Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
laureta spune:
Noi am avut o zi agitata ieri. M am trezit ca Bianca are febra am mers la urgenta la Medicover , cica e ok nu se aude nimic la plamani doar Calpol si atat. Cand am ajuns a casa cam dupa 3 ore de la control era rosie pun termometrul 39.1
. Asa ca noaptea am stat de panda. Nu mai are febra are maxim 37.6. Miine mergem iarasi so asculte. Si sambata la ORL.
babytza chiar ma gandeam ca e ceva ca nu ai scris. Imi pare tare rau pentru mama ta. Nu se stie niciodata cum va fi. Soacra mea a descoperit tumoara la cap acum 3 ani i au zis ca oricand se poate intampla ceva. E inca in forta si tare optimista. Chiar acum e plecata in Italia sa aiba grija de nepotzica mica de 8 luni.
Multa putere iti doresc sa fi tare, Doamne Doamne stie ce face
Ramo condoleante pt bunicutza
Nocom sper sa nu aibe nimic Dariutza nici macar astm. E bine sa mergeti si la alt doctor. Tinem pumni sa fie bine
Moni noi eram fixati pe numele Alexandru sau Alex daca era baiat, si acum Inisa imi cere sa scot din burta bb Alex![]()
andreutac felicitari pt papica so tineti tot asa
luminitza imi pare rau pt puiul agitat, si io cred tot din cauza oboselii
musette tinem pumni sa nu fie nimic la kk
Eva super cadou super baiat si tatic
Felicitari pt dintisori si bilantul exelent
Andy
CD ati papat bine . I dai supliment de vitamine pina la urma?
anca si io am patit la fel, ramas bibe avent in "scartz"![]()
anamona asa cu dinti care ies in grup, lui Inisu i au iesit cei de sus toti 4 in gasca![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CD27 spune:
Eva foarte frumos cadoul
, din pacate e tare greu sa gasesti bijutier bun, cumnatei i s-a rupt verigheta cu diamante
si nu a gasit nicaieri sa o repare, daca gaseste ea te anunt, daca gasesti tu poate imi zici, sa ii spun si ei
oricum trebuie undeva de incredere pentru ca pietrele pot fi schimbate usor cu imitaii si unele imitatii sunt greu de dibuit
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
Laureta ii dau vitamine, infant formula se cheama si zic ei ca-s naturale, ar fi cazul la cat costa
, au multe B-uri, A, C, E...nu stiu cat de mult ajuta, la prima vedere se pare ca ajuta (dar i-a trecut si infectia urinara, nici nu il mai fortez si a inceput sa deschida gura de buna voie cat e infometat
)
dar Biancuta ce a patit? e raceala, e de la dintzi?
sa fie ok
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CosmyB. spune:
Eva la noi in oras este bijuteria Sabrini, unde mi-am dus inelul de logodna la curatat, e din aur alb si s-a cam ingalbenit, la fel si verighetele, ei si repara din cate stiu. Mi-a testat diamantele cand l-am lasat si cand l-am luat la fel, sa fiu sigura ca nu le-au inlocuit
Bijuteriile nu erau luate de la ei. Poate este "Sabrini" si in Bucuresti 
Pozici
Mamica
de
Maya
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF A papat ceva dovlecel. Cat de cat sunt multumita pe ziua de azi. Vedem si la 17h00 cum e. Am o precizare legata de pietre pretioase. Nu sunt vreo vitza regala crescuta la curtea regelui, sa nu intelegi treaba asta. Pur si simplu sotzului meu ii e rusine sa imi ia o bijuterie banala, zice ca mai bine nu mi-o mai ia. Pana sa fiu cu el nici nu vazusem o perla veritabila la cineva si de diamant nu mai vorbesc. Primul l-am purtat la logodna. Si mi se par supra estimate, muuult supraestimate. Nu sunt eu vreo fiinta fina si crescuta in puf de pinguin. Dar delok. Sa nu inteleaga cineva gresit postul cu perlele, e un cadou primit si atat. Nu ma consider vreo "pretioasa". |
stai mama linistita ca nimeni nu a inteles gresit postul. mie mi se pare f normal ca sotul sa te 'bijutareasca' daca are posibilitati si daca tie-ti plac bijuteriile. nu sintem in comunism ca toti sa fim egali si sa purtam niste prostii ca altfel ne ia lumea de 'pretiosi'. eu vad ca devin snoaba, imi plac diamantele. hihihi. cu toate astea eu port foarte putine bijuterii, inelul de logodna, verigheta si cerceii pe care i-am primit dupa ce am nascut-o pe elsa, care, sint cu diamante, d'asta ziceam ca devin snoaba. insa nu ma consider absolut deloc o pretioasa, insa imi place sa vad bijuterii si femei care poarta. iar cind aud ca un barbat ii ofera sotiei lui bijuterii, atunci chiar ma bucur.
sa le porti cu placereMamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
Piolica, de ce ar fi o problema cu smantana?
Mi se pare chiar ok sa ii mai pun cate o linguritza.
Treaba cu grasimea e chiar invers. Se da laptele gras, nicidecum smantanit, adica nu ii poti da unui bebe iaurt cu 0% grasime, de ex, are in el tot felul de tampenii.
Daca era ceva wrong cu smantana nu mi-ar fi recomandat.
Pana la urma urmei ce dam copiilor sa pape, numai zeama lunga si legume "aburite"?
Daca imi aduci o explicatie de ce ar fi interzisa smantana ti-as fi recunoscatoare.

In fiecare zi aflu ca ba aia e interzisa, ba aialalta, oooffff, nu ii mai dam nimik, pun lacat la frigider si il alaptez pana la 18 ani![]()
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
Eva, esti pretioasa pentru multi! A nu se intlege fiztoasa![]()

Kllemi,
puiul sa nu mai planga.
Laureta
multa sanatate!
Lucutta, ms de sfat.
CD, mami, eu zic ca e inca devreme ptr tarcul ala.... astept sa inceapa sa misune si puturosul mic (a se citi Robi
), sa umble poate in 4 labute, vedem....
Preety.............. si tu scumpa la vedere??? Sper ca e totul ok....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Nerantula spune:
Fetelor, ce stiti, se poate da zeama de urzici la bebelus? Ma gandesc ca asta e chiar bio
si e foarte bogata in vitamine ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Piolica, de ce ar fi o problema cu smantana? Mi se pare chiar ok sa ii mai pun cate o linguritza. Treaba cu grasimea e chiar invers. Se da laptele gras, nicidecum smantanit, adica nu ii poti da unui bebe iaurt cu 0% grasime, de ex, are in el tot felul de tampenii. Daca era ceva wrong cu smantana nu mi-ar fi recomandat. Pana la urma urmei ce dam copiilor sa pape, numai zeama lunga si legume "aburite"? Daca imi aduci o explicatie de ce ar fi interzisa smantana ti-as fi recunoscatoare. ![]() ![]() In fiecare zi aflu ca ba aia e interzisa, ba aialalta, oooffff, nu ii mai dam nimik, pun lacat la frigider si il alaptez pana la 18 ani Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte) |
nu am nicio explicatie, decit ca mi se pare grasa smintina. nu pot sa-ti spun clar ca nu e bine sa-i dai, chiar nu stiu dac-i bine sau nu, insa ma gindeam ca noi ne chinuim cu niste legume amarite, oare stomacelul lor poate digera smintina? eu nu cred ca i-as da, iar iaurt eu fac in casa, asa ca stiu ce pun in el. cred ca o sa-i pun mai degraba putin iaurt pe la 7-8 luni, nu stiu ce sa zic, tu faci cum crezi ca e mai bine. sa stii ca e o englezoaica care isi alapteaza fetele si acum, una are 8 ani... deci se poate
Mamica fericita de bebelina Elsa
luminita2008 spune:
Pozele cu scaunele Chicco Polly. Le-am si inaugurat, sunt super, n-am poze de la masa ca n-avea cine sa le faca si eu n-aveam timp si nervi ptr asta.
Sorry de intarziere.....
mami, unde-i morcovelul?
ce-o mai fi si asta?
ma simt bine aici
in scaunele
mi-e fomica
sunt obosit si mi-e dor de Sorina…
pap mana lui fratica, n-am mai gasit morcovel
vine sau nu papica?
scaunele si gemenei
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi