Sezatoarea canadiana (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sanatate multa la toate fetele bolnavioare: Dana, Denisam, Laura, Ktrinel, Ina si care mai sint si sufera in tacere! Sinteti prea frumoase ca sa nu va faceti bine!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia,nu vrei sa fii mama mea? Foarte frumos explici, incerc si eu sa-i explic la Tudor, dar nu imi iese asa frumos si cursiv ca la tine.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, pentru povestire, am postat o frantura de conversatie cu Andrei, dar se pare ca nu ti-a placut e ok, asa e Andrei

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Oana am trimis si eu joi. Merci de info cu Royal, daca e numai adulti nici noi nu putem (in grupul nostru e si un copil).

a fost super concertul, o sa pun poze pe site-ul meu si o sa va dau de stire.

Hilde si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Marule, da, ai dreptate, am citit si nu am spus nimic. Dar asta pentru ca intii m-a prins discutia despre domnul nostru Darcy, apoi am citit mesajele fetelor si m-am intristat, dimineata l-am citit doar pe al lui Ange... si nu am apucat decit ei sa-i raspund, pentru ca am plecat la activitati si am picat lata cind m-am intors... acum m-am trezit. Tocmai pe tine sa nu te citesc... eu, care umblu cu limbuta scoasa dupa blogul tau.

Acum am citit inca o data mesajul, eu ma asteptam sa spuna in concluzie ca a stat totusi in frig... ca asa-i cu fetele. Astept urmarea...

Dana, care site-ul tau, ai si tu un blog!?! Ma bucur ca ti-a placut si am sperat sa fie un concert reusit. Sincera sa fiu, mie imi este tare mila de fetita asta, o vad ca pe un copil distrus de lumea asta devoranta, lumea show business-urilor. Si, din pacate, nu e singurul! Consider ca are mare curaj si incearca sa-si revina, sa-si ia viata in miini, in ciuda greselilor facute. Eu nu-i doresc decit mult succes, pentru ca esecurile o pot arunca din nou in depresie si ceea ce decurge de aici. Sper din tot sufletul sa nu apara rapitorii si sa profite din nou de succesul sau slabiciunile ei. Ah, m-am prins: era vorba despre site-ul tau cu poze...

Codritule, cum sa fiu, mey, mama ta??? Adicatelea ce vrei sa spui ca-s batrina, hai? Tocmai ziceam zilele trecute ca sint tinara si ca o floare? Sau in floarea virstei... na!

Oana, am trimis plic azi, la prinz...

Hilde, pai indrazneste, deranjeaza-ne... ca ne place!

Agata are viroza stomacala! De dimineata se simte rau, am tot sperat ca e o indigestie, dar a facut febra si diaree... si e clar, ca miroase a oua clocite. Of, acum o tratez si astept urmatorul! Nu am mai avut de mult tare asa ceva... Acum imi dau seama, ca o laudam acum citeva zile (aici sau la celalalt subiect) cit de imuna este... desi in primii ani a facut multe raceli... De fiecare data, dar absolut de fiecare data cind spun ca nu au mai fost copiii bolnavi, intotdeauna se imbolnaveste unul dintre ei imediat dupa aceea.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laura, Ktrinel, Dana si Ina, va doresc sa gasiti cele mai bune solutii si sa tineti boala sub control

Multumesc de intrebari, soricelul e un pic mai bine dar n-am ajuns inca la urolog si pana pe 23, 24 si 27 aprilie cand avem programari am senzatia ca-i o eternitate. Oricum, vreau sa ajung cu ea si la alti medici. Sotul meu a descoperit discutand la serv ca sunt alti 2 colegi ai caror copii au aceiasi problema ca si soricelul nostru, unul din ei a luat chiar aceleasi antibiotice si rezultatele sunt aproape identice, cu dureri

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ktrinel, Laura, Ina , multa sanatate va doresc! Eu credeam ca artrita reumatoida e o boala de oameni batrini, dar se pare ca nu-i asa
Va doresc numai bine!

Dana, mult succes la endocrinolog! Tinem pumnii sa nu fie nimic grav!

maru, Andrei e un dulce! Dragul de el, e greu cu fetele astea! Mai ales in Canada, unde-i frig mai tot timpul...
Las' ca vine ea vara!

Miine mergem la parada de St. Patrick. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Simonna si celelate burtici, ce mai faceti voi? Simo, mi-e greu sa m-i te inchipui cu burtica, abia astept sa te vad pe 3 aprilie!

Ana, vacanta placuta!

Sanatate la toata lumea!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mei, nici nu stiu ce chef am de scris! Nu-mi vine sa cred cind scrieti de artrita asta, ca pe Ktrinel n-o banuiesti de nimic asa-i de tinara si frumoasa, iar Laura si Ina tocmai m-au pus in fund la vizionat poze despre ce bine arata...
...Doamnelor, zau asa, m-ati lasat fara grai si asta se intimpla rar. Va urez sanatate, va urez sa gasiti medicamentele care sa va ajute sa aveti o calitate de viata cit mai buna (acum vorbesc si eu ca una care tiraste dupa ea una bucata boala cronica, da' medicamentul functioneaza, asa ca nu-i grav, mergem inainte!)

Eu am tot citit pe-aici ce scrieti voi despre capitolul sex si ce stiu copiii, noi functionam pe principiul: nu raspundem daca nu sintem intrebati. Si-uite-asa life is very easy! :)

Girl talk: nici mie nu mi-a spus mama, m-a lasat cu papusile mele, sa tot fi avut 12 - 13 ani cind mi s-a intimplat, mi s-a explicat atunci, ad-hoc, si I'm fine.

Simi, o sa te rostogolesti cind o sa ma vezi. De ris! Nu ami am talie, sint toata o burta. Asta-i :))

Nelia, nu vrei tu sa lasi neste spatii cind scrii? Ca eu nu reusesc nicicum sa citesti tot ce scrii, pur si simplu nu pot sa urmaresc, desi ma intereseaza. Please!

Gata, ma duc sa mai vizionez niste MASH, ca tre sa terminam 10 sezoane inainte sa vina tata in iunie :)
Noapte buna, o duminica frumoasa.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

simi, multumesc
nelia, urmarea vine la cateva zile, cand discutand iar de fete si sarutat imi zice: pai mami, faci detentie daca pupi fetele si eu nu vreau sa fac detentie! ( yey, sa traiasca al de-o inventat detentia!)

Laura, Ktrinel, Ina, tare rau imi pare ca suferiti asa de crunt, eu ca si Simonna imbalotez "grauntele" zilnice, fara de care, hm, nu stiu cat as mai fi si viata merge inainte!

eu n-am zis nimic de mister D'Arcy, ca de fapt e al meu de ani buni, si nu-l impart nici cu Donia, nici cu nelia!

Ica, sanatate soricelului, si nu te lasa, cand faci programarea aia exagereaza simptomele! si suna o data pe saptamana sa vezi poate se creeaza vreun opening, nu se stie niciodata!

noi tocmai am vazut Elizbeth,the golden age, si mama ce mi-a placut, extraordinar!

pentru cine are dubii, a venit primavara: argumente solide am:
1. au iesit masinutzele alea bengoase rau, am vazut ieri in toronto o multime de corvette si alte bijuterii pe 4 roti, yuuuuuu
2 au aparut motociclistii aia in piele si casti fumurii, motoare cu silueta felina si zgomot feroce!
3. mi-am aduc acasa mobila de patio si ghici cine a condus vanul? hihi

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mikiion multumesc de link-uri, cu ad-on-ul ala nu am reisit sa fac nimic, dar macar si-a putut downloda muzica de la desene
Ktrinel, Laura, Ina m-ati lasat fara vorbe; va doresc multa sanatate, macar sa gasiti tratamentul sa nu mai avanseze artrita
eu am o verisoara diagnosticata acum vreo jumatate de an cu scleroza in placi, face tratament sa nu mai avanseze, dar e cumplit
dana ce bine ca ai gasit appointment mai devreme
nelia
mi-au racit amandoua: nas, febra, sper sa le treaca repede, de fapt acum mai e numai isabelle cu febra
fug la culcare ca parca vad ca iar ma scoala fetele astea la fiecare ora

Mergi la inceput