Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

beyyyyyyyyyyy.... eu am plecat la bucatarie sa fac sucul de morcov..... am lipsit 1 min... si cand ma intorc il gasesc pe Edi pe burta uitandu-se de sus la Robi, care era pe spate.... ii lasasem pe aleze, in cucul gol.... Robi nush ce gangurea acolo si Edi se uita la el tare curios... sincer, cred ca Edi nu a cazut din pat doar fiindca a ramas uimit sa se uite la Robi.....

si acum, pana am terminat de scris mesajul... Edi e din nou pe burta, evident fara mana sub el..... eu nush ce ma fac de acum inainte........ si cum le fac mancaricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? caaaaaaaaaaaaaaaaand?

Lumi, stiu ca la tine e de 2 ori mai complicat. Copilul, din punctul meu de vedere, de acum trebuie lasat numai pe jos. Si gata. Iar cand fac dus, cand pregatesc papa, cand fac curat, il iau cu mine peste tot, in scoica sau in balansoar. Ii povestesc ce fac, el se uita cum gatesc, cum ma spal si asa il supraveghez. Nu mai poate fi lasat singur ca cine stie cum il gasesc. Cazut in cap sau cu mainile prin cine stie ce cabluri.
Un sfat, ia-i cu tine peste tot, o sa le placa!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Eva felicitari pentru ziua de ieri. Baietii tai stiu clar cum sa te aprecieze :)
Speram sa vad o poza si cu perlutele :)da' nu-i bai :)
Pupici si lui Noah sa se pastreze puternic si azi si sa nu faca reactii la vaccin.

Amik eu o incaltz pe Thea inca din primele zile. In primul rand ii tine de cald si apoi parca arata mai frumos cu un pantofior la o rochita :). Incaltamintea am primit-o, mostenit-o sau am cumparat-o eu. magazine..in principal Next, Zara Baby, Debenhams, Children's Place (dar asta nu e pe la noi).

Sa fii atenta ca atunci cand va pasi iar incaltamintea chiar va fi prioritara (nu un moft ca acum),talpa trebuie sa fie foarte dar foarte flexibila.

Cat despre Babypoint mie mi s-au parut de-a dreptul nesimititi, iar cand i-am sesizat am primit un raspuns arogant pe un ton de sus. Pot sa fie produsele alea cum or fi, dar eu nu mai comand de la ei...oricum le poti gasi si in alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Luciade Claudia H

Andrei de Andy_galro

Erikde Ramoncza

Sorana de Lacribel

Lumi de acum sa te tii..tre sa-i pui undeva in scaun sau in patutz,undeva unde sa-i vezi.

Piolica join the club..la fel face si Alexia in ultimul timp

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Lumiiii ai grija ca hunii au inceput sa aca nebunii
Eva felicitari pentru flacaul mare si puternic
Lucutta, Nocom,Musette tin pumnii sa fie bine puii si sa treaca totul repede
Ramo drum bun, aveti grija si sa stii ca nu iti sta rau cu 3 pici

Am terminat de sters mucegaiul, am hranit piciul (chiar a halit 100 ml de mar+branzica+cereale), am expediat cumnata care a sunat (i-am zis ca plec in cautarea suzetei disparute) dar mi-a dat si ea o veste, maine e ziua lu imiu, face 6 luni (eu eram convinsa ca vineri este)

Lumi n-o sa mai accept sa dau o caruta de bani fara acte, aici am fost fortatiu de imprejurarai, chiar nu avem unde sa ne ducem la 5 dupa masa cu masina plina si copilul dupa noi. Deja incep sa caut apartament si o sa o anunt pe tanti ca in mai nu mai stam desi asa discutasem
Amik eu am luat niste pantofei asa mai de vara de la baby expo, sunt din piele, chiar si talpa, asta mi-a placut ca sunt usori si se muleaza bine, sunt mai inalti asa pe glezna si perforati, arata un pic ca niste sandalute. Eu am sperat ca la vara va face puiul cativa pasi si pantofiorii asti ami s-au parut potriviti. In restare tot felul de adidasi de la nepotu, geox si alte dracii care nu imi plac deloc pentru au talpa grea, nu mi se par potriviti pentu un bebe. mai are de la botez tenesi cu talpa tot de material, de la obaibi si alte incaltari cu arici (mi se par foarte usor de incatat)
hai ca m-am intins, io ma iau dupa urmatoarele: sa aiba talpa usora, sa fie usor de incaltat (eventual cu arici, daca sunt cu siret sa se defaca usor si sa nu fie siret lung sa trag de el...), pentru la vara cred ca trebuie ceva care sa lase pielea sa respire, poate cu niste gaurele/cu model perforat, iar pentru cand vor face pasi sa ie ceva mai inalt, putin pe glezna (asa am citit eu ca trebuie)

Mai zic ceva si inchei, eu l-am lasat de multe ori fara incaltari, cu niste sosete flausate peste ciorapi/pantaloni si gata

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Eva felicitari pentru ziua de ieri. Baietii tai stiu clar cum sa te aprecieze :)
Speram sa vad o poza si cu perlutele :)da' nu-i bai :)
Pupici si lui Noah sa se pastreze puternic si azi si sa nu faca reactii la vaccin.

offtopic: set perle
Nu pusesem ca nah
Eu ma topesc dupa perle

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

lumi, eu cand plec din camera si n-o iau cu mine ii pun perne sa n-aiba unde se deplasa.
sa va povestesc faza: stau pe burta in pat si tastez, fii-mea pe spate. atenta fiind in monitor, numai vad un bostanel itindu-se de dupa umarul meu. amalia in coate, privind foarte atenta la tastatura. ne-am uitat una in ochii celeilalte, am zambit strengareste amandoua, ne-am pupat si acum fiecare-si vede de treburi. eu tastat, amalia cu degetul.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva, super simpatici strengarii tai, wow si ce cadou! Si mie-mi plac perlele foarte mult (dar mai mult imi plac diamantele)
Felicitari pt bebe Luca, se vede ca e in forma, insa, stau si ma gindesc, nu e prea deverme sa-i dai smintina? Eu stiam ca iaurtul se introduce mai tirziu, iar smintina mi se pare mult mai consistenta / grasa... poate ma insel.

Nausica, cilindrele alea termoizolante sint niste timpenii, nu da banii aiurea, decit daca-ti trebuie ceva sa-ti tina biberonul cald timp de o ora. Eu infasor biberonul in ziar si dupa aceea il pun in cilindru din ala, insa am biberoane foarte inalte si subtiri (asa ca intra usor in cilindru cu tot cu ziar) plus ca sint din sticla (deci nu se racesc imediat). Eu fac altceva, daca biberonul e gata facut (am inteles ca tu ai lapte de la tzitzi deci vei merge pe varianta asta), atunci pune-ti intr-un termos apa fierbine + ia-ti un recipient mai mare cu tine. Cind vrei sa incalzesti biberonul, pune apa fierbine in acel recipient si incalzeste bibe la bain marie. E o formula mai nomada asa, dar e super buna. Eu, cum ii fac Elsei lapte formula, ii pun in tremos apa calda plata. Daca bibe e deja facut si fata refuza sa papa si tb sa plecam, atunci adopt solutia de mai sus, cea nomada.

Fata mea s-a trezit si e in verva acum..... mama, ce o sa ne astepte la noapte!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Fetele, sar'na de raspunsuri: Babytza, Laura, Eva, Sabinel, CD muult!

Eu deja ii car cu mine peste tot, dar acum ii lasasem in cucu' gol, nah... n-o sa ii mai las singuri nici macar 1 min nici cand sunt in cucu' gol, vad eu cum le fac pe toate, nu e imposibil... nu vreau sa fac vreo nefacuta, destul mi-a stat inima in loc aseara..... sau ii pun in pat la ei, cum bine zice Laura....

CD, eu zic sa n-o anunti pe tanti ca plecati mai devreme decat ati stabilit.... nu aveti acte si din cate zici, nu e tocmai usa de biserica madama, nu as vrea s-o patiti.... pe bune! nu e de glumit.... banuiesc eu ca te va primi cumnata cu 'bratele deschise' si cu ranjetul pe buze, dar.... serios, daca ea te-a pus in fata faptului implinit cu actele, tu de ce n-ai face-o?????

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani strumfilor si strumfetelor nascuti intr-o zi de 18
Lucia de Claudia H
Andrei de Andy_galro
Erikde Ramoncza
Sorana de Lacribel

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Apropos de dintisori , e posibil sa ii iasa mai intai incisivul lateral ??? Ca la noi e o pata alba acolo dar ma mir ca stiam ca primi ies cei de pe mijloc de jos...

si la noi la fel e, Babytza!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput