FIV 218
Raspunsuri - Pagina 7
LucaLuca spune:
Pai nush cum e cu prietena ta, dar eu nu am nimic impotriva sa te pup pe nas. :)
Cand transferi? Eu pe 27 am ultima histero si in principiu, daca totul e ok, ciclul urmator incep inhibarea. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
catalina2307 spune:
Pai daca am ce sa transfer cred ca pe 5 aprilie.Si plasturii astia cacaciosi ma irita rau. Imi inrosesc pielea, ustura, mananca. Daca bagam in locurile sugerate ar fi fost cam nasol.
catalina2307 spune:
Se pare ca nu mai transferam nimic si trebuie sa opresc medicatia. Estradiolul este mult prea mare pt z3. (94) Nu mai pricep nimic...
Astept sa ma sune medicul.Ete ca am scapat de mancarimi. :(
Delia21 spune:
Catalina,ma pregateam sa-ti scriu ca plasturi cu estrogen la mine nu au functionat deloc,..dar deloc mai,..si citesc ca tu ai in ziua 3 estrogenul prea mare???Ce o mai fi si asta???Sunt in ceata,zau.eu i-am spus la doctorul meu ca nu mai vreau sa aud de mama plasturilor,...la cum nu si-au facut deloc datoria la mine,....
catalina2307 spune:
Delia nu cred ca mi-a crescut de la plasturi.
Uite ce mi-a dat mie dr.
Start Yasmin on the 2nd day at the cycle. Three days before the last pill start the suprefact injection (0,5). When the period shows up on the 3rd-4th at the new cycle u test your E2.The first two days u take three white pills of cyclacur(cyclo proginova). After that u continue with four pills and a skin patch that ll be changed every other day.
Deci azi sunt in ziua 3 cu 4 pastile albe cyclacur si un d'ala lipit .
Acum m-a sunat medicul ca nu e mare, e ok, a uitat ce schema am
.
li_am spune:
salut fetelor,
Am revenit cu beta hcg in ziua 10 (ET cu blasto de 5z) rezultat 367.9. Eu sunt fericita, desi mi-e cam rau.
si va multumesc inca o data pentru ca mi-ati fost alaturi, chiar e lucru mare forumul asta, ajuta!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
Ioanatugs spune:
Catalina multa bafta si tin pumnii sa reziste embrionasii!
Huski mult curaj iubita!
Evy28 felicitari si sarcina usoara!
Daniela74 multa bafta la FIV-ul ce se apropie!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
betty78 spune:
Li_am felicitari iubita. Sa ai o sarcina usoara si bebe la termen si sanatos
Catalina pai ce faci dragutza? Imi dai emotii? Eu tare sper sa te i-au cu mine la odisee.
si multa bafta
Betty78
6+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ioanatugs spune:
Li_am felicitari si o sarcina usoara i-ti doresc!

"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray