Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Claudina multumim pentru sugestii am adevarate conspecte facute, notite, multe luate de la voi incet, incet ma luminez in ale diversificarii. Azi papam morcovior piure. Cerealele le devoreaza, dupa ce se termina ar mai vrea

Musette probabil problema cu kk e de la branza de oaie,stiu e mult mai grasa ca branza de vaca. Mai bine renunti la ea, mai si constipa pe deasupra asta ca sa nu-i duci dorul

Laura

Ange

Sabinel bafta in continuare cu diversificarea, se pare ca strumfita nu e mofturoasa

Lumi cel mai bine e sa-i iei cu tine in bucatarie sau unde ai treaba, eu o iau pe Maya cu mine si la dus si in bucatarie, peste tot, ea se amuza si eu cant sau vb cu ea, ii explic ce fac si ea sta cuminte si atenta cand nu am incotro o las in patut sa se joace

Eva felicitari pentru bilant, stati ff bine foarte frumos cadoul, dar ce frumos ti l-a oferit Luca
De galbenusul de ou ti-a zis ceva pediatra?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
Eva felicitari pentru bilant, stati ff bine foarte frumos cadoul, dar ce frumos ti l-a oferit Luca
De galbenusul de ou ti-a zis ceva pediatra?

Vezi ce baiat am? Cate face la 6 luni?

A zis la 7 luni sa ii bag galbenus in legume: prima saptamana un sfert, a doua jumate, a treia 3/4, a4a intreg,
Atat.

le: galbenus fiert tare, 10 minute, evident

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetili vreau si eu sa va intreb ceva, lu' fi-mea iau aparut pe scalp, unfel de coji care sunt un pic galbui,doar in partea din fata, putin dreaprta, nu peste tot, ave-ti idee despre ce este vb.????

LUMI acelasi lucru mi sa intamplat si mie, exact dupa baita, dupa ce am ras cu gura pina la urechi, a inceput un plins di acela isteric de nu mai stiam cum sa o mai impac, sincer mam speriat....se pare ca este doar ceva trecator...

EVA super baietii tai, manca-iar mama de frumosi cum stau ei asa cu cadoul.....

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Claudinna, asta e paturica
nu am stiut sa pun ochiuri duble, ci din alea simple, asa ca pe la margini nu e prea ok.... insa nu aveam chef sa stric.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna fetili vreau si eu sa va intreb ceva, lu' fi-mea iau aparut pe scalp, unfel de coji care sunt un pic galbui,doar in partea din fata, putin dreaprta, nu peste tot, ave-ti idee despre ce este vb.????

sunt scuame de lapte...dupa descrierea ta ...
noi am avut o forma destul de urita ...ca eu nu mi-am dat seama imediat ...am tot schimbat produsele de baie ..si tot nu treceau...si ajunsese ca aiba pe toata partea de sus a capului

Noi am scapat pina la urma cu crema de la MUSTELA STELAKER...combinata cu samponul pentru NOU-NASCUTI (este special pentru scuame)..
initial am luat crema ..si nu s-au facut progrese vizibile decit atunci cind am combinat si cu samponul..
oricum daca abia au aparut ..ar trebui sa scapati de ele in citeva zile..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Eva multumesc

Amik eu nu i-am luat inca Mayei de incaltat, am primit doar, dar sunt asa de moft. Stiu ca trabuie sa fie din piele moale, la fel si talpa, sa fie flexibila si sa fie suficient de inalte (ghetute) pentru glezne.

Piolica v-ati distrat azi-noapte

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Lucia de Claudia H
Andrei de Andy_galro
Erikde Ramoncza
Sorana de Lacribel

Lumi cred ca e timpul pentru tarcul minune la care visai, eu ziceam sa o anunt pe tanti in speranta ca se indura sa ne dea garantia inapoi, dar cine stie....

Laura super site-ul, deja am gasit cartile de psihologie pe care le-am studiat in facultate si din care nu imi mai aminteam o iota, merci

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetele sa va spun ce a facut Sergiu :dupa ce i-am dat medicamentele il iau in brate si se arunca nervos la mine,ma prinde cu o mana de par, cu cealalta de ureche,ma strange si ma musca de barbie.

Vad ca si-a fact obicei de a ma trage de par si cand il iau in brate imi roade barbia si ma musca de obraz.Cred ca de la gingii se trage rosul barbiei dar mai mult face asta cand il tin in brate si vb la mobil sau daca e marait.

Alta:il punem in pat intre mine si sotu ,eu ma intorc cu spatele la ei si Sergiu vazand ca m-am intors ma tot lovea cu manuta pana la un moment dat cand m-a tras de par eu avand parul in coada.

No ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Laura super site-ul, deja am gasit cartile de psihologie pe care le-am studiat in facultate si din care nu imi mai aminteam o iota, merci

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Si eu tot descarc de atunci...am gasit o gramada de carti...acuma sa vad cand citesc

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

sunt scuame de lapte...dupa descrierea ta ...
noi am avut o forma destul de urita ...ca eu nu mi-am dat seama imediat ...am tot schimbat produsele de baie ..si tot nu treceau...si ajunsese ca aiba pe toata partea de sus a capului

Noi am scapat pina la urma cu crema de la MUSTELA STELAKER...combinata cu samponul pentru NOU-NASCUTI (este special pentru scuame)..
initial am luat crema ..si nu s-au facut progrese vizibile decit atunci cind am combinat si cu samponul..
oricum daca abia au aparut ..ar trebui sa scapati de ele in citeva zile..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

multumesc mult.....

Mergi la inceput