Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla imi pare tare rau de toata situatia, e tare greu cand ai toate responsabilitatile pe cap. Si stiu ca nu ai cum sa te ascunzi de ele. Iti doresc mai multa liniste si odihna, sanatate multa sa treaca repede raceala (poate ca de la atata stres ai ajuns la epuizare si ti-ai zapacit si sistemul imunitar) si sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine si sa te fereasca de rele. Capul sus, ia o gura de aer si ia-le incet si pe rand pe toate, incearca sa nu pui la suflet ca sa nu-ti faci rau. Sunt sigura ca nu arde, nu moare nimeni si cu siguranta n-o sa-ti faca nimeni statuie. Stiu ca e tare simplu sa vorbesc, dar am trecut si eu prin faze asemanatoare si intri intr-un fel de febra tare deprimanta din care simti ca nu mai ai iesire. Haide incearca sa te linistesti si sa te gandesti un pic si la tine si la bebita. Si iesi din starea asta, ca nu-ti sta bine deloc!

27+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alinutza, , stiu ca ai dreptate, o sa ma pun eu pe picioare intr-un fel sau altul, desi mai degraba m-as pune la orizontala .
Sotul mi-a luat flori azi, simtea el ceva , ca la fiecare colt de strada ma intreba daca sa-mi ia flori si eu eram batoasa si ziceam ca nu, dar mi-au placut mult niste narcise in piata si n-am mai rezistat.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Alinutza, , stiu ca ai dreptate, o sa ma pun eu pe picioare intr-un fel sau altul, desi mai degraba m-as pune la orizontala .
Sotul mi-a luat flori azi, simtea el ceva , ca la fiecare colt de strada ma intreba daca sa-mi ia flori si eu eram batoasa si ziceam ca nu, dar mi-au placut mult niste narcise in piata si n-am mai rezistat.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

E, asta suna tare bine si sunt sigura ca a contat! Parca, parca ti-ai schimbat si tonul vocii! Ai grija de tine si iesi din butoi, stii vorba aia: "curaj gaina, ca te tai"; cand or sa fie doua printese prin casa, ce-o sa te faci? Atunci cred ca ne apucam noi sa-ti ridicam statuia!

27+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Ela multa sanatate mamei tale, sa dea Domnul sa iasa asa cum trebuie!
Laurraa cum a fost la stomatolog?
Ioana ai reusit sa ajungi azi la Kidex?

27+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mai fetelor, asa ma faceti voi sa ma simt bine, n-aveti idee cat de mult conteaza sa stii ca iti este cineva alaturi, si poti sa te plangi fara sa fii judecat. Imi cer iertare ca m-am descarcat aici de mai multe ori cand erau alte fete cu probleme mult mai mari.

Lauraa, hai cu vesti bune!
Dani3lla, Mh, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Vreau sa va intreb daca voi aveti pb cu tensiunea ca eu nu mai pot, ma chinui de 2 ore iumate sa fac ceva de mancare si nu reusesc pt ca mi se face rau, acelasi lucru l-am patit si sambata .
nii nu stiu ce sa fac.... e cazul sa ma ingriiorez, sa merg la spiatal?

31 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motiana spune:

DanaMi daca este prea mare e o problema, Stiu ca mie mi-a zis doctorul sa o monitorizez de 2 ori pe saptamana si daca creste si se mentine asa sa=l sun. eu zic mai bine sa-ti consulti medicul, mai ales daca ai stare de rau.

motiana [] 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu drag sa inuguram Capitolul53
Schimbul 3, aveti legatura!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

OANA.ALEX: felicitari pt rezultatele primite,tin pumnii sa fie tot mai bine!am vz pozik,ff dragut caruciorul,interesant pretul!

CARLA:ms pt raspuns,o sa continui sa fac miscare cat pot...poate ma va ajuta cat de cat!

IOANA:m-am obijnuit cu acest traseu pe care el fac...nici nu bag de seama cand trece tp-ul si km...mai greu imi este in urcare,noroc cu Briciola k ma ajuta,mititik!tin sa precizez k nu merg zi de zi..3-4ori max pe saptamana k in rest stau k o leguma...nu prea fac miscare!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput