FIV 218

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamy

medut te gasesc si aici!!!
de menopur sau gonal?si acestea se ieftinesc?am citit un articol ca de fapt medicamentele importate se ieftinesc cu pana la 30%,iar cele romanesti se scumpesc.

GONAL - f 75UI pret vechi 451,02 pret nou 424,10 diferenta
-26,92 Cutie x 5 fiole pulb. x 75ui + 5 fiole solv.; (1 an)
GONAL - f 150UI pv 180,41 pn 174,08 diferenta -6,33 Cutie x 1 fiola pulb. x 150ui + 1 fiola solv.; (1 an)

MENOPUR pv 968,13 pn 790,16 diferenta -177,97
Cutie x 10 flacoane din sticla incolora cu liofilizant + 10 fiole x 1ml solvent pentru solutie injectabila (liofilizant 2 ani; solvent 3 ani)

Gonalul pe care l-am luat eu era doar o bucata intr-o cutie, nu 5 cum erau pe lista.
Oricum daca nu aveti nevoie pana in aprilie, pe data de 1-2 voi stii exact si va tin la curent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

fetelor,am si eu o intrebare la voi care ma puteti ajuta ,la CM acesta trebuie sa-mi repet si eu FSH ,ce ziceti imi va arata valorile corecte avind in vedere ca la CM trecut am facut stimulare cu gonal...multumesc

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Bytzi eu stiu ca analizele hormonale nu mai ies asa aproape de adevar atunci cand organismul este bombardat cu tratamente fie ele alopate sau naturiste.Eu as lasa sa treaca macar un cm...

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

mami vreau- mersi si la tine sa fie cu noroc FIV ul !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.18 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Medutz multa bafta la test!Multumim pentru informatii.Am intrebat-o si eu pe dr. Cocei de ieftinirea medicamentelor pt FIV si a spus ca deja pentru menopur au primit lista noua de preturi,probabil ca dupa 1 aprilie vor primi si pentru puregon si cetrotide care ma intereseaza pe mine asa ca mai aman cu cumparatul medicamentatiei pt FIV pt ca ei au oricum mereu pe stoc toate medicamentele pentru FIV.

Kora

CARPE DIEM!

Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nu mai stiu cine m-a intrebat si imi este greu sa verific, pentru ca merge netul f prost, dar am avut si eu dureri mari cam ca la CM si intepaturi in ovare. Acum am aflat si de ce: ovarele mele au niste chisturi pe ele - de la stimulare si sper sa se retraga. Chiar am avut si niste pete pe chilot, dar acum sunt bine

Fetelor, puteti sa o treceti si pe Evy78 la listutza de gravi

Betty78 6+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Antosit,merci

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

BUNA,la toata lumea,nu am mai scris de mult timp,desi v-am urmarit pe fiecare in parte.Felicitari celor care au reusit,iar celorlalte:mult curaj,mergem mai departe...
MARI-LOLUTZA,tin pumnii,strinsi,strinsi
CATALINA 2307,eu am folosit plasturi,i-am lipit pe burta.Unu pe saptamina,iar cind faceam dus,i-mi lipeam o punga peste.Nu stiu cit de buni sint,pt. ca spre sfirsitul saptaminii nu prea mai era lipit..
PUP TOATE FETELE SI VA DORESC MULTA BAFTA .
Poate luna viitoare o sa incep si eu FIV-ul nr.2,cel norocos-ZIC EU.
PA,PA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela - multumesc frumos. Eu ii schimb o data la 2 zile. Azi mi-am lipit pe sold ca parca asa am vazut io in poza.
Poimaine incerc pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Catalina, pune-ti unul pe nas! :))

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

Catalina, pune-ti unul pe nas! :))

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Apai tu esti chiar rezonabila. Am primit de la o buna prietena o alta sugestie ,cu o alta locatie. Am promis ca pun acolo daca pupa.
Na...acu tie ce sa iti spun?!

Mergi la inceput