Sezatoarea canadiana (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Salutare dragi fete,

eu nu am mai avut chef de scris dupa tragediile cu Emma si fata aceea de 29 de ani . Recunosc ca m-am implicat prea mult, am lasat sa imi pese prea mult, visam noaptea ca ma trezesc si eu impreuna cu Aida sa o ajut la ingrijirea Kissulinei mici. Si doare tare iar rochita este superba, dar nici nu pot sa concep ca are deja rochita ei de inmormantare, nu stiu... si nu pot sa scriu deloc la subiectul ei, sunt goala cand vine vorba sa scriu cateva cuvinte de imbarbatare Aidei (oare ce ar mai putea-o face sa zambeasca si sa uite o secunda ca fetita ei nu va mai fi pe lumea asta).
Iar vineri am aflat ca tipa de la gradi la care merge pitica mea o cunostea pe fata de 29 de ani care a murit. Mi-a zis si mie astazi ca vineri au scos-o de la morga si au dus-o la Sibiu, ca multa lume a ajutat cu bani, ca a murit de infarct ( la doar 29 de ani). Este totul mult prea trist.

Intr-o nota mai vesela, copii mei au luat pe rand o viroza de 48 de ore cu febra maricica. Asta m-a tinut vreo saptamana nedormita (in ultimele 2 nopti am dormit cumulat 8.5 ore, uite asa imi vine sa fac ). Dar asa ma bucur de ei in ultima vreme, Doamne cat ii iubesc.

Am vandut vanul (aproape). Astazi il ducem la un mecanic sa se convinga tipul ca este ok si gata. Acum am remuscari, dupa ce am spalat-o parca nu imi mai venea sa o vand , o sa imi fie dor de ea, chit ca voi lua alta mai buna. Pana una, alta... voi conduce masina sotului pe care o urasc ca are garda la sol foarte joasa si parca imi trasc fundul pe sosea si imi e greu sa bag copii in ea si are acceleratia prea rapida (nici nu apar putin pedala ca fuge) si asta nu este bine pt mine ca sunt speedo-maniac

Vreau si eu sa m+a vad cu voi pe 3 aprilie

Olga vreau sa iti spun ca te inteleg perfect, aceeasi relatie o am si eu cu tata Il iubesc dar ma innebuneste. Nici o data nu ne-am inteles, cu toate ca mi-a oferit mai multe decat mama (el mereu zicea "las-o draga sa se duca la o petrecere" dar mama nu si nu) dar totusi nu suntem compatibili. De cate ori lipsea mama o zi intreaga si eram singura cu tata acasa ieseau scantei. Eu nu l-as aduce singur nici sa ma bata cineva (dar mi-e jena sa ii spun asta). Tot ce pot sa te sfatuiesc... calm, indiferenta, ignore total pana vine bebe si chiar si dupa. Fa-i tatalui tau din timp program cu Tony, du-i intr-un parc de distractii si lasa-i acolo 2-3 ore, asa ai liniste in dublu .

Burticile sezatoarei fac bine? Simo abia astept sa te vad rotunjoara (de fapt eu cred ca arati ca somalezii slabaaa si cu o burtica micuta acolo, dar daca tu zici ca esti toata o burta, abia astept sa o vad pe Zarzara) Vacanta placuta Mihaela, mQQm si cine mai este (ca uit rau).

Ana felicitari pt job, ma bucur ca a venit ca ai tras destul pt el.

Ange un mare , poate asa ma ierti ca nu ti-am urat la timp, dar stii ca sunt cam zuza. Am vazut ca ai primit niste cadouri tare frumoase, de suflet de la ai tai.

Va pupicesc pe toate

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Olga... vai da capul tau!!! N-ai o prietena la care sa stea cu Tony citeva zile pina esti tu la spital? Sau macar sa va depaneze pe cele citeva zile, sa vina la voi si sa-l tina ocupat? Ca zau ca, de unde citesc eu, mi se pare ca o sa-ti fie muuuult mai usor numai cu copiii, chiar daca unul e nou-nascut, decit cu copii si tatal tau cu tot. Eu votez cu imbarcatul, uite, tata, ce avoin frumos! si pe-aici ti-e drumul.

Nelia, sarumina de aliniate, zau te citesc mult mai usor!

De dragul unui zimbet mic, hai sa va spun ca Radu face compuneri la scoala. Va trebuis sa le transcriu pe subiectul lui, zau ca da, ca tare-s dragute. Va dau, insa, un hint:

Compunerea se cheama Scoala mea de vis. E impartita in patru sectiuni, fiecare trateaza o bucata de scoala. Una sala de sport, una acoperisul, una curtea. A patra, guess what, vorbeste despre: invatatoare. Adica nu vorbeste inca, pentru ca Radu nu se poate hotari: ''Mami, tu ce crezi? Sa zic ca mi-ar place sa fie Blanche Neige? De fapt mie mi-ar place sa fie Mulan! Dar, daca ma gindesc bine, merge si Cruella!!!! Da' se supara Doamna. Cred ca o fac barbat si zic ca e Dresor de Pokemoni!''

Pupici, aveti grija de voi, ca mie imi vine sa scot Murphy si sa dorm cu cartea sub cap!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, ce compunere interesanta o sa scrie Radu.

Olga, rabdare multa, nu stiu ce altceva sa iti zic.

Sa va zic si eu dialog cu Victor cand invartea spaghetele in farfurie:
Eu:'Nu iti place sosul ?'
si ii dau alta farfurie cu spaghete fara sos.
El:"Acum sunt muuult mai bune, nu au nici un gust".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge
[
Sa va zic si eu dialog cu Victor cand invartea spaghetele in farfurie:
Eu:'Nu iti place sosul ?'
si ii dau alta farfurie cu spaghete fara sos.
El:"Acum sunt muuult mai bune, nu au nici un gust".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Olga, I hear you sister!
Doar ca la noi e vorba de soacra-mea, pe care am luat hotararea sa o trimitem acasa. Ne-a costat 150 de dolari sa schimbam data intoarcerii si in 2 saptamani pleaca, desi planul initial era sa stea pana in iulie... iar eu visam la un moment dat ca poate rezista pana in septembrie... vise, maica, vise!
E complet paralela cu tot ce se intampla in casa, uraste Canada, toti sunt prosti in jurul ei, e mereu acra, nu a reusit sa aiba o relatie cu copiii, in 2 luni de cand e aici nu stie nimic despre nepoata-sa, ce povesti ii plac, ce culori, ce cantece... ala micu' o respinge, o impinge, o bate, ea e mereu, mereu, mereu negativa, mereu critica tot...
O sa pice multe chestii pe care le-am planificat, si cat visasem la putin ajutor, ne gandeam ca facem ceva renovari in casa cat timp ea sta cu copiii, dar nici vorba... am ajuns la concluzia ca mai bine o familie calma si linistita, intr-o casa nerenovata, decat sa ne imbolnavim... ca deja si eu si sotul luam pastile de stomac!
Si sa nu mai spun cat de suparat e sotul, care a avut un deosebit respect pentru ea. Pai spuneti si voi, zilele trecute lui i-a murit un prieten bun in Romania, am fost socati, bietul om era pe sosea in masina si i-a cazut o traversa in cap si a murit pe loc, un tip exceptional! Si cand i-a spus asta lui soacra-mea, ea i-a raspuns ca si Dolanescu a murit... si ne povestea indurerata cum a aflat ea stirea, cum si cand l-a vazut pe Dolanescu la TV ultima oara, ca era palid, saracul...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aoleu, sper sa nu fi fost in ziua in care am mai venit si eu cu stirea... Ti-l dau pe dl Darcy, zau! Altfel, intr-o nota mai trista si mai potrivita cu starea mea: condoleante pentru prietenul vostru si toate parerile de rau!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

RugaminteIeri, o buna prietena mi-a cerut ajutorul pt. prietena ei, mama care-si creste singura fetita de 1 an. Veniturile mamei sunt modeste iar hainele primite de fetita anul trecut i-au ajuns pana in prezent dar au ramas mici. Eu am dat mare parte din hainele fetelor mele iar cele mai mici pe care le am ii vor veni lui Ines vara asta, deci cu mare lucru n-o pot ajuta. Daca aveti haine de fetita pt. 12-18 luni care nu va mai trebuiesc, dati-mi de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Valen eu am cate ceva, cu toate ca mare parte din ele le-am dat la cutiile acelea ale saracilor (si aveam hainite tare frumoase) dar tot am mai pus deva blugisori si plovarase deoparte la ultimul raid prin sifonier la scos ce ramane mic (cu toate ca s-ar putea sa fie mai multe 18-24 months). Fac un pachet si daca vii pe 3 aprilie la Vinnie Gambini ti le dau. Daca nu ne intalnim neaparat si ti le dau. Ii mai trebuie si altceva legat de copil? Sa vad si de ceva jucarii ce nu mai folosesc ai mei (de fapt crev ca as putea da tot ce au ca nu le-ar pasa, restul chestiilor pt adulti sunt mai fun). Mai da-mi idei ce ar mai avea nevoie, ca am de toate dracariile pt copii. Aaa... si niste incaltaminte am, poate nu chiar pt acum, dar sunt bune acolo cand mai creste. Si daca vrea eu pot sa strang tot si cand se mai face o bocceluta i le dau cu maare placere.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

valen, imi pare rau, n-am hainute. Fetita e din Montreal? Oare cu altceva nu putem sa ajutam? Bani? Jucarii? Mi se pare foarte trist sa iti cresti copilul cu greutati. Ce s-a intamplat cu tatal?

nelia, nu, stai linistita, cred ca a fost la 1-2 zile dupa aceea. Si oricum nu te-as baga in aceeasi galeata cu soacra-mea, no way!
Mai, chiar ma gandeam de cand e ea aici.... e si asta o lectie de viata pana la urma. Ca invatam sa nu fim ca ea. O auzeam pe ea cat de cicalitoare e, si am ajuns brusc sa ma controlez mai mult, pentru ca n-as vrea sa ajung vreodata sa sun ca ea. Pai de multe ori i-a spus lui Cristi de 3 ori in mai putin de un minut ca a stricat ceva! Si ce stricase? Cate un turn facut din cuburi, big deal! Pana la urma i-a facut sotul teorie si am vazut ca a inceput si ea sa se controleze putin, dar a durat prea putin, ca vechile obiceiuri sunt greu de schimbat. Dar noi mai avem o sansa, ca suntem mai tineri...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Donia,nu vreau sa fiu rautacioasa si nici sa par ca mi-as iubi socara sau ca ar fi nu stiu ce prietenie intre mine si a mea soacra dar te-as intreba:nu ti-ai cunoscut soacra pana s-o aduci in Canada sau a fost nevoie sa traiti cu ea in casa ca sa va dati seama cine este?
Si eu ma astept la o "surpiza" din partea colegului.Imi tot bate apropo ca la iarna vine masa(adica maicasa) Si eu tot nu ma las si-i raspund ca de vine plec in vacanta in Caraibe pe durata vizitei cuconei
Stii cum e buna soacra Donia? (e un banc)

Mergi la inceput