Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Smantana e grasa, OK, dar untul cum e? Nu e mai gras? Si se recomanda in piureul de legume. Inca smantana sau unt n-am pus in piure, n-am avut cui, in schimb i-am dat niste branza cu smantana de la Ehrmann adaugata in fructe. Yammy.

Si din ciclul "fitze la papa", micuta mea printesa tocmai a lichidat un borcanel Hipp de morcov (da, morcov) cu mar . Deci parerea ei despre mine s-ar traduce astfel: mommy, you're a horrible, horrible cook . Maine bagam cartoful dulce la aburit. Piolica, astept review-ul Elsei

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

cartoful dulce nu a avut un succes rasunator, din pacate. in schimb i l-am disimulat in biberon, asa ca l-a papat.
cit despre borcanelele Hipp, nu cred ca tu esti o bucatareasa teribila, ci e vorba de textura mincarii. ai vazut ce textura au piureurile de la borcanel, aluneca pe git, eu nu cred ca noi o sa reusim sa facem asa ceva. asta e, incercam, incercam...

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi ce dragalsi sunt gemeneii tai si ce frumos stau aliniati in scaunele Frumoase si scaunelele la indigo

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

laureta pupici multi Biancai, sa se faca cit mai repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

piolica, multumim mult!!!

CosmyB, la temperaturi mari, LP isi pierde valorile nutritive... se poate face, stiu ca fetele au facut... la 250ml LP iese cam o lingura de branzica. Pediatra ne-a recomandat sa facem din UHT.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Lumi ce dragalsi sunt gemeneii tai si ce frumos stau aliniati in scaunele Frumoase si scaunelele la indigo

hm... la indigo, da... desi nu chiar asta imi doream, dar deh, daca l-am trimis pe tati la shopping, asta e.... el care inainte sa nasc nici nu vroia sa auda de hainute la fel sau jucarii la fel ptr ei.... in plus, aseara a venit si cu hainute 'la indigo'... nu ma deranjeaza, dar e curioasa schimbarea

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Nerantula mult succes sa pape Gruia tot-tot

Lumi saritoare ca intotdeauna multumesc

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, sa stii ca de cand am inceput sa fac o cantitate mai mare si am "depus-o" in congelator mie imi iese textura la piureuri la fel de fina ca cea din borcanele, fara bucatele prin ea. Gustul insa e mai bun decat cel la borcanel, dupa parerea mea. Nu si a Carlei, evident. Cand faceam cantitate pentru o portie era mai greu de blenduit. Am capatat experienta

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
sa stii ca e o englezoaica care isi alapteaza fetele si acum, una are 8 ani... deci se poate

boala grea, cred. saraca!!1
Am inteles ca dupa varsta de 5 ani dispare proteina care digera laptele...dar fiecare chelie cu tichia ei de margaritar

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Piolica, sa stii ca de cand am inceput sa fac o cantitate mai mare si am "depus-o" in congelator mie imi iese textura la piureuri la fel de fina ca cea din borcanele, fara bucatele prin ea. Gustul insa e mai bun decat cel la borcanel, dupa parerea mea. Nu si a Carlei, evident. Cand faceam cantitate pentru o portie era mai greu de blenduit. Am capatat experienta

Piti mic se face mare

eu fac numai cantitati mari, e plin congelatorul de cubulete congelate. Acum, poate ca m-am hazardat putin, ca de fapt eu luasem ca reper fructele din borcanelele Hipp, ca eu numai asta i-am cumparat. Legume nu i-am luat si nici nu cred ca o sa-i iau decit daca plecam pe undeva si nu am cum sa-i fac eu.
Mie merele imi ies foarte fin pasate, insa textura e diferita (sau poate ca eu compar mere cu pere, de fapt mere facute de mine cu borcanel Hipp de banane cu piersici....)

Mergi la inceput

Lumi mai bine sunt "la indigo" ca mai tarziu nu sunt discutii de genul: "al meu e mai frumos, ca e verde" asta pana pot alege ei ceea ce le place dupa personalitatea fiecaruia.
Eu am cumnate gemene si stiu cum e, mai ales la fete. Mai demult una dintre ele era nemultumita ca pe sora ei o cheama Mihaela si geamana isi poate serba ziua numelui, iar ea nu Acum au 20 de ani si sunt despartite, una e in Italia si cealalta in Romania nu va zic cat sufera dar cat de bine comunica telepatic incredibil as zice

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput