FIV 218
Raspunsuri - Pagina 15
vvvvv spune:
mami_vreau si eu la primul eco am avut doi foliculi pe partea stanga si unul pe partea dreapta, la 4 zile la eco prof a vazut ca cel de pe partea dreapta nu mai crescuse si totusi dupa alte 4 zile cand am avut punctia am avut 3 ovocite, succes iti doresc si sa fie bine sa vii cu o veste buna!
In privinta madam Getei asa am sa fac, maine sun din nou, aseara am avut dureri cumplite in ovarul stang, nu m-a lasat decat dupa 4 ore, si numai dupa ce am introdus un supozitor, am luat si un ketonal si un no spa.
hope2009 spune:
mami_vreau
pt raspuns. Stiu ca trebuie sa sper, de asta cred ca mi-am pus nick-ul asta, ca sa-mi aminteasca, insa si asa mai uit din cand in cand 
In legatura cu roseata, si mie imi aparea dupa injectii, important este sa nu te scarpini, lasa-o in pace si o sa dispara. Eu nu am intrebat nici un medic dar cert este ca nu mi-a afectat stimularea.
Iti doresc sa fie si la tine asa si bafta multa la crescutul outelor!! 
aurelia77 - imi pare rau. Nu-ti pierde credinta si speranta si o sa vezi ca o sa reusesti! 
Fetelor, va doresc o saptamana frumoasa cu primavara in sufletele! 
mami_vreau spune:
vvvvv mersi de incurajari. Doamne ajuta! Imi pare rau ca ai avut dureri de ovar! Sper sa te simti bine si... multa bafta maine cu madam Geta! Iti tin pumnii! 
gabriela eu am intrebat la giulesti daca se poate face FIV cu donatoare deoarece un medic renumit a zis ca nu imi poate FIV cu ovocitele mele deoarece nu se poate realiza punctia... Mi s-a spus de acolo ca se poate face FIV cu ovocite donate insa e foarte greu daca astepti o donatoare de la spital... cica poate dura si 2 ani de zile... insa cu donatoare adusa de tine (in cazul de fata de prietena ta) e mult mai usor si merge muuuult mai repede! Multa bafta prietenei tale!
Laura
DORIS_71 spune:
lilianaFi, li am, mihahui, Cristal1995, hope2009, Moniland, mami vreau,
si va multumesc. Sper sa mearga bine si in continuare, acum au inceput alte preocupari. Cine imi spune si mie cam de cate ori trebuie sa fac BHCG, si la cat timp faci prima eco. Stau cu frica pana nu incep sa vad cu ochii mei.

toate FIV-oasele.
Moniland spune:
Doris, poti sa faci cand vrei tu ca sa te linistesti.![]()
HCG-ul se repeta la 2 zile ca sa vezi dinamica. Eu nu l-am mai repetat ca dr. a zis ca nu e cazul. Tot la recoamndarile dr. am facut prima eco la 7 sapt de sarcina. Daca mergi la eco mai repede de 6 sapt de sarcina nu o sa vezi ca bate inimioara si atunci tot nu esti linistita.
21+

DORIS_71 spune:
Moniland mersi ptr. raspuns
. Ce mult imi plac carucioarele tale roz.

toate FIV-oasele.
hope2009 spune:
Fetelor, am scris un mesaj acum vreo 5 ore si vad ca nu a fost postat inca. Stiu ca trebuie aprobat de moderator dar nu stiu de ce dureaza asa mult... Sunt curioasa daca asta o sa apara sau nu.
Va
si in pumnii stransi fetelor in asteptari, stimulari si alte activitati de-ale nostre, fivoasele! ![]()
mihaele spune:
Dragele mele ma declar invina zi 12 beta < 1.20 am pierdut razboiul cu infertilitatea este dureros si crund dar asta este adevarul. Va doresc la toate sa vi se indeplineasca visul de a fi mame la mine sa terminat asa mie scris sa nu traiesc fericirea unei sarcini si fericirea de a avea un copilasi.Doctorul a zis sa nu fac testul mai devreme de zi 14 ca nu va iesi sotul meu ami zice sa continui tratamentul si sa repet beta am sai fac pe plac ca este terminat saracul sar sunt constienta ca nu este nimic. Va multumesc la toate pentru sustinere pentru sfaturi pentru tot 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa am si eu copilasul meu mult dorit si iubit
goldi spune:
Mihaele, am vazut ca ai fost foarte tacuta dupa ET, insa am crezut ca la final vei veni cu o veste buna. Imi pare rau, draga mea 

Tu stii cel mai bine ce e in sufletul tau, dar nu uita ca intotdeauna mai exista o varianta! Oricare ar fi ea ! 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
alsima spune:
Buna dimineatza!
E prima oara cand scriu aici, pana acum am "vietuit" doar la FIV Ungaria...
Ma pregatesc si eu de FIV1+ICSI cu dr Zadori, la inceputul lui mai. Problema noastra este ASTENO (mobilitate 1%

)
Va pup pe toate si va doresc cat mai repede sa se intample minunea!!!

[pup
Doris, Li_an, felicitari!!!!
Mihaele, iti spun ce ti-am scris si la celalat topic!!! Iti doresc multa putere sa mergi mai departe! Nu te lasa doborata de o batalie, inca n-ai pierdut razboiul!!!!