FIV 218

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, ai PM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Buna dimineata tuturor!

Felicitari celor care au reusit si multa bafta celor care urmeaza!

Sunt o potentiala candidata la procedura, zic potentiala pentru ca in afara de varsta si timpul lung scurs de la ultima sarcina pierduta (2 ani jumatate), nu prea as avea motive de FIV.
Dar probabil ca varsta este un motiv foarte puternic Singurul lucru pe care nu l-am facut este histeroscopia, pentru ca nu m-a dus capul sa solicit aceasta interventie pana acum , iar dr nu mi-a propus.

Va citesc de multa vreme (mai bine zis "va dau tarcoale") si am observat ca sunteti deosebit de unite si saritoare (banuiesc ca si din acest motiv si site-ul "infertilitate" a castigat premii, lucru pentru care va felicit)

Pentru ca in acest moment am ajuns la o rascruce (tocmai am un IA nereusit), am doua mari rugaminti la voi:
1. referitor la histero - ce analize premergatoare investigatiei trebuie sa fac; si unde ar fi mai bine sa fac ac investigatie (am varianta de a face acest lucru cu dr a carui pacienta sunt de 2 ani si jumatate ... sau poate la Giulesti)

2. le rog din suflet pe huski si pe korapop daca ma pot ajuta cu un pm ... am ceva semne de intrebare referitoare la dr meu care mi-a propus sa fac FIV, si ele sunt sigur in masura sa ma lumineze. Am incercat eu sa trimit ieri un pm ... dar ... nu am reusit. Asa, poate cu un reply la pm-ul activat, am sanse de comunicare.
Nu as vrea ca dilemele mele sa capete un nume si sa devina o polemica, pentru ca aici subiectul este altul.

In speranta ca ma puteti ajuta, va doresc tuturor sa va dea DD copilul (unul sau mai multi) mult dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

11_dye ti-am trimis PM.Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

huski multumesc mult!
kora s-a facut! promit ca maine seara vin cu vesti bune!
11dye bine ai venit si multa bafta! iti urez sa treci repejor la odisee! Despre fetele de aici ai mare dreptate! si eu sunt noua si pot sa-ti spun ca sunt niste bomboane de fete!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina cand faci testul?

Cristal pe unde te-ai ascuns?Ti-au spus ceva doctorii din Austria,au vreo banuiala in ce priveste esecul?Stiu ca tu ti-ai scos trompele inainte de acest fiv,ai avut blastocisti,endometrul era ok?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

In aceasta seara voi face ceea de a 4 injectie(Bravelle + Menogon) intrebarea mea este ca eu inca nu simt nici un fel de durere in zona ovarelor e normal sau nu??? Eu stiam ca trebuie sa am ceva dureri sau inpunsaturi mai bine zis ,sau e prea devreme.Sambata voi face prima ecografie find ziua a-9 .
O zi buna va doresc.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Looana la urmatorul fiv si eu tot Bravelle voi lua (Fostimon cum i se zice pe aici). Mi-ai putea spune te rog de ce faci fiv, care este diagnosticul mai exact (scuze daca nu mai tin minte).
Eu am trei fivuri si la fiecare simptomele au fost diferite, la primul am avut intzepaturi dese dureri, burta umflata, la al doilea nici un simptom si la ultimul am avut cateva intzepaturi dar prin ziua 5-6 atat
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

oanademunck problema e la mine ca nu am ramas insarcinata cind mi-am dorit si med.ma diagnosticat cu o sterilitate secundara.Am facut analizele hormonale du cm.pt rezerva ovariana care au fost in scadere.....dar nu stiu daca au fost bune deoarece le-am facut in ziua a 5 a ciclului.Asta am observat abia dupa ce am ajuns cu trimitere de gineo. la med.pt Fiv.Cert e ca am observat tirziu si eu ,acuma nu stiu daca stau asa de rau cu rezerva ovariana ,am inteles ca analizele in ziua a-5 nu mai sunt relevante.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Looana Bravelle este un medicament destul de nou si eram curioasa cui i se prescrie si care sunt rezultatele.
Maine la eco ai sa vezi exact cati foliculi sunt si de ce dimensiuni sunt so, good luck si tin pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ioana , Kora - multam, pup.
Kora - ce test sa fac? Io nu stiu daca am ceva de transferat si tu vrei test.

Si acum vin si io cu o rugaminte. Mintile luminate sa zica si la blonda disperata. Endometru in z9 CM este 3,9. Este naspa rau , rau de tot?Raspundeti la amarata ca stau cu ochii priponiti in monitor. Poate imi bucurati si mie retina cu o veste buna ca de d'alea rele is pana peste cap.
Saru'mana mult.

Mergi la inceput