Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

laurraa tin pumnii sa fie repede si sa nu doara deloc!
maria

fetele care ati ajuns astazi pe la Kidex, va astept cu detalii. Sper sa ajungem si noi maine, poate gasim carucior, sa scapam de o grija.

27+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa sa-mi zici si mie ce afli de epi si anestezist! Ma intereseaza! Spor la construit!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

anda_magda, sanatate multa mamicii si bebelusului!
Blue, , nu lua tot in seama, unii oameni sunt atat de prosti incat nu realizeaza ca mai bine taceau.
Bebe Beca, Maria, moralul meu este sub nivelul marii. S-au adunat prea multe: nervi, stress, oboseala, certuri, nu mai fac fata. De regula sunt rezistenta, dar acum ma tem pentru bebe mic, sa nu-i fac rau. Mai am si sangerari, contractii, au revenit greturile... Ii spuneam sotului ca ma internez cateva zile si sa-l vad cum se descurca, la care el senin: "pai e ok, iti iei telefonul si laptopul la spital si lucrezi de acolo, noi venim in vizita cu taxiul"
Si alta perla: cand i-am spus ca Saby se trezeste noaptea pentru ca ma simte pe mine stresata si tensionata, mi-a zis "vezi, deci e vina ta"
Si mai am de povestit o gramada de faze care se termina cu dar nu vreau sa stric dispozitia nimanui, plus ca sunt in lume probleme mai mari.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

M-am prostit si eu azi dimineata si am pus o poza pe picasa, facuta de mine

30+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Mi-a mai trecut raceala putin, sunt mai bine acum.
Miine se opereaza mama si am niste emotii...Sper sa fie bine. Doamne-ajuta!
Plus ca mai am un stres ca n-am cu cine lasa fata acasa. Pana acum a venit bunica-mea de vreo 2 ori, soacra-mea cu greeeeeu a venit ieri si azi si nici ca o mai prind in vreo zi.
Trebuie sa vad cu cine o las miine ca vara-mea, care se oferise sa stea cu Diana, a racit rau.

Bebe beca eu o tin pe Diana acasa de la mijlocul lui ianuarie, pt ca se tot imbolnavea si in fiecare luna aungea sa ia antibiotic. Plus ca mi-era frica sa nu iau si eu raceala sau cine
stie ce alte boli. O sa incep sa o duc din nou din mai, poate se mai termina virozele astea care pe mine m-au disperat.

Fetele din Bucuresti de unde v-ati cumparat camasi de noapte si halat, ca trebuie sa ma duc si eu sa-mi cumpar si nu vreau sa umblu prin tot orasul?

Si inca o intrebare: unde ati facut analiza de secretie, ca mi-a zis ginecologul sa-mi fac? Mi-e cam teama sa fac oriunde, nu cumva sa-mi faca vreo manevra gresita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
S-au adunat prea multe: nervi, stress, oboseala, certuri, nu mai fac fata. De regula sunt rezistenta, dar acum ma tem pentru bebe mic, sa nu-i fac rau. Mai am si sangerari, contractii, au revenit greturile... Ii spuneam sotului ca ma internez cateva zile si sa-l vad cum se descurca, la care el senin: "pai e ok, iti iei telefonul si laptopul la spital si lucrezi de acolo, noi venim in vizita cu taxiul"
Si alta perla: cand i-am spus ca Saby se trezeste noaptea pentru ca ma simte pe mine stresata si tensionata, mi-a zis "vezi, deci e vina ta"

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

draguta mea,
eu zic asa: sa te internezi, intr-adevar, dar FARA laptop, doar cu tel..pt urgente - fereasca DD-..tel pe care sa il tii setat pe silentios si la care sa raspunzi doar dc iti place ce scrie pe display . si tot asa..zic..sa faci treaba asta.."pe muteste"; adica fa-o pur si simplu..eventual, dc nu ai superstitii, "da-te" si mai "lovita"! este pentru o cauza nobila: tu si bblina2..acum sunetti cele mai importante..nu te supara..SABY e fetita mare, iar sotul trebuie sa redevina mai "mamos", mai ales ca vine si bb2.
nu mi-o lua in nume de rau..saptamina trecuta ajunsesem si eu cam in aceeasi stare..si am schimbat macazul..in concluzie: o zi au stat vasele nespalate-dupa..era o ordine in bucatarie..ca de poza-, s-a mincat numai mincare rece- mincarea gatita se terminase-, iar aseara sotul si-a calcat SINGUREL camasile..ca dee..nu mai erau calcate..si crede-ma, nu a murit nimeni!

ana-maria 30 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Buna.

Fetele din Bucuresti de unde v-ati cumparat camasi de noapte si halat, ca trebuie sa ma duc si eu sa-mi cumpar si nu vreau sa umblu prin tot orasul?

Si inca o intrebare: unde ati facut analiza de secretie, ca mi-a zis ginecologul sa-mi fac? Mi-e cam teama sa fac oriunde, nu cumva sa-mi faca vreo manevra gresita.

eu nu am cumpaart nimic, INCA! am niste tricouri "rochita" si cred ca o sa le folosesc..si mai am 2 pijamale de bumbac cu pantalon scurt si cu bluzica baby-doll..cred ca imi ajunge! halat si papuci am in culoare ;) bleu cu vernil

legat de recoltarea analizelor, mie mi-a recoltat dna dr vineri, la ultimul control. stiu ca lucreaza cu cei de la labortaorul Matei Basarab. asa mi-a facut toate analizele, inclusiv TT sau examenele de urina-pentru ca am avut infcetii urinare repetate-.

ana-maria 30 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla....inchide ochii vreo 2 zile,fa-te ca nu vezi nimic in jur..stiu ca e cam greu,dar 2 zile nu e foc...Ignora treburile din casa si drumurile ...fa-ti doar munca,pe scaun la calc...(la asta stiu ca nu poti renunta ca de aici ies banutii)..Chiar trebuie sa deschida ochii si sotul tau,pana nu e prea tarziu..Bebelina trebuie sa creasca bine,plus ca trebuie sa mai stea mult timp la caldurica...Incearca sa te relaxezi..impune-ti asta...altfel nu va fi bine deloc..
Anamariacs..in mare parte sunt de acord cu tine..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Buna.
Mi-a mai trecut raceala putin, sunt mai bine acum.
Miine se opereaza mama si am niste emotii...Sper sa fie bine. Doamne-ajuta!
Plus ca mai am un stres ca n-am cu cine lasa fata acasa. Pana acum a venit bunica-mea de vreo 2 ori, soacra-mea cu greeeeeu a venit ieri si azi si nici ca o mai prind in vreo zi.
Trebuie sa vad cu cine o las miine ca vara-mea, care se oferise sa stea cu Diana, a racit rau.

Bebe beca eu o tin pe Diana acasa de la mijlocul lui ianuarie, pt ca se tot imbolnavea si in fiecare luna aungea sa ia antibiotic. Plus ca mi-era frica sa nu iau si eu raceala sau cine
stie ce alte boli. O sa incep sa o duc din nou din mai, poate se mai termina virozele astea care pe mine m-au disperat.

Ela tinem pumnii si ne rugam pt ca mama ta sa fie bine. sper sa rezolvi si pb Dianei pana maine sa o poti lasa la o prietena sau vecina daca soacra ta e asa "draguta", in legatura cu analiza de secretie mie mi-a recoltat si facut dr mea in spital (Elias)dar am inteles ca poti merge si la dr de fam sa-ti dea trimitere undeva. inca odata multa sanatate mamei dar ai gria si de tine

31 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla e in regula daca sangerezi?! Mie dr. imi zicea sa merg repejor la spital in cazul asta1 dr tau stie?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput