FIV 218
Raspunsuri - Pagina 21
huski spune:
Iana mari, ai PM 
Blanche , multumesc!
am facut ieri laparo si am scos trompele. Acum sunt acasa.
nu mai stiu, tu ai facut laparo? Cand faci Fiv?
mami_vreau spune:
pisucmicimi pare tare rau!
Ai grija de tine si fii tare! 
catalina tu cand estimezi ca vei face ET?
Fetelor cine mai face punctie sau ET zilele astea?
Laura
medut spune:
Aurelia, Pisumic sunt alaturi de voi....

Sper sa ne iasa anul acesta si sa avem si noi cate un puiut. 

Ioanatugs spune:
Aurelia77 i-mi pare tare rau iubita si-ti doresc multa putere pentru a merge mai departe!
Iana_mari cand faci laparo?
Mami_vreau multa bafta!
Pisucmic i-mi pare tare rau!
Dar poate ca era bine sa fi mers la beta HCG...
Catalina2307 sunt cu ochii pe tine
, multa bafta iubita!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
pisucmic spune:
Dragelor, va multumesc mult. Ma ajuta gandurile voastre bune, stiu ca intelegeti cu adevarat!
Sper sa vina si vremuri mai bune!
Pisuc
KoraPop spune:
pisucmic te inteleg,imi dau seama ce e in sufletelul tau...,inca mai poti incerca,mai ai cu ce,sunteti,vorba ta, sanatosi...eu insa chiar foarte serios am gandul adoptiei in minte,daca nu reusesc nici la urmatorul fiv,efectiv nu mai am cu ce incerca pentru ca nu prea mai am ovocite,dar la voi mai exista sanse....cred ca ai vazut aici fete care au reusit dupa mai multe incercari.Sunt multe exemple ,dar cel mai recent e DORIS
care a reusit la a 5-a incercare...Eu imi spun mereu:numai cine incearca are sansa de a reusi...
iana bafta multa la laparo.Te intreb si pe tine cum am intrebat-o si pe Husky
,dar nu mi-a raspuns.Se vede la eco hidrosalpinxul,de aceea va scoateti trompele?Mi-ar place sa facem deodata ,sa ne impartasim emotiile pas cu pas.
Catalina si eu sunt cu ochii pe tine si iti tin pumnii!
mamivreau bafta maximaaa!
Eu astept sa vina cm sambata sau dumineca si apoi in zi 10 am sa fac examen de secretie si Papanicolau si in zi 11 o ecografie la dr. Cocei.Cam atat luna aceasta,ne indreptam cu pasi marunti dar siguri catre fiv....
Kora
CARPE DIEM!
Vand 13 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.
iana_mari spune:
Huski multumesc de informatii,aseara iesisem dupa net.
Ioanatugs astept sa vina c.m. si apoi sun pt. programare.Mai am putin .
Kora ,da se spune ca atat cat nu se vede la eco nu este periculos.La mine s-a vazut la fiecare fiv ,inainte de tratament ca sa poata vizualiza ovarele.
Acum cand am fost la eco ovarul stang nu se vedea din caza hidrosalpinxului.
Pana si la c.m. ne potrivim si eu astept tot pe 28-29 sa-mi vina.

mami_vreau spune:
ioana iti multumesc mult! Doamne ajuta! 
kora ma bucur ca te-ai apropiat de FIV... te intrepti cu pasi mici dar siguri spre succes asa ca scoateti din cap gandul adoptiei sau pastreaza-l doar pentru cazul in care vrei o familie numeroasa; tu sigur vei avea cel putin un copilas al tau! Te-ai hotarat unde faci Papanicolaul? 
Am fost aseara la 10 si mi-am facut pregnylul. Mi-am luat seringa de la farmacia si hop si eu la clinica. Am ajuns mai devreme la clinica si fetele (foarte saritoare de altfel) repede sa ma intepe. dar eu le-am spus ca astept linistita ora 10 fix. I-am spus celei care mi-a facut injectia ca trebuie intramuscular, profund! Si mi-a si schimbat acul; mi-a pus unu' mai lung!
Asa ca am fost cumintica si v-am ascultat! Va multumesc pentru ajutor!
Acum ma doare un pic burtik! si in rest am si ceva emotii pentru puctia de maine! 

pentru voi toate!
Laura
huski spune:
Koricica, fata draga, tocmai tie sa nu-ti raspund?!? Nu esti tu tovarasa mea de suferinta, ca vorba aia ne cunoastem....de multa vreme... apropo iti mai aduci aminte de primul nostru Fiv

Am scris la pagina 19 dar scriu si acum, DA hidrosalpingxul la mine se vedea la eco, era bilateral iar la ultimul Fiv a fost scos la punctie de catre Dom' Profesor (dar cine stie daca l-a scos pe tot sau daca nu s-a format mai departe....)
Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am mers sa le scot. Poate ca daca o ascultam pe doamna Cocei si faceam acest lucru inainte de Fiv nr 2....cine stie...
Tu stai cumintica si nu te mai stresa...ca daca Doamne fereste era ceva Il vedea dna Cocei la eco, fii sigura!
Inan mari, sa fii sanatoasa si mult succes iti doresc!
Mami vreau , bafta multa maine la punctie! 
KoraPop spune:
iana hmmmm noi vom face bebei deodata se pare ![]()

mami vreau bravo,fetita ascultatoare!Maine te asteptam cu vesti bune!!!
husky ai citit tu printre randuri temerile mele
.Intr-adevar nici la laparo dr. T nu mi-a spus ceva de hidrosalpinx si nici la eco nu s-a vazut vreodata,dar eu na....mai imi fac si ganduri in plus de parca nu am destule....A, pai primul fiv e ca si vorba aceea "primul nu se uita
",ma apuca rasul si acum cand imi amintesc.Rasu-plansu....ca de fapt de fiv-urile de la T si Matei nu vreau sa imi aduc aminte....
Iana,Husky mai fetelor mai bine mai tarziu decat niciodata,nu-i asa?Bine ca ati scos trompele,e cea mai buna alegere pe care ati facut-o!De acum drumul spre bebe e neted....Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Vand 13 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.