FIV 218
Raspunsuri - Pagina 23
M Oana spune:
Bey, Blondo desperados hai ca poate te luminez eu intre 2 reprize de mers la buda, dar ceva mai optimista, cu vesti fffffffff bune despre bebel, primite in dimineata asta de la Monsenior M.
Endometrul creste rapid la ovulatie. Daca ovulezi prin zilele 15-16-17, atunci are timp sa creasca. Naspa ar fi daca ovulezi in curand, adica in zilele 12-14, dar sa stii ca s-au vazut multe minuni peste noapte, adica uneori mai masoara si medicii cam intr-o dunga.
Mie mi se intampla la Moisica, sa am valori ciudate. Adica faceam eco la Giuly si aveam endometru de 5, dimineata, la prima ora, iar se inserat, la cabinetul privat deja aveam valoarea de 7. Daca vrei, dau praful la o parte de pe dosarele mele de inseminari si-ti scriu cam ce valori am avut la cele 6 inseminari si cand am ovulat.....

Pana apuc sa-ti scriu toate valori, iti dau o veste buna: la mine in ziua 10 endometru de 4mm vad ca a fost ceva suuuuuuuuuuper NORMAL, problema oricum a fost tot timpul la primul sotior......
Inseminare 1:
- ziua 10, E 4 mm;
- ZIUA 13, E 6;
- ZIUA 15, E 8,5;
Inseminare 2:
-ziua 8, E 6,7
- ZIUA 11, E 7
- ZIUA 13, E 9
Inseminare 3:
- ziua 10, E 4,5
-ziua 13, E 9
Inseminare 4:
- ziua 10, E 4
- ziua12, E 6,5
- ziua 13, E 8
Inseminare 5:
- ziua 11, E 5,6
-ziua 13, E 8
Inseminare 6:
- ziua 11, E 5,5
- ziua 14, E 6
- ziua 17, E 8
Iar la FIV, in ziua 10 aveam 5,6 mm.
Looana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanademunck Looana Bravelle este un medicament destul de nou si eram curioasa cui i se prescrie si care sunt rezultatele. Maine la eco ai sa vezi exact cati foliculi sunt si de ce dimensiuni sunt so, good luck si tin pumnii stransi |
oanademunck ecografia nu o fac maine ci sambata dimeata find prima dupa inceprea tratamentului si e ziua -9 de la Cm.
Brevella sa da in tratament numai la perosoane care au in scadere rezerva ovariana....
Looana
catalina2307 spune:
Oano sa iti dea Dumnezeu sanatate da io nu ovulez nici batuta. Acu' si inhibata am ceva dubii ca am sa ovulez
.Asa ca tot in ceata is.
oanademunck spune:
Da Looana, stiu din pacate cui se da Bravelle si am invatzat-o pe propria-mi piele. Bine macar ca tie ti-au facut analizele pt rezerva inainte macar stii cum stai si ai tratament corespunzator
mami_vreau spune:
Looana eu nu am facut stimulare cu bravelle sau menogon asa ca nu stiu cat de mult de ajuta informatia; am facut cu puregon; dar si eu abia in ziua 4 de stimulare am simtit intepaturi; au fost prezente si in ziua 5 iar in ziua 6, ziua in care am inceput cetrotide-ul (inhibator) au mai scazut in intensitate! dupa injectia pregnyl au inceput iar! Daca e de bine sau nu, nu prea stiu ca abia maine fac punctia! Dar din cate spun fetele simptomele fiecareia sunt diferite asa ca nu trebuie sa ne stresam prea tare incercand sa dam interpretari acestor simpotme sau lipsei lor! Stiu ca e greu (mai ales ca nici eu nu prea ma pot controla
) dar trebuie. Multa bafta sambata la eco! 
catalina eu nu stiu exact sa iti spun! ce pot sa iti spun e ca eu in ziua 10 am avut endometru 9 dupa masuratorile profului! dar e adevarat ca eu am facut stimulare si e adevarat ca eu in general ovulez mai r epede avand un cm de 26 zile. probabil din acest motiv a fost atat la mine. 

Laura
M Oana spune:
Blondino, dar ce FSH ai, de nu produci outzele?
Te intreb, pentru ca daca e un rezonabil 10-11-12-13 sunt n'spe mii de medicamente, care te fac sa produci macar unu', de samanta. Daca trece de 14, atunci chiar nu mai conteaza ca-n ziua 10 ai endometru mic sau mare.......

catalina2307 spune:
Oana am vazut ...e , parca mai mi-a venit inima la loc...pana vazui mesaju' lu mami vreau....moama ce endometru obraznic. Deci va rog sa nu mai veniti cu exemple extrem de pozitive ca ma deprima 
M Oana spune:
Da-mi tu un raspuns extrem de obraznic la intrebarea de mai sus (cum ca ai un FSH de dom'soara, adica un 7 ashe) si zau ca am numai felicitari pentru tine.
Cat despre valorile mele, ma stii ca-s mai OTV-ista, adica mai sub limita....... ![]()

Beyyyyyyyy, tu in zilele 2-4 ai FSH sub 6 si zici ca nu ovulezi???????
Pai FSH-ul asta inseamna ca ai o rezerva ovariana betoooooooooon, adica ai outzele din plin.........

Iou aveam FSH-ul acu' 2 ani tot cam asa, adica intre 6 si 7 si am avut la FIV 12 foliculi buni de pus in rama, iar la fiecare ovulatie nu ratam, cat timp m-am monitorizat, adica vreo 4 anisori, am avut productie mereu si chiar ovulam si pe stanga si pe dreapta, ca de 2 ori am facut inseminare dubla, adica si cu productia de stanga si cu cea de dreapta.
Sa nu-ti mai zic ca am o prietena foarte buna, trecuta bine de 40 de ani, care avea FSH trecut bine de 14 (adica spre 16, in urma unei operatii pe la instalatie) si la FIV tot a avut 2 outze din productia proprie.
catalina2307 spune:
Pai si io produs la primul fiv 20 oua la al doilea 12 ca era aglomeratie de la un chist si nu putut mai mult. Da pe natural se usuca si cad. ![]()