FIV 218
Raspunsuri - Pagina 8
pisucmic spune:
Liam, Betty sa fiti mamici fericite si sanatoase de bebei frumosi si sanatosi!
Voi a cata zi dupa ET de 48 ore ati facut primul BHCG sau test de sarcina? Eu am de facut BHCG marti la 2 saptamani dupa ET. Are rost sa fac test mai devreme, ce experienta ati avut?
Va pup si sa aveti soare in suflet!
ingeras26a spune:
Li-am, felicitari! sarcina usoara si bb sanatos!
Catalina, mi-ai dat emotii, iti scrisesem pe mess :)LucaLuca, bafta la histero!
Mi-am luat analizele, coagulograma, hemoleucograma, vsh, vdrl, creatinina, glucoza, uree ok toate; estradiol ok (48 si tre sa fie intre 39-189), lh, fsh, prolactina n-au iesit inca; acum, cu Dumnezeu inainte! am histeroscopie pe 30 martie si imediat dupa sper sa incep inhibarea.
A mai facut cineva histero exact inainte de fiv? mai face cineva cu Marinescu?
Edit: daca totul va fi ok, cati sa-mi pun? 2 sau 3? poate ma gandesc prea departe, gemeni mi-as dori enorm, care sunt sansele sa se prinda 3 daca voi avea? ca parca 3 sunt prea multi impreuna cu maya ar fi 4 copii; hai ca vreau copii si parca ma vad cu jeep ca nu incap intr-una normala; sotzu' pleaca la capsuni in ritmu' asta!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
medut merci mult de informatie! scot majoretele iar pentru astazi! 

dariaioanaxx mersi mult de urari! 
li_am felicitari inca o data! Ma bucur tare mult pentru tine si iti urez sa ai o sarcina cat mai usoara!
ingeras eu fac fiv cu marinescu car histeroscopia nu am facut-o in aceeasi luna cu fiv-ul... daca te pot ajuta cu vreo informatie, da-mi de stire! 
Laura
ingeras26a spune:
mami_vreau, multumesc, ti-am, trimis PM. Sper sa nu te innebunesc 

poate ti-e mai usor sa-mi zici pe mess, ti-am trimis si id-ul meu :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
ingeras n-ai nici o sansa sa ma innebunesti deoarece sunt eu un pic "dusa" deja!
M-am mai controlat eu in ultima perioada deoarece aveam nevoie de avizul psihologic
Ma poti intreba orice si aici si pe mess (ti-am trimis pm) 
catalina 
Laura
Moniland spune:
ingerasa, legat de transferul embrionasilor cati sa pui, grea problema
. Eu vroiam sa transfer 3, dar dr. m-a convins ca e ok doar 2. Acum ma bucur ca l-am ascultat
. Oricum mie mi-au mai ramas 5 la congelator. Dar daca vei avea doar 3 buni atunci pune-i pe toti si daca ai mai multi pune numai 2.
Ma gandesc si eu cateodata ca la cat am luptat pt puiuti mai am 5 care ma asteapta, dar daca totul merge bine voi avea doua fetite si cam asta imi era planul. Nu stiu ce voi face cu cei 5, dar daca peste cativa ani ma voi hotara pentru inca un copil cred ca voi transfera doar 1. ![]()
21+