Sezatoarea canadiana (136)
Raspunsuri - Pagina 12
mikiion spune:
Olga imi pare rau. Plus ca mai te si inteleg. Imi iubesc mult tatal, sunt preferata lui, dar tot cam asa la 10000 km distanta.
Singura solutie pe care ti-o ofer e sa-i dai o ocupatie clara, la al meu ar fi fost ceva mestesugaresc ca e foarte bun la chestii manuale. Sa repare ceva. Poate sa se ocupe de baiatul mare, sa-l scoata undeva in curte intr-un parc ( asta daca ai curajul ca eu n-as prea avea cu al meu tatic). Si sa-ti creezi un spatiu al tau unde numai tu sa intri si sa te descarci si sa te reincarci cu baterii.
Iar daca face ceva prost poate sa-l mai pui sa refaca pana iese bine, ca asta e, daca ai spus ca a fost mereu invatat sa fie servit poate chiar nu stie.
Si sa-l pui unde e locul de la inceput, ceva de genul, asta e casa mea, si nu te bagi tu. Dar din cate imi aduc aminte el a mai fost la tine si e deja obisnuit intr-un anumut fel, prost, asa ca e greu sa-l dezveti.
Ce e mai important acum e bebele din burtica. Apropo tu nu mai nasti?
parca acum 2 luni credeai ca nasti la 25 saptamani te pomenesti ca ajungi la 40 Bravo bebe destept din burtica.
mamaana spune:
olga stai linistita pentru bb; important acum e sa stea bine la caldurica
s-a facut cald afara, trimite-l la plimbare
mamaana spune:
am facut paine la masina si pana sa se termine, am pregatit pentru cozonac; masina asta nu termina programul dupa beep, tot imi zice ca tine painea calda degeaba o scot din priza ca nu uita
nelia spune:
Simona, pus spatii. Nu le pun pentru ca ma asez la scris ca la vorbit, adica da-i si da-i... si scriu pina spun ce am de spus... si dupa aceea trimit repede, ca mi s-a intimplat sa vina Lisandru sau alt copil, o labuta si gata... s-a dus mesajul meu. Dar voi pune spatii de acum incolo... chiar daca ar trebui sa revin pentru asta. Acu', io ma bucur ca ma citesti, ca eu stiam ca tu si mQQm nu cititi mai jos de primele 10 rinduri.
Incerc sa mi te imaginez toata o burta... si nu pot si gata!
Marule, de unde o mai fi scos-o si pe asta!?! Dar, vezi, sa-i spui la un moment dat ca de la un sarutat nu-l leaga nimeni, decit poate fata sarutata... sa nu afle pe la 40 si sa stea nesarutat pina atunci. Si ai uitat sa le treci pe lista fetele cu fular la git sau chiar caciula pe cap, dar aproape in slapi si cu fusta scurta rau... Am vazut astazi citeva de ma lua cu tremurat cind ma uitam la ele...
Ica, sanatate multa soricelului. Sper sa ajungeti la o concluzie si sa primiti tratamentul adecvat.
Mamaana, sanatate la fetite! Acum e vremea cea mai buna pentru virusi sa-si faca de cap.
Dana, astpet cot la cot cu tine sa ajungi la endocrinolog si sa te linistesti de tot cu nodulii aia.
Eu am fost la dans cu Agata, si apoi ne-am luat cite o cafea si o ciocolata calda si ne-am uitat un pic la parada de St Patrick. Era frumos, veselie mare, tineri beti turta, dar plini de viata... dar era atit de frig!!! Mai mult de jumatate de ora nu am rezistat. Bine, ca si noi eram imbracate de primavara amindoua...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
codritu spune:
Sanatate la toate fetele!!!
Nelia, nu m-am gandit la varsta ca doar amandoua suntem in floarea varstei, mi-ar fi placut sa-mi explice si mie cineva asa, si mai mult mi-ar place sa pot sa le explic ei la ai mei.
Deocamdata Tudor e pedepsit ca se tot maraie si pufneste prin casa, asa ca l-am trimis la el in camera sa se linisteasca, iar Petra canta prin casa dupa ce mi-a facut nervii bucatele pana a mancat jumate de farfurie. Oare mai are cineva copii asa mofturosi ca ai mei?
Intrebare: Stiti ceva de scolile Montesouri? Unde le gasesc prin Montreal mai aproape de West Island si daca aveti idee cat costa/ Eu am gasit in zona la mine doar gradinite, dar am auzit ca ar avea si clase de primara.
si
mikiion spune:
mamana incearca si asta, nu am timp acum sa-l incerc. Dar poate merge. Chestia e ca ne trebuie u program sa converteasca fisierele sau sa le citeasca, dupa ce le-am descarcat.
http://youtube.the-trust.info/
Doloress spune:
Mamaana pentru masina de paine, ca sa termine ciclul, tine apasat pe start cateva secunde. Se va auzi un beep si gata, s-a terminat, poti sa o iei de la capat.
mikiion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codritu Sanatate la toate fetele!!! Nelia, nu m-am gandit la varsta ca doar amandoua suntem in floarea varstei, mi-ar fi placut sa-mi explice si mie cineva asa, si mai mult mi-ar place sa pot sa le explic ei la ai mei. Deocamdata Tudor e pedepsit ca se tot maraie si pufneste prin casa, asa ca l-am trimis la el in camera sa se linisteasca, iar Petra canta prin casa dupa ce mi-a facut nervii bucatele pana a mancat jumate de farfurie. Oare mai are cineva copii asa mofturosi ca ai mei? Intrebare: Stiti ceva de scolile Montesouri? Unde le gasesc prin Montreal mai aproape de West Island si daca aveti idee cat costa/ Eu am gasit in zona la mine doar gradinite, dar am auzit ca ar avea si clase de primara. si |
eu cred ca e o confuzie de nume:
http://www.montessori.qc.ca/f/montessori.asp
asta se cheama scoala dar e pana la 5 ani.
Asta pare a fi scoala:
http://www.centremontessorimontreal.com/
maru spune:
nelia, Andrei e o apa tare adanca, si eu ma bucur tare cand mai aflu ce are k convingere interioara ( mama ce vorbareata era Ilinca, aflai tot de la ea, despre toti). Asa ca deocamdata pana prin clasa a 11 ramane asa, sarutat= detentie. Ma gandesc ca asa le-o fi spus la scoala, cine stie?
Plus el inca o are pe Kari la inimioara, si cred ca dupa Pasti o sa vrea sa mearga cu ea la film din nou ( cu mine ca chaperone). Sunt tare simpatici, ea e ca o vrabiuta, ciripeste tot timpul, curioasa, politicoasa, draguta foc, el se bucura ca e langa ea, ca respira acelasi aer cu ea, ca il baga in seama
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion mamana incearca si asta, nu am timp acum sa-l incerc. Dar poate merge. Chestia e ca ne trebuie u program sa converteasca fisierele sau sa le citeasca, dupa ce le-am descarcat. http://youtube.the-trust.info/ www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
multumesc deocamdata am salvat linkul