FIV 218
Raspunsuri - Pagina 5
mami_vreau spune:
Delia21 Sunt sigura ca un copil e una dintre cele mai mari fericiri ale vietii! Din acest motiv spun ca nu trebuie sa renuntam sub nici un chip la aceasta lupta! Asa ca eu sunt perfect de acord cu tine! De-abia astept sa imi tin si eu minunea mea mica in brate! Deoarece stiu ca acest lucru se va intampla! Trebuie! 
huski saru'mana mult! tu unde faci laparo? Parca la giulesti, nu? 
doris71 bafta multa sambata la bhcg. Iti tin pumnii!
piscumic multa bafta si asteptare cat mai usoara!
medut scot galeria la inaintare! 

asteptam o veste buna!
eu sunt in a patra zi de stimulare! ciudat! momentan nu simt nimic! nici emotie, nici durere de burtika (de care imi era teama, apropo)... de fapt ce e mai ciudat e ca nici macar nu stiu la ce sa ma astept! poate ca e mai bine asa deoarece am o doza mica de inconstienta numa' buna pentru mine! sambata merg la profu' si va mai tin la curent cu ce imi zice! Doamne ajuta!
medut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia medut, dar diphereline de 3,75mg. ? sa vii cu vesti bune! ![]() |
Acum am venit la serviciu.
Deci Diphereline de 3.75
DIPHERELINE(R) 3.75mg- pret vechi 540,45 pret nou 348,50
direfenta-191,95 Cutie x 1 flacon cu liofilizat + 1 fiola x 2ml solvent, 1 seringa x 3ml + 2 ace pt. injectie (2 ani) 3.75mg

DIPHERELINE 0,1 mg - pret vechi 135,53 pret nou 103,53 diferenta
-32,00 Cutie x 7 flac. pulb. + 7 fiole solv. x 2ml (1 an)
medut spune:
Dragutelor, am calculat gresit, numai maine , vineri adica trebuie sa fac testul

....uffff....inca o zi de asteptare, si raspunsul il voi avea numai sambata. Ma rog de fetele de la Medlife, poate ma baga la urgente si aflu mai repede...
Daca mai aveti nevoie de info medicamente scrieti aici si cand am timp va raspund

mami_vreau spune:
medut atunci las marjoretele sa iti faca galerie pana maine! 
daca nu e deranjul prea mare imi poti spune si mie un pret actual pentru cetrotide? am vazut ca ai scis cu cat se ieftineste dar nu stiu de la cat! saru'mana mult!
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
ladyxe spune:
anka mai ai putin si intri in linie dreapta, bafta multa! cine ti-a dat tratamentul?
Mie dr T mi-a zis ca o sa fac cu menopur si cetrotide parca(total diferit fata de ce am facut pana acum), dar acum totul s-a amanat, sa vedem ce rezultate o sa am peste 3 luni cand fac iara histeroscopie. Un lucru e cert, am prins ceva mai mult curaj, acum am un motiv clar al nereusitelor de pana acum si simt eu ca de data asta e posibil sa se intample minunea, daca totul e conform asteptarilor dr.
stefy13 spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Dragelor, ce ma bucur sa va citesc, si sa va simt aproape ca pe cineva care trece prin aceleasi griji, intrebari, bucurii si depresii... Eu sunt la al doilea FIV, acum sunt in perioada de asteptare dupa ET, si am emotii mari. Uneori mi se pare ca dupa primul esec, nu o sa iau lucrurile asa tragic (mai ales ca de data asta avem si 5 embrioni la conge... data trecuta nu am ramas cu nimic...), dar cred ca nu mi-ar fi prea usor. Dar stiti toate starile astea! Am o intrebare, mai ales ptr Betty si Liam care au mai trecut prin asta: ce ati simtit in primele 2 saptamani dupa ET: ati avut dureri de ovare, senzatii ca cele preciclu? sau nu ati simtit nimic? V-au durut in continuu sanii, sau fluctuent? |
Buna Pisucmic,
Eu am facut punctia pe 7 martie....si am avut niste dureri ingrozitoare de ovare dupa, a doua zi au inceput incet-incet sa se diminueze, a treia zi mai binisor iar a patra zi cand am mers la ET ma simteam bine. Dupa ET, mai aveam burta umflata si usoare dureri de ovare dar care au trecut, mai am intepaturi cateodata ....insa sanii mi-au crescut imi sunt permanent tensionati si ma dor. Nu am avut scurgeri de sange si nici senzatii preciclu...dar stii fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Multa bafta si sa auzim numai de bine
impatience spune:
Fetelor, celor care ati reusit, ma bucur pentru voi si sa aveti sarcina usoara si fara peripetii. Celor care nu ati reusit de data aceasta....imi pare rau, sa de Dumenzeu sa fie cu noroc data viitoare.
Kora, ma bucur si pentru tine, bafta multa in continuare.
Husky- tu intrebai de progesteron? Pot da eu, daca e nevoie
Va pup pe toate si bafta!
medut spune:
| citat din mesajul lui mami_vreau medut atunci las marjoretele sa iti faca galerie pana maine! ![]() daca nu e deranjul prea mare imi poti spune si mie un pret actual pentru cetrotide? am vazut ca ai scis cu cat se ieftineste dar nu stiu de la cat! saru'mana mult! Laura "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
CETROTIDE(R) 0,25mg pret vechi 760,38 pret nou 697,01 Cutie x 7 flacoane/0.25mg + 7 seringi pre-umplute/1ml solvent + 7 ace pt. injectii (marimea 20) + 7 ace pentru injectii subcutanate (marimea 27) + 14 tampoane imbibate cu alcool (2 ani)
CETROTIDE(R) 3mg pret vechi 760,38 pret nou 697,01 Cutie x 1 flacon/3mg + 1 seringa pre-umpluta/3ml solvent + 1 ac pt. injectii (marimea 20) + 1 ac pentru injectii subcutanate (marimea 27) + 2 tampoane imbibate cu alcool (2 ani)
Dar ca sa vedeti ca e o intreaga discutie pe ieftinirile acestea. Acum se pare ca sunt numai propuneri, nimeni nu va stii exact decat pe 1 aprilie, adica de pacalici. Sper sa nu fie pacaleala, ca daca tot nu le dau compensate macar sa le mai ieftineasca n pic. Oricum eu zic ca merita sa asteptati. Liste de pe care iau eu preturile este lista oficiala.
anamy spune:
medut
te gasesc si aici!!!
de menopur sau gonal?si acestea se ieftinesc?am citit un articol ca de fapt medicamentele importate se ieftinesc cu pana la 30%,iar cele romanesti se scumpesc.
catalina2307 spune:
Cine ma ajuta si pe mine???
Fetele care au folosit acei plasturi (estrofem parca se numesc) pentru endometru ....unde naiba se lipesc si cum faceti sa nu se dezlipeasca? ![]()
Multumesc mult.