Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Pur si simplu sotzului meu ii e rusine sa imi ia o bijuterie banala, zice ca mai bine nu mi-o mai ia. |
Eva, cum sint bijuteriile "banale"? Am o banuiala ca mie alea imi plac.
Oricum, sa porti sanatoasa perlutzele, sint convinsa ca o sa-ti stea superb. Sint f f finute, stilul tau 100%.

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Cosmy, urzica va fi leguma nr. 2, abia am inceput diversificarea, cu suc de morcov, deci nu prea am ce sa combin ... ramane zeama, care mie mi se pare mult mai gustoasa decat sucul de morcov. Maine incerc sa adaug si putine frunze facute la steamer, pentru consistenta. O iau foarte incetisor pentru ca mie mi se pare ca el inca nu stie sa inghita ce vine din lingurita, asa ca nu are rost sa intru la piureuri inca, numai chestii foarte lichide. Sincer, acum, dupa ce am vazut cum poate manca un bebelus primele alimente diferite de lapte, mi se pare imposibil de imaginat diversificarea inainte de a fi disparut reflexul de impingere cu limbuta! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
exact
si eu ma felicit ca am asteptat ca si asa el inca scoate limbutza.
nu mult dar pana s-a lamurit ca trebuie si sa inghita piureul a trecut o saptamana...
eu cred ca sunt ok urzicile doar ca au un gust cam rau ( nu sunt fan!!!) sper sa ii placa lui Gruia. Daca da, norocoaso, go ahead!!!
Eu am amintiri urate cu zeama de urzici. Ce insista mama sa o beau, o pastra special.
Eu o scuipam la flori.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Mai demult una dintre ele era nemultumita ca pe sora ei o cheama Mihaela si geamana isi poate serba ziua numelui, iar ea nu |
dap, ai dreptate! De altfel, si noi cand am ales numele ne-am gandit la asta... de aici Mihai si Gabriel... si se serbeaza si in aceeasi zi.
si cu scaunele cred ca ai dreptate...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
claudinna spune:
pup fetele si bebicii!
La multi ani, sarbatoritilor zilei!
frumos cadou, Eva! si felicitari pt Noah! l-am vazut zilele trecute cum se ridica in funduletz in leagan! nu mai are stare!
piolica, delicata si frumoasa paturica! o sa o pozez si eu pe a mea
acum ii fac o basca mai colorata
Nerantula, i-am pus si eu lui Razvan de 2 ori in piureul de legume urzici oparite si pasate, cate o lingurita-doua.
spanac ii pun de fiecare data. fierb cateva frunze cu legumele si apoi le pasez impreuna.
smantana nu i-am pus inca, dar ii pun cate o lingurita de ulei. azi i-am pus o lingurita de unt, sa mai diversific
azi am fost in a 2-a zi de avocado. ii place, de fapt...ii cam place orice (mai putin cerealele alea cu mar si biscuit...nu le sufera)
azi la pranz era sa-mi manance urechile...a mancat tot piureul cu jumate galbenus de ou si mai vroia ceva, tot deschidea gurita, asha ca i-am dat vreo 40-50 g iaurt cu 2 lingurite branzica...iar deschidea gurita si vroia sa muste din servetel candn il stergeam la gurita...asha ca i-am mai dat 2-3 lingurite pilaf de orez (fara sare, cu legume, fara prjeala)...l-a devorat
maine ii scot tot ce am la congelator...mai bine sa ramana decat sa nu ajunga!
Lumi, super stau hunii tai in scaunele! si daca mai si papa, ce sa mai!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
![]() ![]() boala grea, cred. saraca!!1 Am inteles ca dupa varsta de 5 ani dispare proteina care digera laptele...dar fiecare chelie cu tichia ei de margaritar Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte) |
sint duse cu capul si ea si fetele ei
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=fxv6R9fUO74&feature=related
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anca81 Smantana e grasa, OK, dar untul cum e? Nu e mai gras? Si se recomanda in piureul de legume. Inca smantana sau unt n-am pus in piure, n-am avut cui, in schimb i-am dat niste branza cu smantana de la Ehrmann adaugata in fructe. Yammy. Si din ciclul "fitze la papa", micuta mea printesa tocmai a lichidat un borcanel Hipp de morcov (da, morcov) cu mar . Deci parerea ei despre mine s-ar traduce astfel: mommy, you're a horrible, horrible cook |
clar. Unt inca nu sunt de acord, eu nici ulei de masline nu i-am bagat inca, e piureul asa gol golutz. Dar ii voi baga ulei de masline si de saptamana viitare alternez si cu cate o linguritza de smantana.
Eu credeam ca voi va referiti la alergia la lactoza si la alte alea. Grasimea nu are nicio treaba, cea din lapte.
Eu ii voi da. Dar el va manca?
CD27 spune:
tocmai am vorbit cu fotograful
, 7 mil 300 pozele de la botez
, 4mil 900 numai developarea, cine naiba m-a pus sa scot atatea poze
(dar am zis sa dau pe la rubedenii ca la cununie nu am dat si s-au ofuscat)
Lumi gemanusii sunt superbi
si scaunele, am vazut ca toate aveti scaune frumoase, la imprimeu ma refer, al meu e plictisitor (nu am gasit cu desene cand am dat comanda
)
Anca astia sigur pun ceva in borcanele sa le aca mai bune decat mancarica nostra, dar nu scriu pe eticheta ce pun ca sa nu stim noi mamicile
teoria conspiratiei![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CosmyB. spune:
Lumi voi ati fost foarte inspirati in privinta numelui, ff frumos Mihai si Gabriel, insa socrii mei, i-au pus numele Mihai sotului mei, iar uneia din gemene au vrut neaparat Mihaela, cealalta putea fi f bine Gabriela, insa nu le-a placut. Cealalta e Alexandra, se poate serba si ziua ei de Sfanta Alexandra, dar prea putini stiu cand e
Iar Mihaela cand era mica zicea ca o cheama Alexandra si nu recunostea ca Mihaela e numele ei ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Eva, cum sint bijuteriile "banale"? Am o banuiala ca mie alea imi plac. Oricum, sa porti sanatoasa perlutzele, sint convinsa ca o sa-ti stea superb. Sint f f finute, stilul tau 100%. ![]() Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
banale sunt alea de mi le cumpar eu
Dar sotzul nu mi-a luat pana acum margele, inca, s-o fi gandit saracul ca ii dau cu ele in cap. Gresit!!! Stii tu ca ei vor musai sa ne epateze, nu sa deschidem pachetul si sa ne umfle rasul. Sunt draguti ei asa um se agita.
Si eu am bijuterii fantasy, multe, am si cristale Swarovsky (tot un ciob si ala doar ca e mai bine slefuit, un moft), am si pietre pretioase si am si banala margica a cocosului lui Creanga. Toate imi plac daca sunt facute cu bun gust si sunt de calitate.
Si eu mai port argint (bijuteriile pe care le-am purtat cand m-am casatorit sunt din argint, desi obisnuiesc sa port aur atunci am considerat ca sunt mai eleganta cu argint)
Asa ca...tot de-a ta sunt, fetita.
Te pup

claudinna spune:
CD, pe mine m-a costat fotograful 10 milioane...si doar dvd-urile, filmatul, pozatul si un album cu cateva poze...in Caracal!! si cica ne-a luat atat ca ne cunoastem...are studio in spatiul nostru, in centru si pe fff putini bani! deh, contract facut acum ceva ani si care mai dureaza...
LUCUTTA si Razvan face asha! cred ca-si manifesta afectiunea:)
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)