Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
piolica spune:
la greu si la cum vad eu situatia, cred ca si in noaptea asta va fi la fel. mindra e in super verva!
Mamica fericita de bebelina Elsa
andy.p spune:
Piolica a mancat Elsa cartoful dulce???
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
kllemi, si Elsa a avut niste zone mai uscate pe pielea capului, acum citeva luni. Eu i-am dat cu ulei de migdale dulci si a scapat foarte repede si usor.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Piolica a mancat Elsa cartoful dulce??? laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
inca nu i-am dat, ca l-am facut aseara tirziu, insa azi o sa-i dau! sint curioasa. la noi inca nu e vorba de mese regulate, asa la anumite ore, ca mindra se trezeste foarte tirziu, ca deh, noaptea are treaba.
anca81 spune:
Salutari!
Am fost la birou, acum am revenit. Sunt inca in priza ![]()
Babytza, am citit de mama ta, imi pare rau. Din pacate stiu prin ce treci, tatal meu s-a stins la o saptamana dupa ce a aflat ca are cancer intr-o faza terminala. Inainte nu avusese nici un simptom. Eu nici acum nu mi-am revenit total si nu am reusit sa accept si au trecut 4 ani 
300, condoleante 
Nocom, imi pare rau de diagnostic, sper din tot sufletul ca Daria sa fie bine.
Eva, imi place mult cadoul primit. Atat cadoul cat si "prezentarea". Felicitari pentru evolutia lui Noah.
Nausica, eu m-am ars si am cumparat recipient din acelea si mi s-a intepenit sticla Avent in "scartz", a trebuit sa-i scot capacul si sa o trag de tetina afara
. Nasol. Pana la urma am mai luat unul de la BabyNova, sunt mai misto si mai largute. Mie mi-a folosit in toamna cand ieseam pe afara, tinea totusi 2 ore apa calduta pentru laptic.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
anamona spune:
Eva - foarte frumoase si elegante perlutele
sa pui o poza si cand o sa le porti :)
apropo de dintisori, ca tot intrebam eu mai demult cum ies ei asa in pereche, cica uneori formeaza adevarate gasti - apar cate 4 deodata.
LUCUTTA spune:
Eva,Luminita si eu il iau pe Sergiu dupa mine la baie,la bucatarie...il mai las in patutul lui de unde n-are sa cada atunci cand merg la tigara si cand vin il gasesc de-a latul patului ori pe spate ori pe burta cu picioarele scoase printre zabrelele patului si se joaca.
Se intoarce de pe spate pe burta,uneori poate scoate mana de sub el alteori nu .Mai nou vrea sa doarma numai pe burta.Acum doarme pe burta mea
si eu butonez calculatorul.
CosmyB. spune:
Fetelor am facut morcoviorul, insa Maya nu e prea incantata, a papat ce e drept 2 lingurite, dar s-a strambat si tremura asa ca si cum ar fi mancat lamaie
Kllemi cred ca trece daca dai cu ulei, probabil a facut mici cojite 
Mamidestefan prietena mea cand a fost la homeopat a stat vreo doua ore la prima consultatie, i-a pus tot felul de intrebari fara vreo legatura cu boala ei, i-a studiat ochii, pielea.. Succes sa gasesti un medic de incredere 
Pozici
Mamica
de
Maya
tzitziri spune:
Eva, intr-adevar frumos cadoul si forma in care l-ai primit![]()
Klemmi, si noi tot Mustela Stelaker am folosit in combinatie cu samponul de la Mustela.Acum am ramas doar pe sampon iar scuamele au trecut in cateva zile.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
A papat ceva dovlecel. Cat de cat sunt multumita pe ziua de azi.
Vedem si la 17h00 cum e.
Am o precizare legata de pietre pretioase. Nu sunt vreo vitza regala crescuta la curtea regelui, sa nu intelegi treaba asta. Pur si simplu sotzului meu ii e rusine sa imi ia o bijuterie banala, zice ca mai bine nu mi-o mai ia. Pana sa fiu cu el nici nu vazusem o perla veritabila la cineva si de diamant nu mai vorbesc. Primul l-am purtat la logodna. Si mi se par supra estimate, muuult supraestimate. Nu sunt eu vreo fiinta fina si crescuta in puf de pinguin. Dar delok. Sa nu inteleaga cineva gresit postul cu perlele, e un cadou primit si atat. Nu ma consider vreo "pretioasa".