FIV 218
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanatugs spune:
Huski multa bafta la laparo!
Medut multumim de informatie si e chiar o veste buna pentru toate!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
DORIS_71 spune:
aurelia77, Delia21, claudia79, li_am, ingeras26a, mami_vreau, KoraPop va multumesc ptr. sustinere , ce n-as da eu sa va pot da o veste buna, dar nu depinde de mine din pacate. Vad ca azi durerile m-au lasat, sper sa fie ok pana la urma. Cred ca nu am sa mai astept pana luni ptr. bhcg, am sa merg sambata sa-l fac, am sa am deja 12 zile de la ET.
li_am bravo, burtica. Te astept maine cu o valoare mare la bhcg.
toate FIV-oaselor.
ellanik spune:
Li-am felicitari pentru sarcina si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai un copilas SANATOS si tu sa fii SANATOASA! Astea sunt cele mai importante lucruri.Pupici!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
mahaui spune:
buna seara fetelor
felicitari viitoarelor mamici
fetelor , daca aveti nevoie eu am 40 de flacoane de menopur de 75UI, pe care le-am tinut in conditii optime la frigider, urma sa fac fiv..dar m-am razgandit..pt moment..si as vrea sa le vand ..daca aveti nevoie...cu mare drag , le dau sub pretul farmaciilor, va pup seara buna
subhanAllah
claudia79 spune:
Delia, am sa mai astept pt ca desi soacra mea este destul de faina, cateodata mai este o sursa de stres mai scoate perle si eu nu mai vreau sa am nimic sa ma supere ciclul urmator. Nici asa nu sunt f hotarata sa incep eu as vrea histero intai dar medicul nu vrea sa imi faca.
sunt plina de semne de intrebare si nu vreau sa incep asa. poate ca o sa ma las totusi pe mana lui ce mai buna prietena a ramas cu ajutorul sau.
Li-am , sarcina usoara, felicitari, era clar ca esti graviduta!
va pup pe toate!
pisucmic spune:
Dragelor, ce ma bucur sa va citesc, si sa va simt aproape ca pe cineva care trece prin aceleasi griji, intrebari, bucurii si depresii...
Eu sunt la al doilea FIV, acum sunt in perioada de asteptare dupa ET, si am emotii mari. Uneori mi se pare ca dupa primul esec, nu o sa iau lucrurile asa tragic (mai ales ca de data asta avem si 5 embrioni la conge... data trecuta nu am ramas cu nimic...), dar cred ca nu mi-ar fi prea usor. Dar stiti toate starile astea!
Am o intrebare, mai ales ptr Betty si Liam care au mai trecut prin asta: ce ati simtit in primele 2 saptamani dupa ET: ati avut dureri de ovare, senzatii ca cele preciclu? sau nu ati simtit nimic? V-au durut in continuu sanii, sau fluctuent?
Scuze pentru intrebarile astea prostesti, dar ma gandesc sa le pun cuiva care stie, nu doar din carti
Si va multumesc ca existati, o comunitate asa de faina
PisuculMic
bytzi spune:
fetelor,am si eu o intrebare la voi care ma puteti ajuta ,la CM acesta trebuie sa-mi repet si eu FSH ,ce ziceti imi va arata valorile corecte avind in vedere ca la CM trecut am facut stimulare cu gonal...multumesc
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
anka_daria77 spune:
Sheri, Copilutzufetelor imi pare sincer rau. Eu am lipsit putin de aici ca am avut putin de munca zilele astea. Sincer .
Ladyxe asa m-am gandit si eu dupa ce m-am mai racorit nitel. Ai dreptate cred ca e fffffff minutioasa si nu vrea sa lase nimic neinvestigat. Eu voi incepe primul FIV cred ca undeva in saptamana mare cu injectia de diphereline, adica dupa urmatoarea menstra luna asta am ratat-o din cauza unei probleme in familie. Sper sa mai vorbim.