Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF In fiecare zi aflu ca ba aia e interzisa, ba aialalta, oooffff, nu ii mai dam nimik, pun lacat la frigider si il alaptez pana la 18 ani |
exact asta e si problema mea, daca ii pot spune asa... eu zic ca nu e cazul sa plecam urechea la tot....
in alta ordine de idei, si eu cred ca smantana nu e usor de suportat de stomacel...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Lumi, sunt superbi gemeneii tai 

. Si scaunelele.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
tzitziri spune:
Eva, nu stiu de ce dar eu cred ca 'duamnele pretioase' nu mananca in sarcina rosii cu telemea sau dovlecei....asa imi inchipui eu cel putin, desi cu gusturile femeii insarcinate nu te pui
....incerc sa o dau pe gluma, dar nu cred ca lumea pe aici te vede cum incercai sa te explici ca nu esti.
Luminita, ce cuminti stau eu acolo
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nerantula spune:
Lumi, sunt super simpatici blondutii tai in scaunele!
Infloresc de la o zi la alta, se fac baietei adevarati, nu mai sunt chiar bebelusi, observ asta si la Gruia! ![]()
Am primit dezlegare la urzici, va anunt cu a mers zeama de urzici azi, am emotii ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
luminita2008 spune:
Anca, Oana, sar'na mult!!
Mi se umple inima de fericire cand ii vad... si nu numai....![]()
Da Oana, au fost cumintei foc, si aseara si azi la masa, au papat cuminti si piureut (am atins performanta de 100 gr azi, am luat si cantar si acum stiu exact), si degetele si centuri de siguranta

...... a fost chiar fun masa de azi, mi-a parut rau ca nu am putut face poze, s-au manjit pana in cap cu piureut si erau mortali... dar deh, inca nu m-am experimentat, o fac eu si pe asta
.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
CosmyB. spune:
Nerantula urzicile ca si spanacul sunt bogate in Fe, dar stiu ca Fe din acestea este mai greu absorbabil, dar nu cred sa fie contraindicat
cum ai vrea sa i-l dai? amestecat cu alte legume? ca asa simplu nu cred ca e prea agreat ![]()
Se poate face branzica din lapte praf? Din cate stiu nu e indicat sa fierbem laptele praf, sau ma insel?
LE: acum am vazut ca "zeama" de urzici 
Pozici
Mamica
de
Maya
anca81 spune:
Smantana e grasa, OK, dar untul cum e? Nu e mai gras? Si se recomanda in piureul de legume. Inca smantana sau unt n-am pus in piure, n-am avut cui, in schimb i-am dat niste branza cu smantana de la Ehrmann adaugata in fructe. Yammy.
Si din ciclul "fitze la papa", micuta mea printesa tocmai a lichidat un borcanel Hipp de morcov (da, morcov) cu mar
. Deci parerea ei despre mine s-ar traduce astfel: mommy, you're a horrible, horrible cook
. Maine bagam cartoful dulce la aburit. Piolica, astept review-ul Elsei 
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Lumi, sunt super simpatici blondutii tai in scaunele! Infloresc de la o zi la alta, se fac baietei adevarati, nu mai sunt chiar bebelusi, observ asta si la Gruia! Am primit dezlegare la urzici, va anunt cu a mers zeama de urzici azi, am emotii www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |

si eu sunt tare curioasa cum e cu urzicile...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
GHIDUL MAMEI
piolica spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Pozele cu scaunele Chicco Polly. Le-am si inaugurat, sunt super, n-am poze de la masa ca n-avea cine sa le faca si eu n-aveam timp si nervi ptr asta. Sorry de intarziere..... mami, unde-i morcovelul? ce-o mai fi si asta? ma simt bine aici in scaunele mi-e fomica sunt obosit si mi-e dor de Sorina… pap mana lui fratica, n-am mai gasit morcovel vine sau nu papica? scaunele si gemenei Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
wow, ce draguti sint!!!!!!!!!! sa stapineasca sanatosi scaunelele.

Mamica fericita de bebelina Elsa
Nerantula spune:
Cosmy, urzica va fi leguma nr. 2, abia am inceput diversificarea, cu suc de morcov, deci nu prea am ce sa combin ... ramane zeama, care mie mi se pare mult mai gustoasa decat sucul de morcov. Maine incerc sa adaug si putine frunze facute la steamer, pentru consistenta. O iau foarte incetisor pentru ca mie mi se pare ca el inca nu stie sa inghita ce vine din lingurita, asa ca nu are rost sa intru la piureuri inca, numai chestii foarte lichide.
Sincer, acum, dupa ce am vazut cum poate manca un bebelus primele alimente diferite de lapte, mi se pare imposibil de imaginat diversificarea inainte de a fi disparut reflexul de impingere cu limbuta!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008