FIV 218
Raspunsuri - Pagina 13
pisucmic spune:
La MEDNEWLIFE se face hatching - echipa prof.Ron-El.
Mie mi se par foarte profesionisti, e adevarat ca sunt mai scumpi decat la Giulesti.
Mult mult succes si optimism!
DORIS_71 spune:
lauraa78, huski, oanademunck, antosit, LucaLuca, aurelia77, Ioanatugs, pisicmic, felicia, mihaele, medut, Delia 21, catalina2307, va multumesc din inima tuturor. Mi-ati fost aproape in multe momente ale acestui drum anevoios, dar cu un gust foarte dulce la sfarsit. Acum spun ca nu credeam ca o sa mi se intample dar simplul fapt ca nu am renuntat si am mers tot inainte inseamna ca undeva intr-un coltisor al inimii mele speram sa se intample minunea. Pot sa va spun ca eu de data asta am simtit ca e ceva stranu si vorbeam cu al meu sot ca de data asta ori am reusit ori mi-au facut ovarele varza( am avut mari pierderi de sange la punctie si am simtit tot timpul dureri de ovare, dureri ca la CM, ciupituri semn ca ceva se intampla). Acum stau un pic cu frica ptr. aceste dureri. Cat stau in pat e mai bine cum ma ridic si fara sa fac efort le simt. Nu stiu daca e normal, acum astept luni ca sa repet BHCG. Va multumesc din nou
.
medut imi pare sincer rau, sunt convinsa ca iti faci planuri deja ptr. urmatorul. 

toate FIV-oasele.
gabriela_dol spune:
sunt pt prima oara aici,am o prietena care are probleme motiv pt care are nevoie de o donatoare de ovule,cam cat ar costa chestia asta in romania?si e legel sa mearga de mana cu ea la spital,poate cineva sa ma ajute multumesc anticipat

lilianaFi spune:
Doris
ce surppriza frumoasa...felicitari din tot sufletul
..sa ai o sarcina frumoasa si cu bebel sanatos si frumos la termen 
Catalina esti deja pe val
...
mult noroc iubita...sa vii cu beta pozitiv si mai tirziu cu poze de la botez...

Numai bine tuturor!!! 
li_am spune:
seara buna fetelor,
pisuc, abia acum am citit intrebarile tale, cam acelasi lucru intrebam si eu cateva pagini in urma... ce sa zic, de data asta sanii nu m-au durut, data trecuta da, insa nu-mi amintesc daca intermitent au ba... si beta dupa 10 zile mi-a fost recomandat, data trecuta in ziua 8 deja aveam beta pozitiv insa incepuse ca sarcina gemelara, presupun ca in cazul asta e mai mare nivelul de hcg... de data asta am asteptat cu beta pana in ziua 10 dar un test de sarcina mi-a iesit pozitiv in ziua 9.
hope, din nou parca citesc propriile mesaje, aceleasi framantari, aceleasi intrebari... de data asta nu am avut simptome aproape deloc (in afara sanilor un pic mariti). Data trecuta insa am avut dureri de ovare. Deci se poate si cu dureri si fara. Referitor la beta, nu stiu daca ar fi bine sa faci testul mai devreme, cred ca depinde si de varsta embrionului la transfer (daca a fost de 2,3 sau 5 zile la ET). La 5 zile (in cazul meu) cu siguranta a fost relevant in ziua 10. Poti sa incerci sa-l faci mai devreme daca nu ai rabdare, rau nu poate sa-ti faca, e doar o analiza...
doris, i told you so! felicitari, eu ma gandeam pur si simplu dpdv statistic ca trebuie sa reusesti si am avut dreptate. durerile de ovare sunt bune.
aurelia, husky, multa bafta luni
tuturor va doresc sa va impliniti visul,
lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
lilianaFi spune:
Medut
...
...o data si o data trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra...
...trebuie doar sa mergem inainte ca Doris si alte fete...numai bine!!! 
huski spune:
medut, 

imi pare tare rau!
Te
si sper sa reusesti la urmatoarea incercare.
E cineva prin zona care a facut laparo la Giulesti...?
M-as bucura daca as mai afla una, alta... stiti voi...
Va 
medut spune:
Draga Bretty78 am vazut ca tu ai facut primul fiv la MNL. Ti-a facut cumva Hatching? Sau numai la al 3-lea fiv fac?
Cand ai timp te rog sa imi raspunzi, cu toat eca nu ar mai trebui sa fii aici ci la Odisee....![]()
Fetele care fac la Giulesti, cam in cat timp te programeaza acolo pt Fiv?
Ioanatugs spune:
LilianaFi tu ce mai faci?
Medut i-mi pare tare rau!
Doris71 e normal sa ai dureri din cand in cand, in burtica ta lucreaza acolo "cineva".
Felicitari inca o data!
Huski eu am facut laparo la Giulesti, poti sa ma intrebi ce doresti sa afli.
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray