FIV 218

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Yupiii! Doris, FELICITARI! Ma bucur din toata inima pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea!
Aurelia 77, curaj, faptul ca n-a inceput sangerarea, spre deosebire de data trecuta, e semn f bun!
Huski, nu stiu cum e cu laparo la Giuli.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Luca ai mare dreptate!...NU RENUNTAM!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

DORIS felicitari sarcina usoara si la termen bravo ma bucur din tot sufeltul
Fetele mele dragi va pup pe toate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Testul a iesit negativ.

Bravo Doris!! Sa ai grija de tine si bebe.

Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Inca nu mi-a venit ciclu , testul din sange negativ, sunt in a 15-a zi de la ET. Stiti cumva cat intarzie, cand trebuie sa vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Medut imi pare sincer rau ca nu a fost sa fie de data asta!Referitor la intrebare:in mod normal ar trebui sa vina in cateva zile de la oprirea tratamentului de sustinere (banuiesc ca ai luat utrogestan!) Un -ic de incurajare!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Medut, imi pare rau. Era prima tentiva?

E tare greu acum, dar sa nu te lasi. Aduna-te si ia-o de la capat.

Mihaele, cand ai testul?

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FElicitari din inima draga DORIS!!!Sarcina usoara pana in saptamana 40 si bebe sanatos si norocos de care sa te bucuri toata viata!!!Si nu care cumva sa nu ne mai spui si noua cate o veste de bebe,ok?Si peste 2,3,4 ani cand te simti tu pregatita,....neaparat sa vi din nou pe la noi ....sa ne spui de planuri de surioara sau fratior pentru bebi al tau,ok?Felicitari si ai mare mare grija de tine acum,de samburel,lasa munca,eforturile si treburile casei pentru alti,...pe cat posibil,ok?Menajeaza-te cat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

LucaLuca este primul Fiv. L-am facut la Cluj, fiindca sunt clujeanca, dar locuiesc acum in Bucuresti. Urmatorul vreau sa il fac la Bucuresti, imi este mai usor si cu serviciul dar nu stiu unde....

Poate ma ajutati voi cu niste sfaturi, pareri de ale voastre pe unde ati facut Fiv, asa in 2 vorbe ca sa ma hotaresc ce aleg in Bucuresti. Vreau de luni sa incep sa ma gandesc serios la urmatorul, ca pana imi refac analize trec cele 3 luni de repaus.
Eu am ajuns sa citesc anul 2008 aici, dar pana azi nu am inregistrat mental clinicile la care faceti voi pentru ca eram convinsa ca imi iese acum.

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Medut
Si eu sunt in asteptari,
Am facut la Giulesti si la mine este la doilea,
Ar mai fi clinica MNL,Gynera dar eu pot sa-ti dau detalii doar despre Giulesti.....
Ioana
felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Medut - imi pare tare rau...

Doris - felicitari. sarcina usoara ,la termen si bebe sanatos iti doresc.

Mergi la inceput