FIV 218

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

A, daca se usuca si cad, nu-i bai, exista leac de cojocul lor.
Chestii de genul ova-mit, clomifen, d-astea usurele, care se dau si pe uscat, adica fara inseminare sau la o inseminare de primavara......
Tre' doar sa gasesti medicul care sa-ti nimereasca doza care are efect la organismul tau.
Nici nu ma mira ca ai avut o asemenea productie, la ce FSH de 14 anisori ai......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oana - PM

Mergi la inceput

Blondel citit, dat si raspuns, salut cu respect si bafta multa!

Iou vreau sa va zic si iou ca exista "cadavre" HAPPY, adica am ajuns azi in 4 labutze, ca pe 2 inca n-am ajuns sa ma sprijin, la Monsenior, am incercat eu sa bazai cat de grea a fost ultima luna, insa de cum m-am trezit cu mufa in problema, ma scuzati, dar asta-i realitatea, l-am si vazut pe Mister Big cum se umple de fericire, era bebelul meuera mai lung si mai grasut cu 1-2 saptamani decat varsta sarcinii, de zici ca-l tin numai in trufandale, iou, care nici apa nu apuc sa-i dau macar de-un litru pe zi, ca nu sta in mine.

Parca eram cu sfintele moaste in fata, cand mi-a pus pozele pe burtica, iar Getutza si Monseniorul parca erau rupti din rai, nu-mi mai venea sa plec de acolo, era o stare de fericire si parca oamenii astia se bucurau mai acatarii decat mine, ca eu eram cam anesteziata de la atata suferinta........

Deci se poate, daca bebelul VREA, ca eu nu cred ca am facut prea multe..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ziua 16 BHCG 1040. Mi-au zis gata cu luatul sangelui si pe 10 aprilie prima ECO. la toate inhibatele, stimulatele si in asteptari.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

catalina zau ca n-am stiut ca endometrul meu e ok! crede-ma si pe mine ca de... sunt incepatoare! altfel nu ieseam in fata! daca zici ca e ok atunci m-ai mai linistit si pe mine!

fetele va pup dulce si sper sa vin cu vesti bune maine seara dupa punctie! Doamne ajuta! Pupici!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Laura bafta multa maine, tin pumnii sa livrezi oute multe, grase si sanatoase.

Mergi la inceput

Doris bine-ai trecut pragul, bafta in continuare pe noua carare!

Mami endometru maricel inseamna ca are unde sa se cuibareasca puiutul. Tot ce trece de 9 e BETOOOOOOOON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Doris71felicitari si multa sanatate si sa ai grija de voi.Ma bucur ca acuma macar te-ai linistit dupa rezultat.
Fetelor vad ca sunt printre noi care se mai pricep la rezultatul analizelor,eu sunt in aer ...sincer
Spuneti-mi si mie care e parea voastra dupa cum arata: e chiar atita de rau rezultatul meu ,ca doctora mi-a zis ca daca scoate unul sau doi e bine.

Estradiol 124.2

Folikerphase 12.5-166 pg/ml
Ovulationsphase 85.8-496 pg/ml
Lutealphase 43.8-211 pg/ml
Postmenopause 5.00-54.7 pg/ml

FSH 6.0

Folikerphase 3.5-12.5 mlE/ml
Ovulationsphase 4.7-21.5 mlE/ml
Lutealphase 1.7-7.7 mlE/ml
Postmenopause 25.8-134.8 mlE/ml

Looana

Mergi la inceput

L Oana hai ca de cand mi-a dat Monseniorul vestea cea buna azi, iar am inceput sa fac garzi pe DC, ca-n vremurile bune, cand invatam alaturi de fetele mele dragi in sesiuni lungi, dar tare placute.

Tu sigur ai facut analizele in faza foliculara, adica in zilele 2-4 de la CM, mai ales ca te si incadrezi in acele valori cu brio, asta poti constata si singura. De fapt, la FIV nu se cere decat faza foliculara, e cea mai importanta.

FSH-ul, cum vorbeam si mai devreme e beton, in ceea ce priveste estradiolul stai sa-mi mai verific si eu notitele din anii anteriori, ca de, am mai uitat din materie......

Eu aveam estradiolul 49, la valori normale de 21-251, dar parca stiu ca e de bine sa fie mai maricel. Cred ca le-am cam uitat, Carmen.cita/ Natashica/Avalon era ASUL in astfel de analize, dar sigur Kora a mostenit multe din talentul ei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

L Oana hai ca de cand mi-a dat Monseniorul vestea cea buna azi, iar am inceput sa fac garzi pe DC, ca-n vremurile bune, cand invatam alaturi de fetele mele dragi in sesiuni lungi, dar tare placute.

Tu sigur ai facut analizele in faza foliculara, adica in zilele 2-4 de la CM, mai ales ca te si incadrezi in acele valori cu brio, asta poti constata si singura. De fapt, la FIV nu se cere decat faza foliculara, e cea mai importanta.

FSH-ul, cum vorbeam si mai devreme e beton, in ceea ce priveste LH-ul stai sa-mi mai verific si eu notitele din anii anteriori, ca de, am mai uitat din materie......

M Oana merci mult de raspuns ,deci nu e asa catastrofa la analiza mea cum sa expirimat doctora.
Eu am facut analizele in ziua a 5 dimineata (in luna aceia i-mi venise ciclu la 21 de zile) ,nu stiu ca daca le faceam in ziua a-4 erau poate altfel si aveam un rezultat mai bun sau mai rau.

Looana

Mergi la inceput