Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Roxxy, capul sus si ai sa vezi ca o sa fie bine. Si eu sunt de felul meu mai pesimista dar am noroc cu sotul care e un optimist.

11+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna burtici.
Va multumesc pt mesajele de incurajare, trebuie sa fiu tare pt Ioana, ea are nevoie de mine, pt a o creste, iar bebe 2 va veni cand va vrea Dumnezeu.

Am vazut ca ati scris ca tb sa merg imediat la spital..chiar daca mergeam sarcina nu o puteam duce pana la capat,bineinteles nu pierdeam atat sange.. voi sta linistita si ma voi face bine, din cauza infectiei urinare s-a despris (asa mi-a spus Dr Ginecolog si azi Dr de fam), poate ca m duceam cateva luni, dar copilul crestea si se desprindea m rau, m bine ca a fost acum, decat m tarziu, durerea ar fi fost m mare daca ar fi fost m tarziu.

Eu ma simt bine, 2 sapt nu tb sa fac efort, am tratament, dupa ce voi termina, voi face o pauza, si apoi voi alt tratament pt infectie..

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa te auda Dzeu. De abia astept sa revad soarele. E adevarat ca sunt mai sensibila in perioada asta dar si problemele au fost destul de maricele.
Un mare pt tine ca ma incurajezi.

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, incep sa am emotii pt eco de sapt viitoare. Din pacate de cand am ramas gravi numai probleme si necazuri am avut. Va spun sincer ca niciodata in viata mea nu am trecut printr-o perioada atat de urata si care parca nu se mai termina. Mi-e teama sa nu-l fi afectat pe samburel toata starea mea de spirit proasta. Sper ca macar de acum inainte sa vina vremuri mai bune si sa ma bucur de burtika mea.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Nu te ingrijora Roxxy. Vor veni cu siguranta si zile mai bune. Incearca sa constientizeze ca pe langa problemele reale, simti lucrurile si de doua ori mai acut din cauza schimbarilor hormonale. Intotdeauna dupa nori rasare soarele.

Bia mamica lui Busici si13+

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

Spuneti-mi si mie ce e la Kidex???Eu sunt la prima sarcina si nu am idee....Trebuie sa fie pentru copii...dar au si lucruri de gravide?Pe mine ma ingrijoreaza greutatea...aveti idee cam cat este normal sa iei in greutate in I trim???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Medicul meu din Iasi mi-a facut si morfologii fetale atunci cand a fost cazul, a stat sa ma uit eu la bebelus si sa inteleg tot ce se vede iar ultima data cand am fost la echograf (la 12+ sapt) mi-a facut si 3D si a o fotografie in care se vede perfect bebe.
DIn ce cistesc la voi, ma convingeti sa ma duc sa nasc la Iasi. Si e tare departe.

Bia mamica lui Busici si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna burtici.
Va multumesc pt mesajele de incurajare, trebuie sa fiu tare pt Ioana, ea are nevoie de mine, pt a o creste, iar bebe 2 va veni cand va vrea Dumnezeu.

Am vazut ca ati scris ca tb sa merg imediat la spital..chiar daca mergeam sarcina nu o puteam duce pana la capat,bineinteles nu pierdeam atat sange.. voi sta linistita si ma voi face bine, din cauza infectiei urinare s-a despris (asa mi-a spus Dr Ginecolog si azi Dr de fam), poate ca m duceam cateva luni, dar copilul crestea si se desprindea m rau, m bine ca a fost acum, decat m tarziu, durerea ar fi fost m mare daca ar fi fost m tarziu.

Eu ma simt bine, 2 sapt nu tb sa fac efort, am tratament, dupa ce voi termina, voi face o pauza, si apoi voi alt tratament pt infectie..

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Multa bafta si te asteptam cat mai curand cu vesti bune

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Roxxy sa stii ca eu am vazut pe pielea mea cat de sensibila poti fi in aceasta perioada. Si vreau sa spun ca eu nu am trecut prin ce ai trecut tu. Bine ca baietelul tau e sanatos si totul s-a terminat cu bine.
Pur si simplu pe mine m-a apucat o criza de plins (si am plans vreo doua ore)de l-am bagat in sperieti pe sotiorul meu, pentru ca dupa doua zile de cautari prin magazinele din Salzburg nu mi-am gasit geaca de sky. Nici mie nu imi venea sa cred ca plang in halul ala din nimic.
Ori tu chiar ai avut toate motivele sa te simti asa. Iti urez ca perioada de sarcina care a mai ramas sa fie fff frumoasa si fara probleme.

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, aveti o viteza la scris...ceva de speriat. Eu incerc sa trag cate un ochi la subiectul asta, in fiecare zi... si uneori nu ma clintesc vreo cateva ore pana nu-l dau gata...

Deci, DN: 25.05.1976 (cam babuta dar...asta e), UM: 15.01.2009 DPN: 22.10.2009
Mai avem o printesa de 5 ani si jumate si acum am fost un pic luati prin surprindere dar am sentimentul ca toate se intampla la timpul lor si mai ales...toate au un scop.
Eu personal imi doresc inca o fetita pentru ca am sentimentul ca nu stiu sa cresc baieti...

Azi am si eu intalnire cu ginecoloaga...sa vedem ce ma pune/sfatuieste sa fac in continuare.
Am nascut in 2003 dar parca n-as fi facut-o niciodata, s-a dat reset la tot ce stiam atunci, asa ca va urmaresc cu mult interes.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alina, recuperare rapida si te mai asteptam pe la noi sa ne povestesti ce mai face Ioana!

Roxxy ma bucur ca a trecut "criza" si ca sunteti mai bine..am vazut cu ochii mei cum e sa ai un copil mai nazdravan (la nasii mei) si care se catara pe tot ce apuca, asa ca imi pot imagina ce e in sufetul tau....sper sa treaca repede "buba" lui Mateiutu

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Roxxy hai capul sus, nu mai fi atat de trista pentru ca in mod sigur il afecteaza starea ta si pe bebita, ca acum faceti deja schimb de sange, hormoni samd. deci ce pleaca de la tine ajunge sigur la el/ea...aaa.... si nu uita ca nici pustiulica atomic nu e mai prejos (stii cat de bine te simte cand tu nu esti ok?)
Ioanact uite asta imi place mie sa aud. Felicitari pentru ca esti pe calea cea buna, pune-ti bine sanatatea la punct!
Biaz spune-mi te rog si mie cine iti urmareste sarcina la Iasi.

Eu m-am interesat in Iasi la cabinetele de analize medicale cam care este costul TORCH-ului (adik toxo, rubella, citomegalovirus si herpes) si mai toti particularii mi-au dat un pret total de aprox. 500 RON. La voi este tot atat de scump (in Bucuresti, Alba, Constanta)?
La Institutul de Igiena in Iasi (care are propriul laborator de analize si, zic eu lucreaza cu acuratete) toate astea costa la jumatate, adik 230 RON asa ca pana la urma acolo ma duc sa mi le fac cu toate increderea.

Ramona

Bebita din burtica 11+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput