FIV 218

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ingeras eu am facut inainte de Fiv histeroscopie si nu au fost nici un fel de probleme. Am avut chiar un rezultat pozitiv. Eu am transferat 3 embrioni de 8 celule la 3 zile. S-au prins 2. Cred ca sansele de a se prinde toti 3 sunt foarte mici. Oricum noi nu ne suparam sa fie 3. Sotul dupa Et masura masina sa vada daca au loc 3 scaunele de masina pe bancheta din spate. Dupa ce a vazut ca au loc a zis ca pot fi si 3 ca nu e problema. Cred ca 3 iti sporesc sansele de reusita. Bafta multa.

Mult noroc fetelor care asteapta rezultate si celor care sunt in plin tratament sau urmeaza sa il inceapa. Sa aveti parte de bhcg-uri mari.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Ah, problema cu cati embrioni sa tansferam. Si pe mine ma chinuie. Deci la mine lupta se da intre doi si unul, varianta "trei" nici nu-mi trece prin cap (si cred ca nici nu mi-ar permite mediciii mei, aici se accepta doar la femei de >40 de ani, cu esecuri multiple). Elenada, sigur ca ar fi frumos cu trei kids pe bancheta din spate, problema e sa ajungem acolo. Aminteste-ti pin ce emotii ai trecut tu in primul trimestru, "doar" cu gemeni. Cresc sansele daca se pun 3 embrioni, dar o sarcina cu tripleti este foarte, foarte dificila, sanse MICI sa ajunga cu bine la capat. :( De reductie embrionara nici nu vreau sa mai vorbim.

Deci, Ingerasa, daca esti la primul fiv si ai o varsta rezonabila, sfatul meu: cel mult doi embrioni. Doamne-ajuta!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina bafta multaaaa!

Medutz te asteptam cu nhcg maaare!

li am felicitari inca odata,sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

Kora

CARPE DIEM!

Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Mi-a venit Cm exact la 28 de zile,ca luna trecuta l-am avut la 23 de zile ,o fi din cauza sprayu-lui Syanerela sau din cauza ceaiului de Cretisoara.???Deci de azi incep numaratoarea inversade ,azi e 1-zi CM.De duminca ziua a 3 incep cu tratament (Menogon+ Bravelle) mie mi-a dat din ziua a-3 protocolul.Am emoti sa i-mi fac singura injectile,nu m-am inpuns in viata mea....nici nu stiu cum am sa le fac ,trebuie sa citesc cum sa le amestec.Deoarece am pe zi 3 Bravelle si 2 Menogon.
Ziua a-9 am prima ecografie si atunci vad mai departe cum stam cu foliculi.Mie mi-a zis ca punctia e in ziua a 14 asta cade joi-a si transferul in ziua a-17 care ar fi duminica acuma sa vad ca nu cred ca duminca lucreaza decit sambata si sambata mi-se pare prea scurt timpul de joi sa-i lase sa se divizeze pina sambata....si pina luni e ziua a 4 ,poate e bine sau poate nu....nu stiu ,voi ce pareri aveti????
Catalina multaaaa bafta!

Medutz succes cu nhcg maaare!

li am felicitari ,sanatate si sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora , Looana - multumesc.

Looana - nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ca e sambata sau duminica. Daca atunci trebuie facut ET, vin la clinica si fac. Chiar daca e in ziua de Craciun.Dar de unde stiu ei de acum? Poate ajungi la blasto si iti fac in z5.
Medicamentele pt stimulare nu se amesteca. Se fac doua injectii separat, in abdomen , stanga dreapta ombilic . Apuci intre degete carnea si bagi acul. Simplu.
La menogon poti folosi o fiola ser fiziologic la doua pulbere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Luca ai dreptate. Greu de dus o sarcina multipla. Am ales sa pun 3 embrioni pt ca nu am crezut ca voi avea tripleti. Sansele sa se prinda toti 3 sunt destul de mici. Dar pot fi duse pana la termen si sarcinile cu tripleti. Nimic nu e imposibil dar nici usor nu e.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cata, tre' sa ma inveti sa ma injectez. Vin la tine la prima injectie.
Luca, asa este, e greu cu tripleti, dar cred ca e frumos! la mine insa, tripleti la fiv ar insemna 4 in total, asa ca...e cam mult. Ma limitez la 3 in total, e suficient Am 30 de ani, o fetitza zana vorbareata, frumoasa ca tasu si dashteapta ca mine si 2 sarcini pierdute (prima gemelara extra+intra, a doua unica, ramas fara o trompa dupa extrauterina). Gata cu istoria.

O sa vad cati bag in functie de ce se intampla atunci si de ce simt. Este posibil ca prof Marinescu sa nu vrea sa-mi puna 3, asa ca...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ingeras - cand doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Catalina, si eu pe aici cu perfuzi in vena, va citesc mereu si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Buna seara dragutelor

Eu am gresit calculul, numai azi am facut testul de sarcina si raspunsul il am maine dupa ora doua.
Va tin la curent.

Mergi la inceput