Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
unombun spune:
va rog frumos,ajutati-ma cu sfaturi:ginecologul la care ma duc,vrea,in mod sigur,sa faca si control-eu vreau doar eco-la telefon,cind m-am programat,cea care a raspuns mi-a zis ca cele 2-eco si control se fac doar impreuna.N-am insistat,pentru ca discutia o voi avea cu doctorul-ii voi spune clar ca eu doresc doar eco,mai ales ca eu am uter fibromatos.Voi ati avut situatii in care ati spus la gineco ca vreti numai eco?Cum ati explicat ca nu mai e cazul,deocamdata de control,oricum ii dau banii totisi ptr.consult,numai sa faca hachita mea?
kiki_cri si eu simt la uter cum simti si tu si asta pentru ca este lasat un pic mai jos ca la restul colegelor-cine ti-a pus tie verdict de sarcina cu risc??ti-a dat ceva la mina pentru serviciu gineco??ajuta-ma,te rog,sunt in aceeasi situatie ca tine!!!
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun va rog frumos,ajutati-ma cu sfaturi:ginecologul la care ma duc,vrea,in mod sigur,sa faca si control-eu vreau doar eco-la telefon,cind m-am programat,cea care a raspuns mi-a zis ca cele 2-eco si control se fac doar impreuna.N-am insistat,pentru ca discutia o voi avea cu doctorul-ii voi spune clar ca eu doresc doar eco,mai ales ca eu am uter fibromatos.Voi ati avut situatii in care ati spus la gineco ca vreti numai eco?Cum ati explicat ca nu mai e cazul,deocamdata de control,oricum ii dau banii totisi ptr.consult,numai sa faca hachita mea? |
Eu am aceeasi problema cu medicii din Bucuresti si nu inteleg de ce fac asta. Medicul meu nu mi-a facut deloc tuseu vaginal din momentul in care s-a confirmat sarcina pana inainte de a naste. As sugera sa schimbi medicul.
Bia mamica lui Busici si
13+
unombun spune:
stiu,biaz,dar ma duc la altul si patesc la fel si tot asa.Si nu se pune problema de bani,ca le dau si pentru control,desi nu as face,le spun de la inceput...
Poate ma lamureste cineva,va rog,cum sa pun problema,diplomat,dar clar,pentru ca eu nu vreau sa risc sarcina!!!
katteryna spune:
| citat din mesajul lui adela2006 eu am facut triplu test , din pacate rezultatul nu e bun mi-a iesit risc crescut de sindrom dawn da , stiu e un test statistic , probabil etc , dar cand ti se intampla tie e mai greu credeti-ma azi voi merge la doctorita ptr ecografie , sper sa iasa bine o sa vin sa va spun cum a fost stiu ca mai era o fata pe aici care a patit la fel , clodute parca ( sper ca am retinut bine adela de alexia maria ( 13.01.2007 )sunt fetita mare |
Adela si eu am patit la fel cu testul asta. Mi-a iesit risc crescut de sindrom Down si stiu prin ce treci.La ecografie mi s-a spus ca bebe este perfect normal dar mi s-a recomandat si amniocenteza ca sa se inlature orice dubiu. Asa ca am ales sa o fac...macar sa stau linistita pana la sfarsitul sarcinii. Asa ca ma pregatesc cumintica pentru marti...
Mult succes la ecografie!

15+
kiki_cri spune:
Salut fetelor!!!
e greu sa tin pasul cu voi!
Unombun, mie mi-a pus diagnosticul asta si primul si al doilea ginecolog la care sunt acum...mi-a dat o adeverinta pt serviciu, dar inca ma duc normal la serviciu...cum mai ami zis am o perioada mai dificila la birou...si chiar nu pot sa plec in momentul asta...dar cam in 2 sapt cred ca o sa ii cer sa imi dea medical. Tu iei tratament de mentinere a sarcinii?
Bun venit si noilor mamici!
Anco, eu stiu putine magazine de gravidute. In piata Mihai Viteazul, langa Flip, daca stii unde e...e un magazin...Mai sunt in mall in Polus, dar f scumpe...adica mie mi se par scumpe cam 1 mil 700 o bluzita...care era cica si la reducere...O sa mai caut si eu si cand voi afla mai multe te anunt.
Eu sunt f obosita, si abia astept sa treaca perioada asta de la serviciu...
Abia astept sa vina vineri sa ma duc si eu la control...
va 
KIKI
11+
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui unombun stiu,biaz,dar ma duc la altul si patesc la fel si tot asa.Si nu se pune problema de bani,ca le dau si pentru control,desi nu as face,le spun de la inceput... Poate ma lamureste cineva,va rog,cum sa pun problema,diplomat,dar clar,pentru ca eu nu vreau sa risc sarcina!!! |
Depinde in ce relatii esti cu el. De exemplu, la ultima echografie, medicul mi-a zis sa vin inainte de 18 saptamani pentru triplu test. Iar eu i-am raspuns direct ca nu vreau sa-l fac, ca inteleg riscul, ma tem de malformatiile congenitale, mai ales de sindrom DOwn, dar ca stiu ca rezultatul testului este unul statistic si ca, oricum ar fi, stiu ca nu as putea sa intrerup sarcina, chiar daca m-ar durea enorm. A zis ca ma intelege si e in regula.
Daca esti in relatii bune cu medicul tau, explica-i pozitia ta cat mai clar si spune-i ce vrei si te va intelege. Daca nu... nu am alte idei decat sa-l schimbi.
Bia mamica lui Busici si
13+
Roxxy80 spune:
Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme asa mari.
Referitor la bani, ma afecteaza doar in masura in care nu mai pot sa-i cumpar lui Matei tot felul de chestii (jucarii, hainute), ci doar strictul necesar. Pana acum cateva luni obisnuiam sa-i iau tot felul de prostioare dragute si acum parca ma simt vinovata ca nu-i mai pot oferi rasfatul asta, mai ales ca acum a inceput si el sa acorde mai multa atentie jucariilor. Oricum dupa patania de saptamana trecuta, nu-mi doresc decat sanatate pt puiutii mei. In rest, avem noi grija sa le oferim o copilarie cu zambete pe buze.
| citat din mesajul lui cristina_ana Miha, eu as putea sa merg ori dimineata la prima ora (adica sa fiu acolo pe la 10.30), ori dupa ora 14.30. Andrei vad ca in ultimul timp adoarme pe la 12 si se trezeste la 14. Cand era micut era muuuult mai simplu, ca dormea pe unde apuca, n-aveam treaba cu programul de somn, dar acum e mai mare si nu mai poate dormi in carucior. Claucia, merci frumos, dar m-am hotarat in sfarsit sa merg si eu azi sa-mi iau rezultatele, sa scap de stresul asta. Astept sa apara sotul si il iau cu mine sa facem traseul pana la Romexpo, ca altfel n-am curaj maine! ![]() Alina, ma bucur ca esti mai bine cu moralul! AI grija de tine si asteptam sa ne dai o veste buna cat mai curand! Ioana o sa aiba curand un fratior sau o surioara, sunt sigura de asta! ![]() Roxxy, imi pare rau ca treci printr-o perioada proasta. Dar eu sunt exemplul cel mai bun ca dupa furtuna musai vine si soarele. Anul trecut pe vremea asta ma consideram cea mai nefericita si ghinioninsta fiinta de pe pamant, tin minte ca ma plimbam pe strazi cu ochelarii de soare la ochi pentru ca nu ma puteam opri din plans, nu mai vedeam nici o rezolvare la problemele mele, si dintr-o data toate s-au rezolvat cand ma asteptam mai putin. O sa fie bine si la tine, ai un copil minunat si un bebe perfect in burtica. Trebuie sa fii cea mai fericita femeie din lume! Problemele financiare sigur se vor rezolva, job-uri mai bune or sa se gaseasca, doar sanatatea e cea care conteaza cu adevarat. ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+POZE |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
14+
unombun spune:
felicitari,biaz,pentru cum ai pus problema
kiki_cri,eu iau arefam si stau cam in pat in concediu medical,din proprie initiativa,nu fac miscari multe,ma doare jos imediat ce stau mai mult in picioare-eu cistigam bine de tot la serviciu,dar cum am pierdut in dec 07 o sarcina,acum suflu si in ...orice.Deci stau la pat,le-am intrebat si pe alte tipe,prietene,cu uter de acelasi fel si am primit confirmarea ca e bine asa,ma feresc de frig sa nu se contracte uterul,am grija sa nu ma constip,stau relaxata,la serviciu cind am fost saptamina trecuta am venit cu taxiul pina la usa institutiei si la plecare la fel,am cheltuit si o sa mai o fac cu taxi,medci de familie ptr,concediu medical pe diverse,nu pe sarcina,sa nu sara personalul in sus,la serviciu,m-am asezat pe scaun,mi-au adus fetele de lucru si am plecat...asta e..fereste-te..
am citit ca unele fete se duc la sala,eu ma bucur cind stau in fund si fac pasi prin casa,sa ma vezi cum negociez cu barbatul si tata la treburile casei...
miha74 spune:
cristina_ana- - eu zic pas pentru maine cu kidex-ul, ca Matei daca nu isi face somnul in patut e foarte marait si agitat.
nu sunt nici in cea mai buna forma zilele astea...si astia nu ma suna cu rezultatul pentru dry test

Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
kiki_cri spune:
Unombun, imi pare rau ca iti e asa de greu...eu deocamdata nu sunt asa...sper sa nici nu ajung sa stau numai in pat...oricum si eu abia astept concediul medical...
sa pot sa ma odihnesc...nimeni si nimic nu merita sa risc viata copilasilor pt serviciu
Doamna ajuta-ne sa fie bine pana la capat!
KIKI
11+

de alexia maria ( 13.01.2007 )