Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

fetelor ma uit la noul format de filmulet..felicitari draguta mea pentru ceea ce faci pentru noi! e minunat..ma impresioneaza f mult fondul muzical..

Doamne ce frumoase suntem! numai mamici una si una: frumoase, vesele, zimbarete, cu burtici frumoase, ce mai ..mamici implinite!
sunt tare fericita ca fac parte din acest grup..o sa facem si noi poze frumu si o sa trimitem un update ..sa fim si noi acolo, printre voi!!

ana-maria 30 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ela...ma rog din tot sufletul pt sanatate mamei tale si pt reusita operatiei!!Va fi totul bine...vei vedea,incearca sa nu te stresezi prea mult...ai grija de tine!Poate vine totusi si soacra ta sa stea cu Diana,ca nu e foc..mai ales ca e pt ceva asa de important!!

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

ELA, DD sa fir cu voi miine!
Fetelor, bb meu nu cred ca a inchis un ochi de dimineata! la 6 fara 20 ne-a dat trezirea..si de atunci "danseaza" intr-una..nu imi mai gasesc o pozitie comoda neam! unde mai pun ca e fix cu picioarele in ficat..si cind impinge, pe linga ca simt fierea in git, ii si iese funduletul in afara..si juma de burtica pleaca spre stinga..sa nu mai zic ce stari imi transmite....ameteala, simt cum imi iese inima direct pe git, imi bubuie urechile..cred ca se "cearta" cu cordonul ombilical..ca altfel nu imi explic ce e cu "tambalaul" asta in garsoniera! chiar si colegul meu de birou se uita mai devreme uimit cum isi "muta" bb catrafusele cu atita elan muncitoresc!

abia astept sa ajung acasa sa imi fac un ceai de tei si sa ma intind in pat..l-am sunat pe ta-su lu'bb si l-am "rugat" imperios sa vina sa ma ia de la birou ca fii-su e "suparat" rau si mi-e frica sa vin singura acasa..dragul de el.."mami, gata, vin!"

ana-maria 30 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
multumesc tuturor pt urarile de sanatate. nu era conjunctivita, azi il duc la doctor, banuiesc eu ca e o sinuzita si-i tot capul o infectie. vom vedea. de altfel e vioi si vesel.
carmina, daca ajung vreodata in timisoara, vin cu mielul dupa mine, scuze. m-am uitat in graba la semnatura.
bebebeca, daca ajunge soacra aici cum e planul, nu-l mai duc pe philip la gradinita. asa nu se va simti neglijat si alungat de acasa si nici nu se mai va imbolnavi. daca-s singurica, am sa-l duc in continuare ca nu fac fata. sincer.
oana, faine lucruri ai luat, bugetul meu e mai mic, nu dau peste 150 pe travel system :)
eu am facut rhogamul luni, dr mi-a spus ca nu are importanta cum ies rezultatele de la anticorpi, vaccinul aici se face preventiv ca sa acopere perioada ce-a mai ramas pana nasc. mi l-au mai facut o data in sapt 6 cand m-am dus la urgente cu sangerari.
laura, spor la construit si sa cheltuiti cat mai putin :)
ela, multa sanatate si refacere rapida mamei.
carla, imi pare rau ca tot nu-i roz
va pupic pe toate

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Carla e in regula daca sangerezi?! Mie dr. imi zicea sa merg repejor la spital in cazul asta1 dr tau stie?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Dr. meu nu stie. Sigur nu e in regula, dar atata timp cat nu este abundent, mai stau... Am placenta foarte aproape de col si de acolo cred ca provine sangerarea. Nu e in regula deloc.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Philip, , asta este, nu e roz dar nu am ce face.
Ana-Maria, fara telefon nu merge, ca eu stiu cu ce clienti am vorbit si ce vrea fiecare si poate mai iese un ban. Minunat sotul tau, al meu gateste dar trebuie sa curat bucataria dupa el, si daca nu o fac o zi, atunci stau cateva ore sa-i scot fata.
Cred ca e minunat sa se joace atata bebe in garsoniera, stiu ca prima data savuram toate momentele de acest gen, din pacate acum nu prea mai pot.
Maria, , am un sot bun, care se implica in cresterea copilului, dar eu am nevoie sa-mi protejeze cineva nervii, sa nu ma cert o ora pe nimic, ca apoi sa realizeze ca am dreptate, sa nu ma rog toata ziua de el sa faca ceva fizic care mie mi-e greu si sa ajung sa fac tot eu, sa nu lase geamul deschis si incalzirea oprita in camera la copil, ca apoi sta fii-mea cu nasul infundat o saptamana si se trezeste noaptea ca nu poate respira, etc.

Nu prea am ce sa fac sa ma menajez, ca de organizare ma ocup eu, de clienti la fel, de tinut evidenta facturilor neplatite la fel, doar eu conduc in Bucuresti... si cred ca am prins un pui de gripa ca ma doare gatul de mor si am o stare groaznica, am avut tensiunea 8 cu 5 si pulsul 120, nu mai stiam de mine. In timpul asta sotul cauta de zor jocuri (ocupatie importanta) si Saby era cu degetele in priza langa el .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Anamariacs..jucaus tare bebe al tau...probabil vrea in concediu ..s-a saturat de stat printre hartoage la birou..
Carla..nu imi place deloc situatia ta....ai grija de tine te rog..nu vrem surprize neplacute..Edit:ca ai scris intre timp...multa sanatate si sa scapi repede de gripa..este exact ce iti mai lipsea..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Stiu, Maria, ma doare gatul de mor, bucuria sotului ca nu mai pot sa tip la el .
Saby mi-a adormit din picioare acum o jumatate de ora, prevad o alta noapte alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs
Anamariacs o sa nasti la maternitatea Bucur? Si eu tot acolo am nascut prima data, acum nu stiu inca unde. Cu cine o sa nasti?

da draguta mea, la BUCUR cu dna dr. Camelia Constantinescu! e o dulce! o ador!sper sa fie asa pina la sf! cum a fost in cazul tau? ai fost multumita? am vizitat maternitatea si mi s-a parut ok, mai putin intrarea, dar pe general, sus unde ma interesa..mi-a placut!

[/quote]

Am inteles ca au fost renovate saloanele; cand am nascut eu erau renovate numai saloanele de copii. Conditiile nu erau grozave, dar era f curat, asistentele amabile (si fara spaga), am stat cu bebe in camera intr-o rezerva cu 2 paturi si cu baie. A fost ok; am fost multumita.
Stii care sunt preturile acum? Eventual scrie-mi pe PM; eu nu stiu care mai sunt tarifele (am nascut acum 4 ani).

Mergi la inceput

In Bucuresti este lapovita, zilele trecute a batut piatra, abia imi pusesem haina groasa in dulap.

Mergi la inceput