FIV 218
Raspunsuri - Pagina 20
pisucmic spune:
Dragelor
din pacate in loc sa ingros lista succeselor, o lungesc pe cea a esecurilor... Mi-a venit ciclul in Z13 de la ET, deci azi nu m-am mai dus la betaHCG. Asta a fost simtul ridicolului, de ce sa ma duc daca mi-a venit ciclul? am mai citit povestioare ca a venit dar hai cu analiza, dar cum testul sarcina era si el negativ...
Asa ca al doilea FIV fara succes, din pacate...
Macar de data asta avem niste bebei pusi deoparte, nu ca prima data. Evident ca mor de ciuda: stimularea super de data asta, 14 ovocite, in rest sanatosi pasamite amandoi, nici o cauza teribila la vreunul din noi si iata-ne aici.
Ne adunam puterile, poate data viitoare. Daca nu, poate adoptam... Multe decizii de luat. Dar ne facem curaj.
Va pup si hai veniti si cu succese!!!
Pisuc
iana_mari spune:
Mihaela nu am cuvinte sa ma exprim, dar stiu prin ce treci si ce este esecul.Sa fii puternica si mult noroc pe viitor.

Huski bine ai revenit.Si eu urmeaza sa fac laparo (tot hidrosalpinx) la inceputul lunii aprilie iar dupa Pasti fiv daca totul decurge bine.Initial mi s-a parut prea repede tu stii ceva?L-ai intrebat pe dr. Marinescu?Mult noroc!Trimite-mi un p.m cu atentiile care se dau,te rog.
Kora daca totul merge bine ne tinem de mana dupa Pasti.
Antosit, iubita la toamna trebuie sa fii gravida ca te-ai invechit la acest capitol
iana_mari spune:
Pisucmic dute si fa analiza de sange ,e cea mai concludenta,mai ales ca esti din Bucuresti.Mai ai o sansa.
Aurelia imi pare rau,mult noroc pe viitor.
Mami vreau mult noroc cu pregnilu si la punctie.
Cristinici,Ioanatugs,Nusy

huski spune:
Pisucmic , imi pare tare rau!

Iana_mari, multumesc!
Am vorbit cu profu' si sa stii ca nu e prea devreme dupa laparo sa faci fiv. Mie mi-a zis ca mai bine asteptam sa treaca sarbatorile...si nu prea aveam nici eu chef de intepat in burta in ziua de Paste.
catalina2307 spune:
aurelia , pisumic - offf fetelor, imi pare tare rau.
Am devenit eu paranoica sau numarul fetelor care reusesc scade vertiginos?
antosit spune:
Pisumic,Aurelia
!![]()
Catalina din pacate nu e paranoia, dar nu ne ramane sa speram si sa perseveram!
..m-am cam pierdut in postari, dar parca si tu esti in focuri, nu?Multa bafta data asta sa fie bine pana la capat!
(daca gresesc, iarta-ma!)
Iana ai dreptate, m-am invechit aici dar am zis ca raman sa sting lumina la subiect asa ca
cu voi la odisee!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
catalina2307 spune:
antosit - multam mult. Nu, nu gresesti. Dar eu nu fac tot protocolul. Eu mai am doi blasto la congelator. Asa ca ne pregatim sa transferam omuletii de zapada. Dar nu dau pe afara de optimism. Nici io nici dr. Insa nu m-a lasat sa fac tot FIV-ul. Cica sa ne mai odihnim. Asa ca ete ma odihnesc.![]()
Pup si eu si stai linistita....din pacate nu se va stinge lumina pe aici. Niciodata. Iar eu iti doresc urmatorul FIV sa fie cu succes. Si o sa fie. Ca stiu io. O sa vezi.![]()
Blanche25 spune:
Pisumic, Aurelia imi pare rau fetelor, 

, Doamne ce primavara...parca primavara erau mai multe succese....multa putere fetelor

Catalina pumnii stransi, iubita, sa fie bine pana la 9 luni si toata viata
Husky bafta la laparo, si succes in continuare.
Anto, care lumina, nu stii ca e automatica????
ellanik spune:
aurelia
.Nu te descuraja!
pisumic si la noi e la fel...amandoi sanatosi...12 ovocite toate feritilizate si ...nu a fost sa fie.Asteptam iunie pt ET cu congelati.

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!