FIV 218

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna fetele!

Aurelia, Mihaele, offff mai fetelor Imi pare tatre tare rau!

Ioana, Cristal, Mami vreau , va multumesc si va

Eu am ajuns acasica, laparo a decurs ok si sunt tare multumita ca nu mi-a fost rau ca datile trecte. Joi sau vineri merg sa-mi scoata "sforile", cum a zis dl.Profesor Marinescu iar dupa Paste ne apucam serios de treaba Abia astept!

Kora, tu cand incepi?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Catalina, Lucaluca dragele mele "foste colege"!!

Am intrat sa va doresc sanatate , bebici sanatosi cat mai repede si optimism pana la capat !!!
Cateodata mai reusesc sa intru si eu pe aici , adevarat cam rar dar ma bucur ca sunteti bine si dupa cum am citit sunteti pline de energie pentru "hoppul" urmator care trebuie sa fie norocos !!!

VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

mami_vreau,da le faci impreuna (ai 2 solvent si 2 pulbere, nu?): se face cu seringa obisnuita pt. intramuscular, stai linistita ca nu este uleios deci nu doare!
P.S: am raspuns la pm.
Korapt. mine era -icul?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

anto asa cred, ca sunt 2 pulbere si doua lichide... nu ma pot uita pentru ca le am acasa la frigider! Iti multumec mult pentru tot!
huski bine ai revenit! ma bucur tare mult ca a decurs bine laparo! poop

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Husky bine ai revenit printre noi!Tu aveai hidrosalpix,de aceea a trebuit sa iti scoata trompele?Se vedea la eco?Eu incep la cateva zile dupa Pasti,cand vine cm,in jur de 24 aprilie probabil.Bafta muuultaaa!

Anto,da, pentru tine era pupicul ,ia inca unul

Kora

CARPE DIEM!

Vand 13 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyke

Catalina, Lucaluca dragele mele "foste colege"!!

Am intrat sa va doresc sanatate , bebici sanatosi cat mai repede si optimism pana la capat !!!
Cateodata mai reusesc sa intru si eu pe aici , adevarat cam rar dar ma bucur ca sunteti bine si dupa cum am citit sunteti pline de energie pentru "hoppul" urmator care trebuie sa fie norocos !!!

VA pup

Kittyke mamica lui Fanni si Mark
16.10.2008

Multumesc mult ,sa te auda Doamne Doamne.
Te pup si pup si gazele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, , intr-adevar, trompele mele aveau hidrosalpinx si de aceea a fost nevoie sa le scot. Se vedea la eco.
Dupa calculele mele cm-ul la mine vine in jur de 1-2 Mai asa ca iarasi ne vom vedea pe holuri la Guly.
Nu scapi tu asa usor de mine si sa stii ca nici dupa ce pleci la odisee nu te las

Mami vreau

Fetelor, voi mai stiti ceva de Muffinuta si de leutzul ei, or fi bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DORIS,LI_AM felicitari,sarcini cat mai usoare va doresc.
MIHAELE,AURELIA,MADUT

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetele,
Mihaele nu mai e nimic de spus .Nu te ajuta cu nimic dar sa sti ca si eu am doar 31 de ani si jumatate si la ambele fiv-uri raspunsul la stimulare a fost slab,desi la eco totul se vedea super bine iar pe ovulatie naturala la fel.
Rezultat Bhcg -1,27 ziua 14 de la ET.
Asta a fost istoria mea la FIV Mi -am facut programare la dr.Cocei pe data de 7 aprilie si vom stabili impreuna ce vom face .
Va multumesc tuturor pentru sustinere
Sunteti niste dragute ca intotdeauna.
Huski o sa revin cu intrevbari in caz ca voi face laparo.
[blue]KoraPop,Ioana, Mami _vreau ,Aurel Cris,[antosit/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

aurelia multa bafta in continuare si Doamne ajuta ca urmatorul FIV sa fie cel norocos! bafta la doctor pe 7 aprilie!
kora ai pm!

fetelor credeti ca are vreun sens sa fac eu de capul meu estradiolul? Cred ca e cam tarziu pentru asta! nu stiu daca ma mai ajuta la ceva! nu stiu de ce nu mi-o fi dat sa fac!

Laura

Mergi la inceput