FIV 218

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

hello
Doris 71 felicitari sa te ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si fara dificultati
Medut,sincere pareri de rau,daca esti la prima incercare...este intr-adevar foarte greu sa depasesti momentul, si la mine a fost la fel, sa t ajute Dumnezeu sa nu mai treci printr-o asemenea durere

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Doris: felicitari si sarcina usoara!
Medut: nu renuntam! Sub nicio forma
Huski: si eu am o laparo la Giulesti (a doua din cele patru ). La orice vrei sa afli, nu ezita sa ma intrebi.
Va pupic pe toate

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

li_am multumesc pt raspuns si felicitari!! multa sanatate si sarcina usoara!
medut - imi pare sincer rau (si eu am trecut asta in Decembrie si stiu ce simti). Multa putere si credita ca data viitoare vei reusi!
Doris - felicitari si sarcina usoara!
Eu inca numar zilele si invidiez fetele ce simt ceva "activitate" la ovare, la mine ... pauza. Azi e a 3a zi dupa ET. Sper sa fiu eu doar asa, mai putin simtitoare iar rezultatul sa fie cel dorit.
fetele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Fetelor ,se pare ca nici la mine nu este nimic.
Azi ziua 13 de la ET test de sarcina negativ.Ba mai mult a inceput si sangerarea si am toate simptomele de ciclu.
Asta este ,o sa astept sa treaca si o sa vad ce o sa fac mai departe.

Medut si la Giulesti dr Cocei face Assisted Hatching dar nu stiu in ce conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doris, si nu o sa crezi nici cand ii simti in burtica. Si pun pariu ca si cand o sa-i ti in brate o sa te intrebi, chiar sunt ai mei? Asta e, dar e bineeeee. Bravo!!!
Medut, e perfect normal sa se deregleze CM. Nu te agita. Imi pare rau ca nu ai reusit. Eu as alege in Bucuresti Gynera (concluzia mea din discutiile fetelor).

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

hope2009 imi place nick-ul tau! Super! asa ca trebuie sa te porti ca atare si sa asteptati plina de optimism rezultatul! iti urez ca pe 30 sa vii cu bhcg mare!
doris felicitari din tot sufletul! Trebuie sa crezi deoarece ti se intampla un lucru minunat, de care trebuie sa fii mandra! Sarcina usoara!
huski multa bafta maine la laparo! si eu am facut laparo la giulesti dar probabil tu cautai ieri pe cineva cu care sa vorbesti asa ca eu am aparut cam tarziu!
aurelia Ma rog sa fie totul bine! Tu ai facut test de sange azi sau de urina? daca ai facut de urina eu zic ca mai sunt sansa, chiar daca ai avut sangerare! Iti tin pumnii! Ai grija de tine!
vvvvv ma bucur ca ai inceput sa iti revii si iti tin pumnii sa reusesti sa te programezi cat mai repede! Eu zic ca o poti suna pe madam Geta! Ce ai de pierdut??? nimic! In cel mai rau caz tipa! Si????????
medut imi pare rau! In schimb, ma bucur tare mult ca esti o fata optimista si ca te gandesti deja la urmatorul FIV! Iti tin pumnii in continuare! Eu fac FIV-ul la giulesti asa ca daca vrei sa afli ceva informatii de acolo... just let me know!

Eu am fost ieri, in ziua 6 de stimulare la giulesti la echo! Mi-a vazut dom' profesor 4 foliculi bunicei pe ovarul pe care se va face punctia (la mine se poate ajunge doar la unu)... El era multumit! Eu nu stiu ce sa cred! Cateodata stau si ma gandesc ca sunt putini, alteori ma gandesc ca sunt suficienti doar pentru un ovar... Habar nu am! Si apoi ma mai gandesc ca poate mai au timp sa creasca si altii, nu? Am inceput de ieri si cetrotidul si continui cu acesta si cu puregon pana marti cand merg din nou la echo! si vom vedea ce va fi! Doamne ajuta!
Aaaaa... si azi dimineata mi s-a intamplat ceva ciudat! Dupa injectia cu cetrotide mi s-a inrosit pielea (la locul injectiei) si a inceput sa ma manance... era ca o intepatura de tantar numai ca roseata avea vreo 3 cm in diametru! m-am speriat dar am venit repede la net si am citit prospectul si am vazut ca pot exista si asemenea reactii adverse. ce e ciudat e ca ieri nu mi s-a intamplat asta la prima injectie! voi ati patit asa ceva?

Poop dulce pentru toate fivoasele!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Si eu am patit la injectiile subcutanate cu Diphereline (care e inrudit cu Cetrotide) sa am roseata si mancarime, nu teribile dar prezente. Totdeauna se intampla de la a doua injectie in sus, fiindca o alergie presupune o prima intalnire cu alergen-ul (prima injectie) si apoi o reintalnire (urmatoarele injectii).
Nu mi-a afectat in nici un fel raspunsul la stimulare si nu a fost o alergie severa. Sper deci sa fie la fel si la tine!
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

pisucmic merci de raspuns! Nici la mine nu se pune problema de o alergie severa deoarece acum nu mai e nici un semn de roseata si de mancarime! Ma bucur ca nu a afectat rezultatul stimularii! Deci e posibil sa mai fie roseata si mancarime si la urmatoarele injectii! asta e! tot inainte! dimineata cand am vazut in prima faza ca ma inrosesc ma gandeam ca trebuie sa sun la giulesti sa vad daca trebuie sa opresc administrarea cetrotidului si inlocuirea lui cu altceva! Faptul ca am inceput sa citesc ca aceste simptome pe care le-am avut sunt reactii adverse "normale" si faptul ca m-ai linistit tu mi-a indepartat gandurile rele! multumesc!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Fetelor, sunteti extraordinare.
Va multumesc mult de incurajari , si am sa va mai bat la cap cu cite o intrebare, 10... despre clinicile din Bucuresti.
Sa aveti o zi minunata si insorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

Li_am si Doris 71 felicitari, sa aveti sarcina usoara, cu bebici la termen, sanatosi!
Gabriela_ dol, eu cand am avut ET la Giulesti venise cineva cu donatorul de mana,a stat cu ea in salon, din discutii am inteles ca facuse 8 Fiv si ovulele ei nu erau de calitate, da, cu siguranta trebuie sa fie o procedura, nu stiu sa iti dau mai multe amanunte
medut, aurelia77, imi pare rau pentru voi, si eu am trecut prin asa ceva, am plans,iar am plans, si pe urma m-am scuturat si am intors pagina, mergem inainte

Mergi la inceput