FIV 218
Raspunsuri - Pagina 11
huski spune:
DORIS 71, FELICITARI!!! 
Sa ai o sarcina usoara, la termen si fara probleme!
Sa fie intr-un ceas bun!!! 
Fetelor eu trebuie sa merg maine dimineata (Duminica) la Giulesti pentru analize inainte de laparo. Ce credeti este musai sa raman internata desi operatia va fi Luni?
Va pup pe toate!
antosit spune:
Doris felicitari si sarcina usoara!...la tine parca a fost fiv 5, nu?...offff, mai am si eu sperante
!
Huski mai mult ca sigur ca te vor opri in spital: si eu am 2 laparo la activ (e drept nu la Giuly!) dar de fiecare data a fost cu internare inainte.Multa bafta! 
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LucaLuca spune:
Doris, bravooooo! Domane-ajuta sa fie bine pana la capat! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
LucaLuca spune:
Zāna Zorilor, bineinteles ca ai sanse! Bineinteles ca trebuie sa tragi speranta!
Uita-te cat de lunga e lista aia cu carucioare colorate! Te asigur ca nu este niciuna dintre femeile de acolo care sa nu fi deznadejduit la un moment dat, care sa nu se fi certat cu universul, care sa nu fi zis "si daca eu nu voi reusi nicicand?"
Dar au reusit. Cele norocoase din prima, altele mei greu. Crezi ca Doris sau Moniland nu s-au gandit la un moment dat ca poate lor nu le va fi dat? Dar s-au incapatanat sa lupte si ...uite rezultatul. :)
Eu abia astept sa reuseasca Cristinici la fiv8, sa fie reperul absolut de vointa si perseverenta si reusita.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Blanche25 spune:
doris eu ma bucur nespus de mult ca ti se intampla tocmai tie!!!!!!
Era si timpul nu crezi???????????
Cele mai sincere urari de bine sa ai o sarcina usoara si la termen!!!!! Doamne cat ma bucur!!!!!!!
medut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Looana daca ai mai multi embrioni,minim 6 ii poti lasa pentru blastocisti,dar decizia va apartiene - tie si sotului tau ,consultandu-va cu dr. desigur.Hatching-ul ajuta,dar nu orice embriolog face.Cere,poate ai noroc.Bafta! ![]() nadejda medrolul se ia pana la testul bhcg.Succes! ![]() Eu as vrea sa fac un examen de secretie si Papanicolau,asa de control, inainte de fiv,dar as vrea sa le fac la Babes sau Cantacuzino,vreau un rezultat mai amanuntit decat la BIOS unde spune doar "flora nepatogena" ceea ce e minunat,insa vreau o descriere mai detaliata a componentei florei vaginale.Unde ma sfatuiti ca e mai bine sa le fac la Babes sau la Cantacuzino?Multumesc. ![]() Kora CARPE DIEM! Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola. |
Kora eu am facut la Medlife, si am primit o detaliere de 2 pagini. Daca vrei sa vezi cum arata iti trimit PM cu CNP-ul meu si nr cerere sa intri pe site la Medlife sa vezi detalierea.
aurelia77 spune:
N-am mai intrat de cateva zile si ce vad?
Felicitari Li Am ,Doris......

pentru voi.
Ioana Asa este Nu m-ai auzit de mult .Sincera , sa fiu, dupa toate esecurile pe care le-am vazut pe aici si dupa fiecare dezamagire despre care citeam pe aici ma apuca disperarea.Asa ca am hotarat sa stau deoparte o perioada,Apoi intr-o zi m-am hotarat si am inceput in nou FIV.
Bineinteles ca sunt destul de deznadajduita si revoltata.Raspunsul meu la stimulare nu a fost grozav.Am avut 5 ovocite recoltate din care doar trei s-au fertilizat dar in ziua transferului doar 2 au fost transferati .Unul de 8 celule cu usoare fragmentatii si unul de 5 cu fragmentatii.Asa ca la varsta mea 32 ani,Cocei mi-a spus ca ovocitele nu sunt de caliteta asteptata.Desi la monitorizari totul sde petrecea ca la carte ,acum s-a constatat contrariul.Am plans am fost furioasa,am acuzat pe toata lumea de superficialitate,(fetele care ma stiu ,stiu foarte bine ca pana acum credeam ca doar sotul are probleme) si acum sunt mai bine.
Inca nu stiu rezultatul .La mine in oras nu se face BHcg .Asa ca numai luni o sa-mi recoltez pentru analiza.O trimit in
alta parte.
Ieri seara(ziua 11 de la transfer) am facut un test depre care nu as putea spune ca e pozitiv sau negativ.Poate ca vad liniuta doar pt ca stiu eu unde trebuie sa fie.

.
Am avut zilele trecute niste stari de depresie groaznice dar acum mi-a trecut.
Poate maine ziua 13 mai incerc un test.
Dar am spus ,nu am prea mari sperante.
Partea buna este ca de data asta eu n-am mai sangerat.Data trecuta in ziua 11 am inceput sa am pete.
De data asta am avut si dureri vreo 4 zile dupa transfer apoi mai rar.Dar stiu ca nici un FIV nu seamana cu altul.
Cam astea ar fi noutatile....
Asa cum spune Luca in mesajul ei trebuie sa avem speranta iar furia si deznadejdea se pare ca sunt normale in momente ca acestea.
Va pup dulce pe toate si va tin la curent

Ioanatugs spune:
Doris71 FELICITARI, o sarcina la termen i-ti doresc si un puiut sanatos!

Aurelia77 ma bucur ca ai reparut cu forte noi si multa bafta iubita!
Nu-i nimic ca ai disparut, multor fete ni se intampla asta si revenim cand ne simtim in stare. E bine ca nu ai abandonat lupta, asta e tot ce conteaza!
Daca a aparut si a doua liniuta fie ea si pala de tot, atunci sunt semne bune si abia astept sa ne dai vesti bune. Nu mai zic nimic pina te convingi si tu singurica.
Multa bafta!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
pisucmic spune:
Bravo, bravo Doris!!!
Sa fie intr-un ceas bun si cat mai multe reusite la capitolul asta pentru toate fetele!