FIV 218
Raspunsuri - Pagina 10
vvvvv spune:
buna, bine v-am regasit, astazi am avut curajul sa va citesc de unde va lasasem de la fiv 215, ati scris mult, s-au intamplat multe, bune, rele, in primul rand va multumesc din suflet celor care au fost alaturi de mine si care m-ati sustinut; lucaluca, allanik, cori32, impatience, delia21, betty78, fineyes, dariaioanaxx,
mami vreau si scuze daca am sarit pe cineva,eu am inceput sa imi revin, inca nu stiu ce o sa fac in continuare, problema este ca eu si sotul din punct de vedere medical acum suntem ok, chisturile pe care le faceam si le rezovam prin laparo erau de la stimulari si de la o embolizare a unui fibrom, caile mele intatdeauna au fost permeabile, si chiar am avut o sarcina cu sotul meu cand nu eram casatoriti, la 26 ani, sotul la spermograma a avut acum doi si jumatate probleme intre doua spermograme in interval de 6 luni ii iesise oligospermie, apoi cu naturiste a inceput sa isi revina, primele rezultate s-au vazut dupa alte 5 luni, rezultatele de la analizele de acum au iesit ok, facute la Bios, cred ca nu au gresit aia, problema mea este ca am implinit luna trecuta 41 ani, si nu stiu de ce Dumnezeu toata lumea imi spune cand imi face cate o investigatie ca este bine, ca rezultate pozitive nu se vad deloc

(si va rog sa ma credeti ca au fost multi medici), endometru in ziua ET
l-am avut de 8, profesorul era multumit si de cum a decurs stimularea, Dr Cocei si ea la fel imi spunea ca la varsta mea stau bine comparativ cu unele mai tinere.....
Din ''lotul'' nostru de 12 fete care am facut punctia rezulta urmatorul ''scor'' ;10-2 la doua au incercat sa faca blastocisti si
s-au dezintegrat, doua reusite au fost, una dintre ele primul Fiv de 35 ani cu trei embrioni, unul de 2 celule si 2 de 4 celule si rezultand o sarcina, si cealalta 36 ani dupa 8 inseminari nereusite tot la primul fiv cu blastocisti cu ICSI, rezultand tot o sarcina.Vorbim toate foarte des la telefon si pe mess, si sa stiti ca si eu am ajuns la concluzia ca de altfel multe de aici ca suntem tratate cateodata cu superficialitate, eu tot citesc aici ca voi a-ti facut in ziua 2 de la punctie analiza progesteronului, eu nu am facut asta, nu am stiut, nu mi-a zis nimeni si cate alte lucruri probabil nici acum nu le stiu. Nu ma apuc acum sa critic nimic, dar vreau sa va spun si voua doua cazuri , care sunt sigura ca se intampla cam peste tot, nu dau nici nume de medici si nici cabinete sau clinici, dar se intampla in Romania, unul dintre cazuri, prolactina de 4 ori valoare maxima, 31 ani, ii da ok de Fiv, productie de 15 ovocite, bune si fertilizate 11,sugerare de blastocisti, mor toti in a3 zi, iar al doilea caz la cineva de 39 ani, incepi sa o stimulezi cu analize nu tocmai bune si care venea la acelasi medic de 2 ani, nu raspunde la tratament, ii mai da suplimentar alte analize care au iesit ff prost. Sunt medici ffff cunoscuti, care multa lume a avut reusite cu ei, dar asta este cred ca pana la urma rutina isi spune cuvantul. Sunt sigura ca sunt cazuri multtttttttttt mai grave, ca astea sunt asa nimicuri......dar totusi nu te joci cu sufletul unui om, si sunt sigura ca aceesi medici multora le-a salvat viata!
Gata am intors pagina la ce a fost!
Va rog sa imi dati un sfat: cm l-am avut 10 zile, am sunat la giulesti in a 9 zi de ciclu si mi s-a spus ca daca nu se opreste in trei zile sa revin sa ma vada profesorul, daca mi se opreste sa nu mai sun decat sa ma programez din nou la sterilitate pentru un nou fiv mai-iunie, La clinica particulara am sunat si tot la fel sunt locuri numai pentru mai. Eu la primul contact am sangerat si apoi si o zi dupa, ovare ma dor mai ales in partea dreapta, si am si cutite foarte dese tot in sanul stang, ce ziceti daca o sun pe d-na Geta si ii spun imi poate face o programare mai repede?Sau incerc degeaba?
vvvvv spune:
Am uitat sa felicit pe toate cele care a-ti reusit!
,multa sanatate, ca aveti nevoie de ea sa aduceti pe lume copilasi sanatosi!
Pentru nereusite gand bun la Dumnezeu si Fecioara Maria, multa putere si cate o minune pentru fiecare!Trebuie sa fie!
hope2009 spune:
Va salut din nou fete dragi!
Am revenit dupa o scurta pauza.
In primul rand felicitari din suflet tuturor gravidutelor, multa sanatate voua si puiutilor vostri si cate o
si o imbratisare calda si multa perseverenta si credinta in Dumnezeu fetelor ce nu au reusit, INCA!!!
Eu am avut ET pe 18 martie si stau acasa zilele astea sa ma odihnesc.
Deocamdata nu am nici un simptom de gravideala. Credeti ca e prea devreme? Recunosc ca daca as avea dureri m-as ingrijora din pricina lor, asa ma ingrijoreaza lipsa lor...offf nicicum nu-i bine
!
Voi ati avut dureri imediat dupa ET? Oare sunt si fete care nu au avut dureri si totusi rezultatul a fost pozitiv? Credeti ca e bine sa fac un test pe 28 (dr. mi-a spus ca anal. sangelui pe 30 dar mi se pare o vesnicie pana atunci!)
fetele luptatoare si va doresc voua ce imi doresc si mie...
!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Liam, Betty sa fiti mamici fericite si sanatoase de bebei frumosi si sanatosi! Voi a cata zi dupa ET de 48 ore ati facut primul BHCG sau test de sarcina? Eu am de facut BHCG marti la 2 saptamani dupa ET. Are rost sa fac test mai devreme, ce experienta ati avut? Va pup si sa aveti soare in suflet! ![]() |
la 12 zile: in aceaesi dimineata am facut testul de urina, ca oricum eram imbracata sa ma duc sa ma intep
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vvvvv Am uitat sa felicit pe toate cele care a-ti reusit! ,multa sanatate, ca aveti nevoie de ea sa aduceti pe lume copilasi sanatosi!Pentru nereusite gand bun la Dumnezeu si Fecioara Maria, multa putere si cate o minune pentru fiecare!Trebuie sa fie! |
imi pare tare rau
si o
si iti multumesc frumos pentru urariBetty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
nadejda73 spune:
fetelor care ati facut fiv la giulesti:medrolul se ia si dupa E.T.?
dar carpiconul?
a mai luat cineva arefam?cate pe zi?
Looana spune:
Eu nu am cerut blasto la embrioni in contract ,pot sa le mai cer sau deja e prea tirziu acuma? O alta intrebare este daca as fi sa fac blasto ,risc mult ca sa nu mai am nici un embrion pt ET,cel putin am vazut ca multe fete au pareri inpartite legata de divizarea embrionilor.Ce vreau sa -le mai cer este ca as vrea Hatching-inteaparea mebrana inante de ET,ceea ce nu am cerut-o la incheirea contractului cu med.
Va doresc un weekend placut in familie alaturi de cei dragi.
Looana
KoraPop spune:
Looana daca ai mai multi embrioni,minim 6 ii poti lasa pentru blastocisti,dar decizia va apartiene - tie si sotului tau ,consultandu-va cu dr. desigur.Hatching-ul ajuta,dar nu orice embriolog face.Cere,poate ai noroc.Bafta!
nadejda medrolul se ia pana la testul bhcg.Succes!
Eu as vrea sa fac un examen de secretie si Papanicolau,asa de control, inainte de fiv,dar as vrea sa le fac la Babes sau Cantacuzino,vreau un rezultat mai amanuntit decat la BIOS unde spune doar "flora nepatogena" ceea ce e minunat,insa vreau o descriere mai detaliata a componentei florei vaginale.Unde ma sfatuiti ca e mai bine sa le fac la Babes sau la Cantacuzino?Multumesc.
Kora
CARPE DIEM!
Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.
lauraa78 spune:
Doris,felicitari din tot sufletul!
Trebuie sa crezi ca tie se intampla tocmai tie,o meriti din plin