FIV 218
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
mihaele 

iti doresc sa iti dea DD putere pentru a o lua de la capat. 
Betty78
7+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
pisucmic spune:
Medut draga, impresia mea din discutia cu prof Ronel de la MNL a fost ca hatching-ul se face cam de la al 3lea FIV (sau poate al 3lea ET) dupa 2 nereusite.
Banuiesc ca nu e o regula fixa, si ca oricum avand deja un FIV nereusit in alta parte se numara oricum. Merita sa mergi in consult, cu toate analizele, si sa discutati.
Vorbeste engleza, si un pic romana, banuiesc ca exista si transaltor, dar noi nu am avut nevoie.
DORIS_71 spune:
li am, ralucapaun nu stiu de ce mi-au zis sa-l repet din nou, de eco nu mi-au zis nimic inca, poate cand ma suna miercuri sa-mi zica valoarea BHCG daca e totul ok imi vor zice si de eco. Inca nu stiu nimic. Va multumesc si voua ptr. felicitari si raspunsuri.

toate FIV-oasele.
Blanche25 spune:
Doris, a crescut super frumos beta, iti doresc sa fie la fel in continuare!
Anto atunci la toamna te asteptam cu 1-2bucati bobocei
Offf Mihaele te inteleg asa de bine, nu stiu care e planul lui Doamne Doamne pentru noi, dar nici eu nu imi pot inchipui viata fara un copil
mami_vreau spune:
Buna fetelor!
Am fost si eu azi la Giulesti si situatia a fost cam asa:
Ovar stang: 21, 19, 17.5, 17.5, 16.3, 11
Ovar drept: nu se vizualizeaza
Endometru: 9
Medicul meu embriolog va fi d-na dr. Dascalescu. In seara asta la ora 22 trebuie sa fac pregnilul si joi fac punctia! Doamne ajuta!
Si bineinteles ca acum incep sa va bombardez cu intrebari.
- Cine a facut FIV la Giulesti si ma ajuta si pe mine cu niste informatii prin PM? Raman datoare! Dau o bere dupa ce nastem toate de aici! ![]()
- Am uitat sa intreb la Giulesti cum trebuie sa fac pregnilul! Ma puteti ajuta? Tot in burtica sau... in partea dorsala?
Va multumesc mult si va pup dulce!
Laura
antosit spune:
Mami_vreau pregnyl-ul se face in..partea dorsala, intramuscular profund!Ai grija sa respecti ora pt. ca in functie de ea se face punctia!Daca ai intrebari da cu pm-uri si te ajut cu placere daca stiu...
!
Blanche
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
catalina2307 spune:
mihaele - imi pare tare rau....dar trebuie sa mergi mai departe. Invingem noi pana la urma....mama ei de infertilitate.
KoraPop spune:
mami vreau felicitari pentru rezultatele de pana acum.Ai mare grija sa faci corect pregnylul si la ora exacta,e extrem de importanta injectia aceasta.Cine nu a facut-o bine,asa cum a spus
,intramuscular,profund,s-a intamplat sa aiba punctie oarba( adica fara ovocite),deci mare grija.Prognosticul meu pentru tine e:5 ovocite frumoase!Estradiolul nu l-ai facut?Doamne ajuta!Bafta pe mai departe!Te ajut si eu daca pot.Intreaba-ne.
Kora
CARPE DIEM!
Vand 13 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.
mami_vreau spune:
antosit saru'mana mult de ajutor! ma voi duce sa imi faca o asistenta pregnilul asa ca ii zic sa intepe adanc!
Te-am bombardat cu o intrebare prin PM deja. 
Am vazut ca am 4 fiole de pregnil (2 injectii). Mi le amesteca pe toate la infecatre, nu?
P.S. Tu numeri boboceii in toamna asa ca pot sa dau berea mai devreme! ![]()
Laura
mami_vreau spune:
kora iti multumesc mult de tot si tie! Sunteti niste dragute! Ma duc la o clinica ca sa fiu sigura ca e facuta injectia ok! Ma sfatuiti sa cumpar vreo seringa anume pentru rezultate mai bune sau nu conteaza?
Cat despre rezultat eu nu stiu ce sa zic! E posibil sa fie si 4 ca dr. dascalescu a zis ca cel de 21 e cam mare fata de ceilalti si ca e posibil sa fie chist! cum eu am si antecedente, tot ce se poate!

Laura