Sezatoarea canadiana (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Mamaana pentru masina de paine, ca sa termine ciclul, tine apasat pe start cateva secunde. Se va auzi un beep si gata, s-a terminat, poti sa o iei de la capat.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

abia acum am vazut mesajul tau
multumesc, e bine de tinut minte pentru altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maru, asa e Agata mea, spune tot! Ca ma-sa, de altfel. Ei, pina printr-a 11-a merge, daca n-o descoperi el singur pina atunci cauzele adevarate ale detentiei... dar nu pina la 40.

Mie imi place la Agata ca stie sa povesteasca, ca stie sa observe ocheade, gesturi, ea stie care pe care place, chiar daca nu se spune nimic cu voce tare... Si stie sa tina si un secret. Imi spune mami, am un secret mare de tot! Da? Da, dar nu ti-l spun decit atunci cind nu va mai fi secret! Si ma pomenesc ca-mi spune cine stie ce flecustet peste citeva zile si cica asta era secretul mare.

O intreb intr-o zi cind o iau de la scoala de ce ridea atit de tare cu cele trei fete cu care venea spre poarta. Cica, nu pot, mai mami sa-ti spun. Nu??? Dar de ce? Stiu ca tu esti cool, dar esti mama totusi si noi rideam dintr-un motiv pe care numai fetele au voie sa-l stie, e interzis mamelor! O saptamina mi-a luat ca sa ma linistesc si sa-mi spun ca asa e si normal, e intimitatea lor. Stiu sigur ca era un flecustet, cum numai fetele pot gasi motiv sa rida, si mi-a mai spus secrete din astea majore de stat, cind nu au mai fost secrete bineinteles, dar tot m-a frecat o tzira...

Mai Simonna, pai daca mai pun si spatii... mi se duc mesajele pina la sfirsitul paginii... sau capitolului, ca eu mai scurt nu stiu sa scriu.

Am pus poze si filmulete noi, trimit din nou adresa si parola pe contul comun pentru cine vrea sa le vada.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna noaptea fetelor...eu am baut azi o cafea mica de tot in jur de 5 dup-amiaza si acum n-am somn, asa ca am intrat pe-aici.
Olga, voiam sa te sun eu dar m-am gandit ca esti ocupata cu taticul...stiu ca e greu, dar acuma nu-l mai schimbi, si tot tu te consumi nervos si nu-ti face bine...e bine cum zic si celelalte fete, trimite-l la plimbare si sa se ocupe de gradina si altele pe langa casa.Probabil ca si el se plictiseste si-atunci da din gura...
Fetele ontariene, cand va mai vad? Abia a trecut o saptamana de la ultima intalnire si de-abia o astept pe urmatoarea, ca cea trecuta a fost cam scurta. Poate ne mai adunam undeva vara asta, desi eu o sa fiu cam pe fuga cu bebe meu asa mic.
O saptamana cat mai placuta va doresc tuturor,

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

de la pitic de 2 ani si un pic aduna-te:
eu: R du-te sus si i-ati jucaria pe care o vrei (imi zisese ca e sus)
R: nu pot ca ma doare spatele

eu: hai R du-te la culcare
R: nu pot sa ma doare spatele
eu: si pe mine ma doare spatele
R: mami esti batrana?

Explicatia: mama, care e aici, ii spune ca o doare spatele (chiar a durut-o rau) si ca e batrana, cand vrea unele lucruri si ea vrea sa scape.

m-am uitat si eu pe site-ul ala despre "Le combat contre le cancer entre vos mains" si voiam sa va spun de o carte, luata de la biblioteca, pe care o ascult acum cand merg la servici: In Defense of Food, de Pollan, Michael. nenea asta vorbeshte despre transformarea mancarii in altceva si ii ia apararea . cum in Europa si alte tzari non-americane se mananca inca traditional si astfel este mai mica incidentza bolilor cronice si a altor boli aparute in trecutul apropiat.

O saptamana buna si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Salutare,

fetele caut si eu un loc intr-o gradi pt un bb de un an incepand cu luna iulie. Cum Biroul central ma cam duce cu vorba ma gandeam la o gaerderie in mediu familial. Cunoasteti asfel de garderii in (sau nu foarte departe de) Cote St Luc de care ati fost multumite sau ati auzit de bine?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Olga,imi pare rau sa aud ca tatal tau iti da dureri de cap...
chiar nu stiu ce sa-ti spun! Eu cum nu am tata,chiar si asa cicalitor si nesuferit mi l-as dori
Ignora si tu totul.nu baga in seama.ai grija de tine si de bebe.

nelia
,chiar asa!zice bine Simona.Recunosc ca si eu de cele mai multe ori nu am timp sa te citesc pana la capat.O fac pe diagonala.Nu te supara dar zau ca e o idee buna sa dai un send din cand in cand la raspunsurile tale Esti minunata si chiar am ce invata din experienta ta de viata insa,la cat timp am eu pe zi acordat dc-ului si sa-mi impun nu am cum sa citesc chiar totul

Mamica cu 3 copii care a decedat de curand a fost dusa in Ro...Ieri la biserica s-a vorbit de saraca femeie.Nici nu vreau sa va povestesc cata durere

Carmen,ai vazut rochita in care va fi inmormantata Emma?

dispar pana nu va indispun

o saptamana faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Doresc din tot sufletul multa sanatate fetelor cu probleme!

Nelia, imi place tare mult Agata! Asa eram si eu, pana pe la 15 ani. Am apreciat la ai mei ca nu ma preasau cu intrebari "indiscrete". Cateodata mama ma mai intreba de una, de alta, dar eu nu doream sa raspund, si ea se folosea de subiect sa-mi dea un sfat. Apoi s-a produs deva, nu stiu sa spun ce, care m-a apropiat tare mult de mama in sensul ca am inceput sa discut orice cu ea.

Maru, am gasit la biblioteca cartea pe care mi-ai recomandat-o! Doream sa te sun in we, dar m-am gandit sa nu deranjez...

Olga varsa-ti nervii aici ca, zic eu, e mai bine! Se creaza prea mare tensiune in casa si nu iti face bine tie in primul rand!

Va doresc o saptamana placuta!

http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Margott, next time suna, daca e ok vorbim, daca nu, facem planuri sa vorbim. Cum stai cu celelalte goal-uri?

Olga, eu zic sa stai de vorba cu tatal tau, sa il rogi sa te ajute, sa te sustina si sa iti zica cand are nevoie de ajutor. In acelasi timp, nu mai pune la inima, nu-l mai baga in seama, nu-l mai auzi! Bebe din burtica e prioritate si apoi printul si sotul. Nu are rost sa te enervezi, chiar daca pe buna dreptate!

ange, am vazut rochitza, e acum numita Emma in colectie. ma doare inima cand ma gandesc

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, ! Voi incerca sa scriu mai scurt, na, dar nu-mi iese... oricum, sa stii ca nu-i bai daca nu citesti, de cele mai multe ori scriu pentru ca simt nevoia sa va scriu, nu neaparat ca sa fiu citita. Bineinteles ca ma bucur cind sint... dar asta nu schimba cu nimic starea avuta in momentul cind am scris mesajul. Daca ai sti cite mesaje am pierdut pina am dat Send...

Mai mult nu scriu astazi, pentru ca sint tare trista. pentru mama care s-a dus si a lasat trei copii in urma, pentru Ema si pentru suferinta ei! Revin cind voi fi in forma mai buna...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cami, eu n-am ajuns la Biserica ieri (merg din ce in ce mai rar ) dar citisem pe qc.ro ca a fost dusa fata in Romania, si i-am reamintit lui barbatu'meu ca aste si dorinta mea daca voi fi eu prima care....
este tare trist sa mori la 30+ ani, cu un copil sau zece, mama sau nu, e vorba de o femeie tinara, un copil a unor parinti (presupun ca traiesc inca parintii ei in Romania, de o ingroapa acolo), de o sotie care a plecat mult prea devreme;

iar Emma...nu am cuvinte, gindul la copilul acela nevinovat ce trece printr-o astfel de suferinta este sfisietor.

Mergi la inceput