. Cand era micut era muuuult mai simplu, ca dormea pe unde apuca, n-aveam treaba cu programul de somn, dar acum e mai mare si nu mai poate dormi in carucior.
Claucia, merci frumos, dar m-am hotarat in sfarsit sa merg si eu azi sa-mi iau rezultatele, sa scap de stresul asta. Astept sa apara sotul si il iau cu mine sa facem traseul pana la Romexpo, ca altfel n-am curaj maine!
Alina, ma bucur ca esti mai bine cu moralul! AI grija de tine si asteptam sa ne dai o veste buna cat mai curand! Ioana o sa aiba curand un fratior sau o surioara, sunt sigura de asta!
Roxxy, imi pare rau ca treci printr-o perioada proasta. Dar eu sunt exemplul cel mai bun ca dupa furtuna musai vine si soarele. Anul trecut pe vremea asta ma consideram cea mai nefericita si ghinioninsta fiinta de pe pamant, tin minte ca ma plimbam pe strazi cu ochelarii de soare la ochi pentru ca nu ma puteam opri din plans, nu mai vedeam nici o rezolvare la problemele mele, si dintr-o data toate s-au rezolvat cand ma asteptam mai putin. O sa fie bine si la tine, ai un copil minunat si un bebe perfect in burtica. Trebuie sa fii cea mai fericita femeie din lume! Problemele financiare sigur se vor rezolva, job-uri mai bune or sa se gaseasca, doar sanatatea e cea care conteaza cu adevarat.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai venit printre noi. sa ai o sarcina usoara si sa auzim numai de bine in cele 40 de saptamani minunate pe care le petrecem impreuna!!!

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Fetele mele, aveti o viteza la scris...ceva de speriat. Eu incerc sa trag cate un ochi la subiectul asta, in fiecare zi... si uneori nu ma clintesc vreo cateva ore pana nu-l dau gata...

Deci, DN: 25.05.1976 (cam babuta dar...asta e), UM: 15.01.2009 DPN: 22.10.2009
Mai avem o printesa de 5 ani si jumate si acum am fost un pic luati prin surprindere dar am sentimentul ca toate se intampla la timpul lor si mai ales...toate au un scop.
Eu personal imi doresc inca o fetita pentru ca am sentimentul ca nu stiu sa cresc baieti...

Azi am si eu intalnire cu ginecoloaga...sa vedem ce ma pune/sfatuieste sa fac in continuare.
Am nascut in 2003 dar parca n-as fi facut-o niciodata, s-a dat reset la tot ce stiam atunci, asa ca va urmaresc cu mult interes.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput